site review consolecovers

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

(Junior) PHP Ontwikkelaar bij een retail bedrijf i

Bedrijfsomschrijving Ben jij een ervaren PHP ontwikkelaar met een passie voor retail en ICT? Wil jij werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van uitdagende applicaties voor een groot retailbedrijf in Delft? Dan zijn zij op zoek naar jou! Functieomschrijving Als PHP Ontwikkelaar werk je in een team aan de ontwikkeling van applicaties die door de gehele organisatie worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze applicaties. Je werkt hierbij nauw samen met andere ontwikkelaars, projectmanagers en stakeholders binnen de organisatie. Je taken bestaan onder andere uit: Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteiten binnen de complexe omgeving; Proactief de processen kwalitatief en efficient inrichten; Opzetten van Unit Tests; Code Reviews; Regie nemen voor innovatieve projecten; Landschap beheren en de bijbehorende ketens hierbij in het oog houden. Hier ga je werken De organisatie is actief binnen de financiele branche en heeft een IT afdeling van circa 450 man. De organisatie voorziet de maatschappij binnen de financiele dienstverlening en is gedurende de jaren een onmisbare schakel geworden. Het is een high profile organisatie waar ze veel te maken hebben met veranderingen voortkomend uit maatschappelijke ontwikkelingen,

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Niels Beckers

Niels Beckers

10/12/2007 14:03:00
Quote Anchor link
Hallo,

Graah had ik jullie mening over mijn website ( Console covers. Ik heb de website seo vriendelijke links mee gegeve etc. Graag had ik jullie gedacht over de gemakelijk heid van de website's, spelfouten en andere fouten.
De admin is hier te vinden:
http://www.consolecovers.nl/admin/
inloggen met:
-test (naam)
-test (pass)

Alvast bedankt!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niels Beckers
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 17:19:21
 
Pieter Joordens

Pieter Joordens

10/12/2007 14:09:00
Quote Anchor link
Mooi design, links naar a, b, c, d, enzovoort zijn goed voor het overzicht.
 
Crispijn -

Crispijn -

10/12/2007 14:26:00
Quote Anchor link
op de contact pagina kom ik tegen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
</td></tr>
        
    <tr><td> </td></tr>
    <tr><td><input type="submit" name="submit" value="Versturen" /></td></tr>
      
        </table>
    
    
</td>
                </tr>
              </table></td>
            </tr>
            <tr>
              <td><img src="images/21.gif" width="580" height="4" alt="" /></td>
            </tr>
            
</table>      
    
</td>
        </tr>
      </table>
      <table width="772" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
        <tr>
          <td><img src="images/23.gif" width="772" height="2" alt="" /></td>
        </tr>
      </table></td>
  </tr>
</table>
<div align="center">
    <span style="font-size:12px; color: #9f9f9f;">
         Consolecovers.nl 2007 <br />
    </span>
</div>
<script src="http://www.google-analytics.com/urchin.js" type="text/javascript">
</script>
<script type="text/javascript">
_uacct = "UA-1770334-9";
urchinTracker();
</script>
</body>
</html>


Lijkt me niet helemaal de bedoeling ;)

Verder wel een aardige layout. Beetje smal maar daar zul je wel bewust voor gekozen hebben!

Goed werk, nu nog voor de invulling zorgen!
 
Niels Beckers

Niels Beckers

10/12/2007 14:31:00
Quote Anchor link
crispijn ik snap niet wat je bedoelt.

( [HIER) staat toch dat de pagina valid is?
 
Simon

Simon

10/12/2007 14:35:00
Quote Anchor link
Als je producten wil gaan verkopen of showen, zou ik toch de pagina toch wat breder maken, kun je wat meer producten kwijt.

Verder is het een mooie layout, maar een beetje basic en lettertypes zijn niet goed op grootte in de header.

*edits: toevoegingen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Simon
 
Crispijn -

Crispijn -

10/12/2007 14:55:00
Quote Anchor link
ik zag dat in het contactformulier staan in je bericht sectie (text area)

http://www.consolecovers.nl/contact/
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Crispijn -
 
Niels Beckers

Niels Beckers

10/12/2007 15:03:00
Quote Anchor link
@crispijn: oeps was de textarea vergete te sluiten, maar in opera ging dat wel goed,
bedankt voor de opmerking.

@simon: Nee ik ben niet van plan om er producten te gaan verkopen.

Nog opmerkinge?
 
Niek Weevers

Niek Weevers

10/12/2007 21:59:00
Quote Anchor link
In FF is bij de contactpagina de rechterkolom langer dan de linkerkolom. Lijkt me niet de bedoeling.
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

10/12/2007 22:09:00
Quote Anchor link
Vind de layout lelijk, niet mijn stijl. Wat is de bedoeling? Want er zijn al zo veel sites met dit concept.

En wat dacht je van adsense?
 

10/12/2007 22:34:00
Quote Anchor link
Ik vind Online maffia game rechts bovenin (in die balk, de eerste), niet zo mooi / netjes staan.
 
Niels Beckers

Niels Beckers

10/12/2007 22:51:00
Quote Anchor link
Niek,
zou je een screenshot kunnen posten?

Tommy,
de site is louter gemaakt voor verkoop (kan er eventueel wel ads tussen zetten)?waar?

jeej,
wat bedoel je?
die link daar helemaal weg doen?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niels Beckers
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

10/12/2007 23:02:00
Quote Anchor link
Wat betekend louter? :$

Als je hem voor een klant maakt zou ik geen ads er tussen zetten.

BTW, hij iPod Touch onvriendelijk! Echt een schande, ziet er niet uit.
 

10/12/2007 23:04:00
Quote Anchor link
Niels schreef op 10.12.2007 22:51:
jeej,
wat bedoel je?
die link daar helemaal weg doen?

Euh, jah? Lijkt me niet daar horen, je hebt toch een kopje "linkpartners"?
 
Niels Beckers

Niels Beckers

10/12/2007 23:11:00
Quote Anchor link
louter == enkel en alleen:)

nee ik heb hem niet specifiek voor iemand gemaakt ik ga hem gewoon op een verkoop site plaatsen.

@jeej; ja dat is waar, maar ik zette dat daar omdat het me leek dat je daar promotie site's kon zetten? dus bv als je een nieuwe site hebt daar een linkje plaatsen (die komt beter in de aandacht)
 
Jelmer -

Jelmer -

10/12/2007 23:20:00
Quote Anchor link
Voor een site die draait om covers, mis ik de plaatjes een beetje. Als ik een site zou maken die eigenlijk alleen maar draait om covers, hoesjes, zou ik uitgaan van collages en plaatjes in plaats van alleen maar tekst. Als je op zoek bent naar een cover, en je ziet allemaal andere covers staan trekt dat toch veel meer aan, roept dat toch veel meer het gevoel van "hier zit ik goed!" op dan een lijstje met namen?

Maar om even terug te gaan waar je nu bent: Wat dacht je van de voorpagina voorzien van een "laatst toegevoegde covers" blokje?

Verder zou je simpele acties als het uploaden van gezochte covers kunnen vergemakkelijken door die regel klikbaar te maken, zodat direct alle al-bekende informatie die bekend is (naam, categorie) al is ingevuld en je direct op upload kan drukken.

Je grijze tekst valt trouwens in het niets waneer ik het contrast van mijn beeldscherm verhoog. Ikzelf gebruik dat altijd als indicatie dat de gekozen kleur wat ongelukkig is, en met bijvoorbeeld zon in je beeldscherm onmogelijk te lezen is. Zwart zou fijner zijn.

En als laatste zou ik de zoekfunctie verplaatsen naar de plek waar nu "Online maffia game" staat, of links in de zijbalk. Dat zijn de plekken waar mensen een zoekfunctie verwachten.

edit: bij mij werkt hij overigens 'prima' op de iPod touch. Precies hetzelfde als in Safari hier op mijn Mac. Alleen die ene letter uit het alfabet raken op de covers-pagina is wat lastig.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jelmer -
 
Niels Beckers

Niels Beckers

11/12/2007 11:37:00
Quote Anchor link
hallo Jelmer,

Bedankt voor deze grondige controle van mijn webiste:
ik heb nu de volgende dingen aangepast:
-Tekstkleur zwart
-linkkleur rood(deze vind ik opzich niet heel geslaagd dus ideen zijn welkom)
-Je kan nu ook in de admin bij een aangevraagde cover uploaden ipv alleen verwijderen
-zoekfunctie verplaatst
-laatst nieuwe covers toegevoegd.

Bedankt,

Nog opmerkingen?
 
Winkie

winkie

11/12/2007 11:50:00
Quote Anchor link
mogen nog wel wat leuke graphics/foto's in!
 
Niels Beckers

Niels Beckers

11/12/2007 12:17:00
Quote Anchor link
je bedoelt de content?
Die komt later,

eerst zorgen dat de site kwa scripting in orde is
daarna begin ik met invoegen.

Niels
 
Joren vh

joren vh

11/12/2007 12:47:00
Quote Anchor link
Niels schreef op 10.12.2007 14:31:
crispijn ik snap niet wat je bedoelt.

( [HIER) staat toch dat de pagina valid is?


1 error
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door joren vh
 
Niels Beckers

Niels Beckers

11/12/2007 12:53:00
Quote Anchor link
This Page Is Valid XHTML 1.0 Transitional!

gemaakt : had het opmaak style van de link er vergeten weg te nemen.
 
Niels Beckers

Niels Beckers

13/12/2007 19:42:00
Quote Anchor link
bumpje?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.