Smashing Jquery boek

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

PHP Developer - medior functie

Functieomschrijving Ben jij innovatief en wil jij je kennis graag delen met jouw nieuwe collega's? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zoeken wij een Symfony developer. Of je nou junior, medior of senior bent, je krijgt hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen loopbaan te ontwikkelen. Je gaat je hier bezig houden met en inspelen op de actualiteiten van jouw vakgebied. Techstack: Symfony, PHP, mySQL. Kennis van Svelte is helemaal mooi meegenomen. Bedrijfsprofiel Al sinds '99 is dit webbureau actief. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn integer, dienstbaar en deskundig. Je komt

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »
Ozzie PHP

Ozzie PHP

17/02/2011 14:26:50
Quote Anchor link
Hallo, heeft iemand toevallig het boek "Smashing Jquery" gelezen?

En zo ja, is dit een goed boek? Of raden jullie een ander boek aan om jQuery onder de knie te krijgen?
Gewijzigd op 17/02/2011 14:27:19 door Ozzie PHP
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 14:53:27
 

17/02/2011 14:39:20
Quote Anchor link
Ik heb het niet gelezen, maar het is een smashing magazine / wiley boek. Die zijn over het algemeen altijd wel goed.
 
Niels K

Niels K

17/02/2011 16:12:52
Quote Anchor link
Waarom eigenlijk een boek? en geen tuts vanaf het internet?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

17/02/2011 17:19:41
Quote Anchor link
@Karl: oke, thanks

@Niels: Hmmm, da's denk ik persoonlijk. Ik wil ook graag een beetje basiskennis opdoen en lezen vind ik dan wat prettiger werken. Al met al heb ik de vraag hier al een aantal maal gesteld, hoe ik dat jQuery bestand moet comprimeren, maar niemand op dit forum lijkt het te weten.
 

17/02/2011 17:34:39
Quote Anchor link
Boeken lezen makkelijker dan websites.
Volgens mij is het al wel meerdere keren verteld hoe het moet.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

17/02/2011 19:21:47
Quote Anchor link
"Volgens mij is het al wel meerdere keren verteld hoe het moet."

Niet op een manier die ik begrijp. Ik kan niks uitvoeren op command lines... ik heb ook al gevraagd of het via htaccess kan of iets dergelijks, maar daar krijg ik nooit antwoord op.
 

17/02/2011 20:11:49
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 17/02/2011 19:21:47:
"Volgens mij is het al wel meerdere keren verteld hoe het moet."

Niet op een manier die ik begrijp.

Dat jij het niet begrijpt kan ik niks aan doen.
Ozzie PHP op 17/02/2011 19:21:47:
Ik kan niks uitvoeren op command lines...

Volgens mij heb ik een link naar een php voorbeeld gegeven.
Ozzie PHP op 17/02/2011 19:21:47:
ik heb ook al gevraagd of het via htaccess kan of iets dergelijks, maar daar krijg ik nooit antwoord op.

Volgens mij heb ik een link naar een htaccess voorbeeld gegeven.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

17/02/2011 20:20:49
Quote Anchor link
Karl, heb ik dat dan gemist? Kan me niet herinneren dat ik een voorbeeld van een htaccess of php bestand heb gezien waarmee het jquery bestand wordt gecomprimeerd. Zou je me de de links nogmaals kunnen geven dan? Many thanks!
 

17/02/2011 20:26:33
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

17/02/2011 20:33:01
Quote Anchor link
Thanks Karl,

Die laatste link: http://www.queness.com/code-snippet/6000/add-gzip-compression-using-htaccess

Als ik dat stukje code in mijn htaccess bestand plak comprimeert ie dan automatisch alles? Is het zo simpel?
 
Niels K

Niels K

18/02/2011 09:14:48
Quote Anchor link
Quote:
Ik wil ook graag een beetje basiskennis opdoen en lezen vind ik dan wat prettiger werken.

Tja, dat kan natuurlijk. Ik hoor ook van veel mensen dat ze de syntax moeilijk vinden terwijl ik daar juist geen problemen mee heb.

Maar google geeft echt zoveel informatie over JQuery dat een boek echt een overbodige luxe is. (maar goed jouw feestje natuurlijk) Daar komt nog bij dat als je een boek over JQuery koopt, je grote kans hebt dat het gaat over JQuery uit 19 - noach zoals ook met veel PHP boeken het geval is.

Maar goed, wat jij wilt natuurlijk ;)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

18/02/2011 13:00:00
Quote Anchor link
Dat Smashing jQuery boek is van 2011... dus dat is vrij nieuw in ieder geval. Ik weet alleen niet of het een goed boek is want ik kan nergens een paar voorbeeldpagina's zien... Mocht iemand nog een andere suggestie hebben voor een goed jQuery boek dan hoor ik dat graag.
 
Niek s

niek s

18/02/2011 15:13:46
Quote Anchor link
Comprimeren?
Of bedoel je dat niet?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

18/02/2011 15:22:44
Quote Anchor link
@niek: volgens mij is dat wat anders....? Ik wil van het jQuery bestand (ca. 80kb) een klein bestand maken. Ofwel daadwerkelijk het bestand verkleinen van 80kb naar bijv. 25kb, ofwel het bestand gecomprimeerd oversturen. Snap je?
 
Niels K

Niels K

18/02/2011 15:34:03
Quote Anchor link
Dat heeft toch niets met JQuery zelf te maken?
 

18/02/2011 15:37:08
Quote Anchor link
Niels Kieviet op 18/02/2011 15:34:03:
Dat heeft toch niets met JQuery zelf te maken?


Nee, gewoon met bestanden.

Dean Edwards packer is geen compressor.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

18/02/2011 15:40:52
Quote Anchor link
Oke, daar kan ik verder dus niks mee... :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.