Site review

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »
MagicP

magicP

03/08/2005 13:20:00
Quote Anchor link
http://www.spartakruiseke.be


Wil aub commentaar geven over de opbouw

Hun hoofdkleur is groen, de hoofdkleur van de site ook dus...

De opbouw is nu nog gemaakt met <table>, maar ik ben nu positionering aan het leren met css, dus voor ik de overgang doe, wil ik graag wat commentaar/tips van jullie

Het is eigenlijk een simpele site, de gebruikers kunnen niet inloggen
De scripting zit hem vooral in het admin gedeelte (om de links/nieuws/matchen/scores) in te vullen,

http://www.spartakruiseke.be

Dank voor alle commentaar

P.
Gewijzigd op 08/08/2005 16:13:00 door MagicP
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 03:16:06
 
Alfred -

Alfred -

03/08/2005 13:25:00
Quote Anchor link
Voor de klikkers ;)

Quote:
Deze site ziet er beter uit met Firefox dan met InternetExplorer


Hm :) Gewoon zorgen dat ze er in beiden goed uitzien, en deze vermelding weglaten ... (Heb niet gekeken met IE)

Voor de rest vind ik het groen té overheersend..
En mss een mooier lettertype kiezen? Ik denk aan "Verdana" of dergelijk, komt strakker over :)
 
Jelmer -

Jelmer -

03/08/2005 15:18:00
Quote Anchor link
Ik vind het heel irritant dat als ik over een link ga dat de tekstgrote groter wordt.

Daarnaast staat dat van mij al hierboven vermeld ^^,

PS: ik keek met Safari
 
MagicP

magicP

08/08/2005 16:15:00
Quote Anchor link
Jelmer:
Ik vind het heel irritant dat als ik over een link ga dat de tekstgrote groter wordt.


ik vind dat juist wel leuk, het komt precies zo een beetje naar voren

thanks voor de opinies!

P.

-----------
Sparta Kruiseke
Gewijzigd op 08/08/2005 16:17:00 door magicP
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

08/08/2005 16:27:00
Quote Anchor link
magicP:
http://www.spartakruiseke.be


Wil aub commentaar geven over de opbouw

Hun hoofdkleur is groen, de hoofdkleur van de site ook dus...


Leuke site die zeer eenvoudig te navigeren is.
Gezien de doelgroep (jonge kinderen) denk ik dat dit een PERFECTE site is voor deze doelgroep voor gebruik van deze kinderen.

Heb hem bekeken met IE en was er over te spreken danwel dat ik niet weet of de scrollbar ook in kleur mee moet gaan en dit thans met IE niet het geval was.

Suc6 met alles!!!
Groet, lissy
 
Onbekend onbekend

onbekend onbekend

08/08/2005 16:29:00
 
MagicP

magicP

08/08/2005 18:19:00
Quote Anchor link
ja, die "paar foutjes" had ik ook al opgemerkt
het waren er eerst nog een "paar" meer

maar er zitten ook zogezegde fouten op een link die ik van de voetbalbond gekregen heb => "Lang" dat em problemen mee heeft

en hoe die <topic> en <nieuws> errors, dat zijn tags die ik gedefineerd had in css, wegmoeten weet ik ook nog niet... => misschien dan beter met classes werken ?

P.


---------
Gewijzigd op 09/08/2005 09:00:00 door magicP
 

08/08/2005 19:01:00
Quote Anchor link
@lissy
In Moz/Firefox kunnen scroll balken gelukkig geen kleur krijgen


Mijn punten, te veel groen, je moet kiezen tekst groen of achtergrond groen.
Ander lettertype
Links mogen groter worden alleen dan moet niet de hele content verschuiven.
De shout moet anders, nu is het geen echt onderdeel van de site.
Ik vind de achtergrond (groen-wit) gestreept er goed uitzien en zal dit zo laten.
Dat SPARTA staat niet echt mooi
 
Donster

Donster

08/08/2005 19:16:00
Quote Anchor link
mm het punt is dat het "te groen" is , ik zou dat "donkere" groen van de nieuwsboxjes/navigatie/shout /text etc, veranderen door een anderre kleur : licht oranje ofzo : groen/light oranje is een vrij goede combinatie over algemeen :D

anyway: Ziet er verder netjes uit ' aleen iets "te" groen wat mij betreft..
 
Jelmer -

Jelmer -

08/08/2005 19:37:00
Quote Anchor link
Quote:
Warning Line 51 column 90: cannot generate system identifier for general entity "LANG".
...liek/kalender.do?referentie=clubsite&LANG=N&matricule=08114" >Kalender Sparta

Oplossing: vervang in je links alle '&' door '&amp;'.

En je mag geen eigen tags maken. Als je iets een eigen opmaak wilt geven, doe je dat met een div of een span die je een class geeft. Als je eigen tags wil maken, maak dan een pagina in XML.

En wat je met <noscript/> aan moet, weet ik zo even niet ^^,)
 
MagicP

magicP

08/08/2005 21:44:00
Quote Anchor link
ok ! thanks allemaal

er zal de komende dagen aan gewerkt worden !
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.