[sitecheck] Actieveplussers.nl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Laravel / PHP developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Laravel PHP Developer voor een leuk bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken; van A tot Z; Je hebt na de oplevering contact met de klant wanneer zij problemen ervaren; Je denkt mee over het verbeteren van de werkprocessen; Je denkt mee over softwareoplossingen; Je speelt in op de behoefte van de klant; Je houdt je bezig met het verbeteren, aanpassen en vernieuwen van de

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Als developer bouw je in DevOps teams aan enterprise applicaties, nieuwe IOT, Chatbots of AI oplossingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij vorig jaar Microsoft Partner of the year geworden.

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »
Kay Kay

Kay Kay

14/04/2009 20:57:00
Quote Anchor link
Voor een project ben ik samen met iemand anders een website aan het maken; www.actieveplussers.nl
Het is een datingsite voor 50 plussers.
Graag checken op snelheid, gebruiksgemak, fouten, veiligheid, seo.

Link: http://actieveplussers.nl/index

Mensen die zich aanmelden verwijder ik later weer uit de database. Dus wees niet bang om spam oid te krijgen.
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 01:03:39
 
W W

W W

14/04/2009 21:01:00
Quote Anchor link
Maak een account voor ons aan zodat we kunnen checken.

Maargoed, beetje kleine font voor een website speciaal voor oudere mensen.
 
Kay Kay

Kay Kay

14/04/2009 21:12:00
Quote Anchor link
Het aanmelden moet ook gechecked worden. :)

Ik vind het de letters zelf niet echt klein. Zijn meer mensen die dit vinden? In een krant staan nog kleinere letters.
 
GaMer B

GaMer B

14/04/2009 21:16:00
Quote Anchor link
Ja, vind 't best klein.
 
Kay Kay

Kay Kay

14/04/2009 21:28:00
Quote Anchor link
Ik heb het lettertype vergroot met 1 pt :)
 
W W

W W

14/04/2009 21:47:00
Quote Anchor link
Je vraagt hier aan relevante jongen mensen die bezig zijn met webdevelopment of het lettertype te klein is. Vraag het eens aan mensen van uit de doelgreop van je website. Die zullen daarop een hele andere kijk hebben.
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

14/04/2009 22:32:00
Quote Anchor link
- laatste 10 mannen en laatste 10 vrouwen???? ik zie er maar 6 bij beide.
- bovenin staat dummytaal (lorem ipsum) met een plaatje en vervolgens bekijk profiel.
- Er staat in de voorwaarden/disclaimer wel dat jullie nergens aansprakelijk voor zijn etc. maar ik mis eigenlijk iets of wat waar mensen misbruik kunnen melden m.b.t. mensen die accounts aanmaken met verkeerde doeleinden.

(persoonlijk) vind ik dating site's altijd best wel gewaagd mensen weten vaak niet met wie ze te maken hebben en op de juistheid van de ingevulde gegevens door de personen zelf. Ik mis eigenlijk een beetje dat jullie niet aansprakelijk te stellen zijn voor dit misbruik. Naar mijn weten zijn hier in het verleden veel zaken over geweest. want wie is nou de schuldig. Mijn tip is dan ook verdiep je nog even heel goed in de voorwaarden/disclaimer.
 
Kay Kay

Kay Kay

14/04/2009 22:37:00
Quote Anchor link
Ja laatste 10 mannen en vrouwen, maar er zijn nog maar 12 leden aangemeld.
Wat bedoel je met het 2e punt? Die tekst heeft een gebruiker zelf getypt en verwisseld telkens.
Over de voorwaarden zal ik mijn mede persoon aanspreken :)
Bedankt voor de review
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

14/04/2009 22:41:00
Quote Anchor link
Ik vind het te druk voor de doelgroep. Maak grote knoppen met grote letters en hou de pagina rustig. Ik zou zeggen maximaal een kolom en een menu. Tevens denk ik dat je teveel tekst op je pagina's zet wat niet to lezen uitnodigt. Om een beeld te geven van wat ik bedoel: Volgens mij moet je toe naar een Google layout en heb je nu MSN.com gemaakt
 
- SanThe -

- SanThe -

15/04/2009 00:14:00
Quote Anchor link
Ziet er goed uit en alles is goed leesbaar.
En ja, ik zit in de doelgroep. ;-)
 
B a s
Beheerder

B a s

15/04/2009 00:18:00
Quote Anchor link
Heb even snel gekeken, maar misschien kun je vlakken achter de teksten doen zodat het overzichtelijker wordt. Staat nu onder iedere balk een stuk tekst, zwart op wit, maar als je er een hele lichte grijs oid onder zet, is het veel beter te lezen en is het ook rustiger voor je ogen.
 
Senet

Senet

15/04/2009 12:18:00
Quote Anchor link
Frisse goeduitziende pagina welke erg duidelijk gestructureerd is volgens de juiste hierarchie. Goede SEO toegepast, hier zijn enkel nog wel verbeteringen mogelijk: <h1> - <h6> kopjes, niet alle hyperlinks en afbeeldingen bevatten title/alt tags. (mouse over bij laatste mannen/vrouwen geeft de tekst dat er ingelogd moet worden, hier kan je beter andere tags aan koppellen).
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

15/04/2009 12:35:00
Quote Anchor link
Dragy schreef op 14.04.2009 21:12:
Het aanmelden moet ook gechecked worden. :)
Pay me for bug hunting !
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

15/04/2009 12:56:00
Quote Anchor link
voor de mensen die willen inloggen, die kunnen gewoon op inloggen klikken,
(gebruikersnaam: profielnaam)
(wachtwoord: wachtwoord)
Staat dus automatisch al ingevuld :P
 
- SanThe -

- SanThe -

15/04/2009 13:09:00
Quote Anchor link
Leuk profiel heb je de phphulpers gegeven. ;-)

Als je ingelogd bent en je klikt op een link onder laatste 10 mannen of vrouwen dan is bij diverse het profiel een heel eind naar rechts verschoven en dus niet meer goed zichtbaar.
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

15/04/2009 13:24:00
Quote Anchor link
ik zou zeggen,, try to deny it :P
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

15/04/2009 14:01:00
Quote Anchor link
wel grappig, kan alleen wel wat rustiger, te veel van het goede nu.
 
Kay Kay

Kay Kay

15/04/2009 14:03:00
Quote Anchor link
Bedankt allemaal voor het testen :D

@SanThe's laatste reactie (15.04.2009 13:09): Ik weet niet wat je bedoelt. Zou je een screenshot kunnen maken? Of in iedergeval zeggen welke browser? Kan het komen omdat ik het lettertype heb vergroot?
En je zei dat je in de doelgroep zit. Als ik de letters 1pt kleiner maak (zoals het eerst was), denk je dan dat je het nog goed kan lezen? (lijkt mij wel eigenlijk :$) Is het dan verstandiger om de letters weer 1pt kleiner te maken? Want dat ziet wel mooier uit.
 
- SanThe -

- SanThe -

15/04/2009 14:32:00
Quote Anchor link
Het kleinere lettertype heb ik niet gezien.
Afbeelding
Firefox 2.0.0.20
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.