Snp login 1.3

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »
Emile Verbunt

Emile Verbunt

23/04/2006 20:33:00
Quote Anchor link
Ik heb snp login geinstalleerd en alles doet het perfect behalve 1 ding.
Hoe maak ik een admin aan ?
Want ik heb geen admin user en pass (werkt niet)
en ik weet ook niet hoe ik bijv (als het kan) het in de db kan zetten.
Als iemand me kan helpen. graag

P.S.
Script is zelfde gebleven
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 13:34:06
 
Emile Verbunt

Emile Verbunt

23/04/2006 20:35:00
Quote Anchor link
ik zie ook dat 1.4 nu uit is als iemand me daar mee kan helpen zou ik dat zeer op prijs stellen.
 
PHP Newbie

PHP Newbie

23/04/2006 21:04:00
Quote Anchor link
ik ken het helemaal niet, maar is het met mysql?

pomp dan ff handmatig een user de DB in met admin rechten ;-)
 
Emile Verbunt

Emile Verbunt

23/04/2006 21:06:00
Quote Anchor link
al geprobeert alleen weet niet hoe :S
dit is sql code miss dat jij er iets mee kan.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
CREATE TABLE tbl_config (
  cfg_antiflood int(10) unsigned default '0',
  cfg_maxmsg int(5) unsigned default '0',
  cfg_register int(1) unsigned default '0',
  cfg_smiles int(1) unsigned default '0',
  cfg_ubbcode int(1) unsigned default '0',
  cfg_perpage int(5) unsigned default '0',
  cfg_perpageinbox int(5) unsigned default '0',
  cfg_wlcmtitle varchar(50) default '0',
  cfg_wlcmmsg blob,
  cfg_admindate varchar(20) default '0',
  cfg_adminuser varchar(15) default '0',
  cfg_adminpass varchar(32) default '0'
) TYPE=MyISAM;

INSERT INTO tbl_config VALUES("60", "50", "1", "1", "1", "25", "25", "Thanks for registering your account on our website", "Thanks for registering your account on our website...\r\n\r\nHave fun !\r\n\r\nGreetz,\r\nAdministrator", "D d F g:i A", "admino", "1234o");

CREATE TABLE tbl_msg (
  msg_id int(10) unsigned NOT NULL auto_increment,
  msg_title varchar(50) default '0',
  msg_time datetime default NULL,
  msg_message blob,
  msg_from int(10) unsigned default '0',
  msg_to int(10) unsigned default '0',
  msg_read int(1) default '0',
  msg_ip varchar(20) default '0',
  PRIMARY KEY  (msg_id)
) TYPE=MyISAM;

CREATE TABLE tbl_smiles (
  smile_id int(10) unsigned NOT NULL auto_increment,
  smile_name char(25) default '0',
  smile_tag char(10) default '0',
  smile_file char(50) default '0',
  PRIMARY KEY  (smile_id)
) TYPE=MyISAM;

INSERT INTO tbl_smiles VALUES("1", "Amazed", ":o", "amazed.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("2", "Amuse", "^_^", "amuse.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("3", "Big Smile", ":D", "bigsmile.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("4", "Blink", "o_O", "blink.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("5", "Cheesy", ":P", "cheesy.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("6", "Confused", ":S", "confused.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("7", "Cool", "8)", "cool.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("8", "Cry", ":\'(", "cry.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("9", "Evil", ">8(", "evil.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("10", "Laugh", "=D", "laugh.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("11", "Mad", ":@", "mad.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("12", "No Trust", "=/", "notrust.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("13", "No Worry", "v_v", "noworry.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("14", "Nuts", "8D", "nuts.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("15", "Oh", "\'_\'", "oh.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("16", "Push", ">_<", "push.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("17", "Rolleyes", ":roll:", "sick.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("18", "Sad", ":(", "sad.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("19", "Shy", ":$", "shy.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("20", "Sick", ":x", "sick.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("21", "Smile", ":)", "smile.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("22", "Suspicious", "_", "suspicious.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("23", "Unsure", "_", "unsure.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("24", "Wink", ";)", "wink.gif");

CREATE TABLE tbl_users (
  user_id int(10) unsigned NOT NULL auto_increment,
  user_name varchar(50) default '0',
  user_email varchar(125) default '0',
  user_url varchar(150) default '0',
  user_pass varchar(32) default '0',
  user_regdate datetime default NULL,
  user_lastactive datetime default NULL,
  user_dateformat varchar(20) default '0',
  user_showmail int(1) unsigned default '0',
  user_public int(1) unsigned default '1',
  user_activated varchar(10) default '0',
  user_admcom blob,
  user_pm int(1) unsigned default '0',
  user_block blob,
  user_ip varchar(20) default '0.0.0.0',
  PRIMARY KEY  (user_id)
) TYPE=MyISAM;

INSERT INTO tbl_users VALUES("127", "test", "[email protected]", NULL, "0efffc51d5e228e69bec75545457b977", "2004-02-16 18:52:08", "2004-02-16 18:52:29", "d-m-Y H:i:s", "1", "1", "1", NULL, "1", NULL, "127.0.0.1");
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.