Site review OefenwedstrijdOnline

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »
Gifo

Gifo

02/01/2006 00:12:00
Quote Anchor link
Hoi,

Ik ben sinds een maand of 2 met php bezig en heb tot nu toe de volgende website gefabriceerd:

www.oefenwedstrijdonline.nl

Een website o.a. voor het plaatsen van oproepen voor oefenwedstrijden. Momenteel nog alleen voor Honk- en softbal maar misschien in de toekomst ook voor andere sporten.

Hoor graag wat jullie ervan vinden!
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 06:47:37
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

02/01/2006 00:31:00
Quote Anchor link
Sorry Balletje, maar ik snap het niet. Wat betekent dat: het plaatsen van oproepen voor oefenwedstrijden?
 
Gifo

Gifo

02/01/2006 00:51:00
Quote Anchor link
Hoi Jan,

In de honk- en softbal wereld is het gebruikelijk voorafgaand aan het seizoen oefenwedstrijden te spelen, zoals dat bij zoveel sporten gebeurd.
Tot voor kort (:)))) was er geen website waar wedstrijdsecretarissen naar toe konden gaan om in contact te komen met andere verenigingen om oefenwedstrijden af te spreken. Alles ging nog via de mail of via de telefoon.

OefenwedstrijdOnline biedt nu wel de mogelijkheid om de gegevens van de teams en de gewenste data van de te spelen oefenwedstrijden op internet te plaatsen waar andere verenigingen weer op kunnen reageren. Bovendien ontstaat er zo gelijk een database met vele ingeplande oefenwedstrijden zodat mensen ook bij deze wedstrijden kunnen gaan kijken.
 
PHP erik

PHP erik

02/01/2006 01:10:00
Quote Anchor link
De website is HTML-technisch slecht. Maar dat is niet zo raar als ik kijk naar de bron van de website:

<meta name="generator" content="Microsoft FrontPage 4.0">


Verder mag het marketingtechnisch gezien allemaal beter grafisch (visueel) ondersteund worden. Kleine visuele elementen onderbouwen het systeem van de website. Nu is het allemaal erg plain en tekstueel en dus saai en onoverzichtelijk.

Zoekmachinetechnisch ook niet erg goed, kijk maar naar de pagerank van 0, en natuurlijk naar de slechte HTML (en vele andere dingen omtrent SEO).

Met een aantal verbeteringen kun je de site behoorlijk verbeteren, al vind ik dat het nog steeds de uitstraling heeft van een -mijn eerste website-.
 
Gifo

Gifo

02/01/2006 01:27:00
Quote Anchor link
M.b.t. de uitstraling van de site heb je eigenlijk wel gelijk. Hier ga ik mee aan de slag.
Ik was eerlijk gezegd in eerste instantie al blij dat ik het voor elkaar kreeg om de site te laten werken. Maar goed, nu een stapje verder.

Over het HTML technisch slecht zijn, zou ik wel graag wat voorbeeld willen horen. Alleen zeggen dat het slecht is omdat het met Frontpage gemaakt is, vind ik een beetje te gemakkelijk. OK, Frontpage heeft zijn makken, maar dat hebben andere programma;s ook.
 
PHP erik

PHP erik

02/01/2006 01:30:00
Quote Anchor link
Bekijk de HTML zelf eens en ordeel. Je gebruikt nested tables, font-tags, meerdere malen <html>, center-tags, geen doctype, plus je hebt 55 HTML parse errors.

Quote:
OK, Frontpage heeft zijn makken, maar dat hebben andere programma;s ook.

Wie gebruikt er dan ook in godsnaam een programma voor dit soort dingen? Je biedt webdesign aan als bedrijf en je gebruikt Frontpage, dat kan toch niet?
 
Gifo

Gifo

02/01/2006 01:56:00
Quote Anchor link
Hum, ik heb de broncode via IE ook eens bekeken en zie idd wat je bedoeld. Volgens mij komt dit deels doordat ik van de meeste pagina's php bestanden heb gemaakt en die ook ge-include heb. Hierdoor komen tags als <html> meerdere malen terug. Had ik nog niet eerder bedacht.

Verder mag jij best vinden dat Frontpage niet kan, maar in een aantal gevallen maakt het leven voor mij in ieder geval regelmatig een stuk makkelijker.

Overigens is de website OefenwedstrijdOnline een geheel privé initiatief....
Gewijzigd op 02/01/2006 01:57:00 door Gifo
 
Davy Jansen

Davy Jansen

02/01/2006 02:47:00
Quote Anchor link
Leuke beginners site, het lijkt dat je php wel al een beetje door hebt, maar html en layout's, daar zul je toch nog aan moeten gaan werken, wil je een leuke interressante site maken. Die natuurlijk, zoals iedereen wil, veel mensen zal gaan trekken.

Maar ga zo door, en mijn tip is dus ook probeer eens een keer een leuke layout te maken ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.