[SITECHECK} xlwebs

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

.Net Ontwikkelaar

Dit ga je doen Het ontwerpen en ontwikkelen van software voor klanten; Het bijdragen van kennis en ervaring; Het integreren van van de software en afstemmen met klanten; Het functioneel testen van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij momenteel op zoek naar een .Net Developer die wilt werken aan software die draait op machines wereldwijd. De organisatie produceert software voor applicaties die gebruikt worden in verschillende branches. De software wordt geleverd aan fabrikanten van verschillende robotica en machines. Als .Net ontwikkelaar ben je intern onderdeel van het team wat de applicatie omgevingen ontwikkeld en

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Back-End Developer in Laravel / PHP

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP Laravel Developer voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Voor een enthousiast team die zich graag bezig houdt met softwareontwikkeling zijn wij op zoek naar versterking. Je werkt in een klein ontwikkelteam en bent zeer betrokken bij alle aspecten van de softwareoplossingen. Van het ontwerpen tot de oplevering. Binnen deze functie ga je aan de slag met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je krijgt veel te maken met koppelingen naar systemen en de verzoeken van de klant. Je komt terecht in een team, waarbij

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

XL webs

XL webs

10/11/2011 10:38:30
Quote Anchor link
Beste leden,

Ik zelf ben 15 jaar jong, ben begonnen met het maken van websites toen ik 14 was. In het begin ging het heel moeilijk en langzaam omdat, ik geen budget had om een webhosting te kopen.

Bij deze ben ik xlwebs begonnen. Een website waar jonge webmasters een gratis webhosting pakket kunnen aanvragen. Het doel is om jonge webmasters een kans te geven om zonder enige budget hun eerste website online te gooien, en hierbij wil ik hun graag helpen. Niet alleen met een webhosting, maar ook support bij eventuele vragen kunnen ze bij mij terecht (forum).

We zijn net enkele dag begonnen, en de leden stromen eigelijk al automatisch binnen. Hierbij wil ik graag XLwebslaten keuren door jullie.

To-do-list:
- Logo van betere kwaliteit voorzien
- Twitter icon vergroten, zodat hij even groot als de hyves icpn is

Graag opbouwende kritiek, alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 17:10:35
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

10/11/2011 11:45:30
Quote Anchor link
hmm,

Ik vindt hem nogal saai en grijs.

- Logo inderdaad slechte kwalitiet
- Button voorwaarden is niet mooi in firefox (de 'N' valt er buiten)
- Als je op voorwaarden klikt ga je naar een of ander forum. waarna ik niet meer terug kan naar de website.
- Aanmeld formulier valt buiten de lay-out (firefox)
- website is niet W3C valid
- startpagina blijft gehighlight terwijl ik op een andere pagina zit
- ik mis een disclaimer/privacy policy
- je voorwaarden zijn slecht (voor jou zelf maar ook voor de ander) bijvoorbeeld: regel 4 'voor illegale of onwenselijke praktijken.' onwenselijk is een heel ruim begrip!
- ik hoef geen voorwaarden te accepteren als ik een pakket bij jou afneem??
- De pakketen verwijzen naar 'registreren.html' als ik erop klik terwijl de echte pagina 'aanmelden.html' is.
- 'die gratis professionele webhosting pakketen uitdeeld' waarom ben jij proffesioneel?
- Je biedt 3 pakketen aan? ik kan bij het aanmelden geen pakket kiezen. en waarom zou ik een small pakket kiezen als ik gratis ook een groot pakket kan kiezen. Doe dan gewoon 1 pakket!
- als ik wil inloggen verwijst de pagina door naar Cpanel om daar opnieuw in te loggen
- Volg ons ook op twitter, en vindt ons op hyves! jammer dat je facebook dan weer weg laat.
- waarom XLweb: 'de snelste servers in amerika.' dit is gebasseerd op? en trouwens servers in nederland zijn soms beter omdat het minder lang door de kabel moet.
- waarom XLweb: 'zonder addertje onder het gras.' dit is wel degelijk zo: je plaatst adds op een website van een ander, in elk geval die jij gaat hosten.
- wat is het verschil tussen het XL logo en het H logo in de footer.

Nou een hele bulk. Een cijfer geef ik niet, maar vindt hem wel onvoldoende. Onder de voorwaarden die jij stelt ga ik geen website afnemen. De website is niet logisch opgebouwd. De lay-out vindt ik verre van mooi. Zou iets anders gaan maken als ik jou was.

Edit:

ik mis ook nog:

- contact pagina met adres gegevens, formulier etc.
- er staat nergens hoe de domein naam eruit gaat zien. Krijg je die gratis en hoe is deze opgebouwd.
Gewijzigd op 10/11/2011 11:47:16 door Bas IJzelendoorn
 
Chris -

Chris -

10/11/2011 12:01:59
Quote Anchor link
Het aanmelden werkt nog niet, klopt dat? Heb je evt. een demo account?

Toevoeging op 10/11/2011 12:02:33:

Overigens, dat de website niet W3C valide is, maakt niet veel uit. Het zijn richtlijnen, geen regels.
 
Jacco Brandt

Jacco Brandt

10/11/2011 12:38:58
Quote Anchor link
Hoe heb je PHP/Perl/Python beveiligd?
 
XL webs

XL webs

10/11/2011 15:30:31
Quote Anchor link
Bedankt, Bas IJzelendoorn voor je suggestie's.
Hier ga ik aanwerken, tevens 3 webhosting pakketten: basis is zonder enige reclame, medium met een bannertje en de pro webhosting pakket is een webhosting met een bannertje en een tekstje. Als je duidelijk even de voorwaarden had gelezen, had je dat kunnen zien. Verder wat je had over het inloggen, als je inlogt via de index (xlwebs.nl/inloggen) kom je gelijk in je Cpanel?

Tevens zijn we nog niet lang begonnen, dit neem ik mee in mijn to-do-list. Ik ga dit weekend even alle puntjes over de i zetten, meer suggestie's zijn welkom.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/11/2011 15:32:29
Quote Anchor link
XL webs op 10/11/2011 15:30:31:
Tevens zijn we nog niet lang begonnen, dit neem ik mee in mijn to-do-list. Ik ga dit weekend even alle puntjes over de i zetten, meer suggestie's zijn welkom.

Ik kan me toch herinneren dat iemand op een niet nader te noemen blauw forum onder de naam 'Potloodjes' een jaar geleden al een dergelijke thread gestart had?
 
XL webs

XL webs

10/11/2011 15:53:01
Quote Anchor link
- Aar - op 10/11/2011 15:32:29:
XL webs op 10/11/2011 15:30:31:
Tevens zijn we nog niet lang begonnen, dit neem ik mee in mijn to-do-list. Ik ga dit weekend even alle puntjes over de i zetten, meer suggestie's zijn welkom.

Ik kan me toch herinneren dat iemand op een niet nader te noemen blauw forum onder de naam 'Potloodjes' een jaar geleden al een dergelijke thread gestart had?


een jaar kan helaas niet, heb hem nu denk ik zo'n klein half jaartje. Was er destijds mee begonnen zonder enige kennis van alles, ben toen een tijdje gestopt. Heb inmiddels een klein weekje weer begonnen met meteen een nieuwe template, forum geupdate ect.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/11/2011 16:27:44
Quote Anchor link
Ruim half jaartje, want je begon dus in maart van dit jaar. ;-)
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

10/11/2011 16:55:02
Quote Anchor link
hmmm,

http://dirkdejager.xlwebs.nl/blog/2011/01/gelukkig-2011/

bericht op 1 januari 2011? Half jaar? het is een subdomein van jou website. Just google it.
 
XL webs

XL webs

10/11/2011 17:03:39
Quote Anchor link
Bas IJzelendoorn op 10/11/2011 16:55:02:
hmmm,

http://dirkdejager.xlwebs.nl/blog/2011/01/gelukkig-2011/

bericht op 1 januari 2011? Half jaar? het is een subdomein van jou website. Just google it.

Lieve iets beter lezen, ik zeg ik ''heb hem'' bijna een halfjaartje, wat hiervoor mee gebeurd is weet ik niet ;) Verder on-topic.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

10/11/2011 17:04:58
Quote Anchor link
ik vind je c panel mooi maar hij lijkt best op freehostingnoads
 
Joey -

Joey -

10/11/2011 17:25:35
Quote Anchor link
Erg mooie site, ik ben ook eerder lid geweest, maar ik kan geen account meer aanmaken? Mijn broertje heeft er wel een. www.webqie.xlwebs.nl, zegt dit je wat?
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

10/11/2011 20:07:45
Quote Anchor link
XL webs op 10/11/2011 17:03:39:
Bas IJzelendoorn op 10/11/2011 16:55:02:
hmmm,

http://dirkdejager.xlwebs.nl/blog/2011/01/gelukkig-2011/

bericht op 1 januari 2011? Half jaar? het is een subdomein van jou website. Just google it.

Lieve iets beter lezen, ik zeg ik ''heb hem'' bijna een halfjaartje, wat hiervoor mee gebeurd is weet ik niet ;) Verder on-topic.


Dat slaat echt helemaal nergens op. Dit betreft een subdomein. xlwebs.nl is jou domein. Dus je zou moeten weten dat die andere een subdomein is van jou website. Hoe kan het anders dat die website nog actief is?
 
XL webs

XL webs

10/11/2011 20:29:41
Quote Anchor link
Joey Blankendaal op 10/11/2011 17:25:35:
Erg mooie site, ik ben ook eerder lid geweest, maar ik kan geen account meer aanmaken? Mijn broertje heeft er wel een. www.webqie.xlwebs.nl, zegt dit je wat?

Ken ik helaas niet, sorry.
Tevens kunt u een topic starten op het forum van XLwebs.nl, of mij een prive bericht hier sturen.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

10/11/2011 20:42:43
Quote Anchor link
Interessante content:

http://maxis.xlwebs.nl/
 
Chris -

Chris -

11/11/2011 00:00:48
Quote Anchor link
Is het uberhaupt wel mogelijk om je te registreren?
 
XL webs

XL webs

11/11/2011 08:33:33
Quote Anchor link
Chris Horeweg op 11/11/2011 00:00:48:
Is het uberhaupt wel mogelijk om je te registreren?


Registreren is gewoon mogelijk? inmiddels heeft Joey van Genderen die zo straks reageerder in dit topic, ook een account aangemaakt zie ik haha!
 
- Raoul -

- Raoul -

11/11/2011 10:17:16
Quote Anchor link
Je layout is lelijk en kijk, waarom zou je een basis pakket kiezen als je gratis ook gewoon een PRO pakket kunt krijgen, vind het maar belachelijk.
Verder zijn er té veel bugs in je layout en is het jammer dat je layout niet in het forum geïntegreerd is.
Ik zeg maar even, het maakt niet zo'n grote indruk op me en ik denk ook niet dat dat bij je klanten zo is.
 
Dirk de Jager

Dirk de Jager

11/11/2011 11:12:33
Quote Anchor link
aangetrokken door de stroom van mensen die opeens mijn site overspoelen, even een berichtje van mijn kant.

dat het bericht van 1-1-2011 stamt klopt; mijn site is gebouwd op wordpress en dat heb ik gemigreerd (stond vroeger ergens anders).

Xlwebs werkt makkelijk, maar sinds kort heb ik reclame op mijn site, iets wat niet afgesproken was (alleen reclame bij pro en hoger) ... Bovendien loopt de reclame overal in (tot in de backend van mijn site aan toe) en dat is knap irritant.

Echter goed initiatief en ga zo door (tenminste als je de bannering even goed zet ;) )!
 
Chris -

Chris -

11/11/2011 11:27:28
Quote Anchor link
Kun je dan voor mij een testaccount maken, want bij mij werkt hij niet.. Ik word teruggestuurd naar de index, met in de URL alle gegevens die ik heb ingevuld. Krijg geen bevestigingsmail en het e-mail adres kan ook niet worden gevonden.

Misschien omdat ik Chrome gebruik?
 
Dirk de Jager

Dirk de Jager

11/11/2011 11:34:22
Quote Anchor link
@chris staat de mail ook in je spam bak? ik heb aangemeld (in de steentijd ;) ) met firefox ...
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.