Site Review

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

27/02/2006 21:09:00
Quote Anchor link
Beste mede-phpers.
Ik heb eergisteren en vandaag een soort portfolio site in elkaar geknutseld (want die had ik nog niet).

Ik heb een beetje mijn NIET KUNNEN designen status aan de kant proberen te zetten en tóch de site zelf ontworpen.

Nu is mijn vraag: Wat vinden jullie ervan? :o

het adres is http://www.lapidi.nl/portfolio/
(kortweg hier klikken)

Dus phplieden... Wees hard en licht je hart :)
Zowel positief als negatief commentaar is toegestaan, mits het ergens op slaat :p

mvg P van Linschoten
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 01:04:54
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

27/02/2006 21:09:00
Quote Anchor link
Bij de weg: Let alsjeblieft NIET op de teksten
 

27/02/2006 21:30:00
Quote Anchor link
Lapidi:
Bij de weg: Let alsjeblieft NIET op de teksten

Daar wou ik toch een opmerking overmaken? Misschien ook een Nederlandse versie erbij?

Veder strak design. Misschien in het midden uitlijnen en dan de achtergrond helemaal wit of gewoon over de hele breedte uitlijnen
Veder zal ik een ander pictogram nemen voor webdesign en programming
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

27/02/2006 21:40:00
Quote Anchor link
Ben een beetje een Illustrator n00b :p
Heb ik zo mijn best gedaan, verkloot ik het met die 2 andere pictogrammen :p

Die andere talen: Heb je het over dat Lorem Ipsum of over het engels? (A)
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

28/02/2006 18:24:00
Quote Anchor link
Nog iemand :p
 

28/02/2006 18:31:00
Quote Anchor link
ik kom je site niet op,
ik krijg gewoon een leeg scherm, ook geen enkele html source

alsof er een php file is zonder enige output, dat zal niet zo zijn, maar ik vraag het met toch af wat hier aan de hand is...:P

edit: in IE krijg ik
"De pagina kan niet worden weergegeven."
Gewijzigd op 28/02/2006 18:32:00 door
 

28/02/2006 18:33:00
Quote Anchor link
Ik heb het over Engels.
Kom er vanaf hier ook niet op. Lapidi.nl is wel bereikbaar
 
Richard de Boer

Richard de Boer

28/02/2006 18:36:00
Quote Anchor link
Link doet het wel in IE :)
(edit)

Link vanaf deze site, ben er net opgeweest. Leuke frisse site hoor

(/edit)
Gewijzigd op 28/02/2006 18:37:00 door Richard de Boer
 
- -

- -

28/02/2006 19:07:00
Quote Anchor link
bij mij werkt ie ook niet...
 

28/02/2006 19:08:00
Quote Anchor link
nu det hij het weer idd, ik weet niet wat er aan de hand was, want in bijde browsers deed hij het eerst niet...

edit: ziet er erg goed uit, ben vooral fan van je menu, ik heb ff een beetje doorgeklikt het enige wat me op een andere site van je opvalt is het volgende:
Quote:
RULES:
- Making several accounts is forbitten
- Cheating is forbidden! If you find a bug, please inform Victorius.
- Be kind to other players - Have fun!


zouden we forbitten niet eens met twee d's gaan schrijven:P:P
your sentence ain't right dude(ook niet perfect:P)
Gewijzigd op 28/02/2006 19:12:00 door
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

28/02/2006 19:09:00
Quote Anchor link
ziet er goed uit. Ik vind alleen het email dingetje een beetje een rare vorm hebben. En je logo en het kleine plaatje ernaast lijnen niet goed uit zit een of 2 px tussen

FF 1.5
Gewijzigd op 28/02/2006 19:15:00 door Klaasjan Boven
 

28/02/2006 19:13:00
Quote Anchor link
Je:
Email adress:

Het is address in het Engels
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

28/02/2006 19:21:00
Quote Anchor link
Ik wil wel kijken en kan ook op de site geraken alleen de linken werken niet.
Over smaak valt niet te twisten is mijn mening dus of iets mooi of niet mooi is laat ik maar in het midden.
Wat ik wel jammer vind is dat de opmaak niet volledig over mijn gehele scherm is en wordt benut.

Suc6!!
 
Jelmer -

Jelmer -

28/02/2006 19:24:00
Quote Anchor link
Wel jammer van je tabellen. De site zou prima in div en css kunnen worden gemaakt. Toch is hij heel goed leesbaar in Lynx (waar ik nu ook dit berichtje in typ)

Je hebt trouwens wel een beetje vreemde host. Soms doet hij het, soms doet hij het niet en zijn de request-tijden heel erg lang of krijg ik alleen maar na lang wachten een witte pagina.
 

28/02/2006 19:48:00
Quote Anchor link
*komt er niet op*

Doet het weer.
Gewijzigd op 28/02/2006 19:49:00 door
 

28/02/2006 19:55:00
Quote Anchor link
<link

/>

Vindt ik een beetje raar.

<META NAME="Generator" CONTENT="EditPlus">
Too bad. Never learnt how to write HTML?

<BODY bgcolor="#a8a8a8" onload="..." >
Onload kan je in je Javascript tag doen, en bgcolor is beter in CSS,

Je formpje aan de rechterkant is in Firefox mooier dan in IE

En zelf had ik uit persoonlijke voorkeur divs ipv tabellen gebruikt. Maar het design is goed. Leuk gedaan!
Gewijzigd op 28/02/2006 19:56:00 door
 

28/02/2006 20:03:00
Quote Anchor link
Wat me als eerste opvalt is het witte streepje in je header aan de linker kant. Dat sluit niet mooi aan.

Het menu vind ik mooi.

Misschien mooier als je site in het midden van het scherm staat en dan geen grijze achtergrond.

Verder lekker rustig en strak.

De rest is al gezegd-> adress met 2 d's
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

28/02/2006 20:10:00
Quote Anchor link
Elsy:
Wat me als eerste opvalt is het witte streepje in je header aan de linker kant. Dat sluit niet mooi aan.

Het menu vind ik mooi.

Misschien mooier als je site in het midden van het scherm staat en dan geen grijze achtergrond.

Verder lekker rustig en strak.

De rest is al gezegd-> adress met 2 d's



Het witte streepje was ook al gezegd :)
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

01/03/2006 14:17:00
Quote Anchor link
Ik heb goed geluisterd naar de zowel positieve (A) als negatieve kritiek. Ik heb een paar aanpassingen gedaan:

Update:
- BGcolor in css geplaatst ('k snap niet waarom ie er nog niet stond.)
- Pagina gecentreerd en achtergrond wit gemaakt
- Witte streeptje is weg: align:right (op de een of andere manier zat er een spatie tussen)
- Address is veranderd.

Met divs ben ik nou eenmaal niet zo goed...
Ze willen nooit naar me luisteren :(
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

01/03/2006 14:41:00
Quote Anchor link
oja... M'n host zuigt voor leven :p

ik heb nu een host van 4.99 &euro / m. Daarvoor krijg ik:
40GB datalimiet,
2 GB schijfruimte
5 databases,
20 ftp accounts,
200 emails,
en een gratis Cursus -Bouw je eigen website-

Ben ik nog iets vergeten?
misschien wel die 0.0001% downtime, maar veragt langzaam :@
 
Pim Vernooij

Pim Vernooij

01/03/2006 14:52:00
Quote Anchor link
Ik vind je site saai. Een portfolio site is ervoor om mensen te overtuigen dat ze voor jou moeten kiezen. Aan de hand van dingen die jij gemaakt hebt, maar natuurlijk ook aan de hand van de portfolio site zelf, die moet er gelikt uitzien...

Bij jou site heb ik dat totaal niet. Je ontwerp is niet flitsend genoeg. Je menu vind ik wel leuk gedaan.

Ook het feit dat je voor tabellen hebt gekozen vind ik jammer. CSS is een hele nieuwe technologie. Als programmeur moet je meegaan met je tijd, tabellen zijn nu onderhand zo stoffig... naja, je begrijpt m'n punt :)
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.