sorteren...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »
M B

M B

14/03/2006 21:57:00
Quote Anchor link
hi php'ers

dat je kan sorteren op iets uit je database dat weet ik maar ik zit met een prbleem,

hoe kan kan kentekens goed sorteren...

dit is namelijk de volgorde hoe de weergegeven worden:

BB-BB-11
BB-11-BB

en dat terwijl BB-11-BB een eerder bouwjaar heeft als BB-BB-11

en zeg nou niet doe van order DESC want dit is nu de bouwjaar volgorde:
1990
1991
1992
1993
1994
1995
1996
1987
1988
1989
1990

dus dat zou dan alleen maar achterstevoren staan :(

Wie heeft de oplassing?

Michel
Gewijzigd op 14/03/2006 21:58:00 door M B
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 08:50:11
 
Frank -

Frank -

14/03/2006 22:13:00
Quote Anchor link
Hmm, wanneer ik de beide kentekens in een array heb staan en deze ga sorteren (met sort() ) dan staan ze in de juiste volgorde. Eerst BB-11-BB en dan pas BB-BB-11, de eerst de oudste en dan de nieuwste.

Ik zie niet dat de database op een andere manier zou gaan sorteren. Ik heb alleen even geen database bij de hand om di te testen.
 
- SanThe -

- SanThe -

14/03/2006 23:09:00
Quote Anchor link
BB-BB-11
BB-11-BB

Ik ben wel heel benieuwd waar BB-22-BB komt te staan. Onderaan? Of in het midden?
 
Frank -

Frank -

14/03/2006 23:14:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php

$string
= array('BB-BB-11', 'BB-11-BB', 'BB-22-BB');

print_r($string);

sort($string); // rsort() voor reverse (omgekeerd) sorteren

foreach ($string as $kenteken){
    echo $kenteken.'<br />';
}


?>


Edit: en hier nog even de output:
Array ( [0] => BB-BB-11 [1] => BB-11-BB [2] => BB-22-BB )
BB-11-BB
BB-22-BB
BB-BB-11
Gewijzigd op 14/03/2006 23:17:00 door Frank -
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

14/03/2006 23:20:00
Quote Anchor link
SanThe:
BB-BB-11
BB-11-BB

Ik ben wel heel benieuwd waar BB-22-BB komt te staan. Onderaan? Of in het midden?


Dan zou ik je toch naar het ALFABET moeten verwijzen:p

0123456789abcdefghijklmnopqrstuvwxyz
 
- SanThe -

- SanThe -

14/03/2006 23:31:00
Quote Anchor link
@Lapidi: Het was niet echt een vraag. Maar meer een opmerking naar de TS want die zal dan merken dat ie in het midden komt te staan omdat deze sortering met DESC is. Maar daar mocht niks over gezegd worden.

Edit: Ik had je naam fout gespeld.
Gewijzigd op 14/03/2006 23:32:00 door - SanThe -
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

14/03/2006 23:36:00
Quote Anchor link
Hehe... dan had ik het verkeerd begrepen ;)
Je bent ook zoooooooo slim (A)

edit: even benadrukken
Gewijzigd op 14/03/2006 23:37:00 door Pieter van Linschoten
 
- SanThe -

- SanThe -

14/03/2006 23:44:00
Quote Anchor link
Dat zal wel meevallen, want ik heb geen flauw idee wat die (A) achter de regel betekent.
 
Kalle P

Kalle P

14/03/2006 23:52:00
Quote Anchor link
[quote=Lapidi schreef op 14.03.2006
Dan zou ik je toch naar het ALFABET moeten verwijzen:p

0123456789abcdefghijklmnopqrstuvwxyz[/quote]

Dan moet ik jou erop wijzen dat het alfabet niet uit cijfers en letters bestaat, maar uit alleen maar letters ;P.
 
Kalle P

Kalle P

14/03/2006 23:54:00
Quote Anchor link
SanThe:
Dat zal wel meevallen, want ik heb geen flauw idee wat die (A) achter de regel betekent.


Ik denk 'Adembenemend'.
 
- -

- -

15/03/2006 08:21:00
Quote Anchor link
(A) = engeltje. Typ maar eens (A) in MSN Messenger, den komt er een smiley met een rondje boven ze hoofd (een aura heet dat dacht ik).
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

15/03/2006 08:23:00
Quote Anchor link
..!..
 
- wes  -

- wes -

15/03/2006 08:44:00
Quote Anchor link
halo
 
Jason de Ridder

Jason de Ridder

15/03/2006 08:47:00
Quote Anchor link
Quote:
aura
, nee dat zit om je hele lichaam en is gewoon energie, in allemaal kleurtjes...

In het engels heet het een Halo (ja net als dat spelletje ;))

EDIT:
O wes heeft em ook al, maar dacht dat het alleen was om het topic te bumpen ;P
Gewijzigd op 15/03/2006 08:47:00 door Jason de Ridder
 
- wes  -

- wes -

15/03/2006 09:01:00
Quote Anchor link
daar doe ik niet aan :) anders was het wel hallo geweest :P
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

15/03/2006 10:18:00
Quote Anchor link
0123456789abcdefghijklmnopqrstuvwxyz

Legenda:
alfabet
soorteer volgorde

(A) is engeltje... zoals jullie onderhand al wisten :p
 
B a s
Beheerder

B a s

15/03/2006 10:38:00
Quote Anchor link
Is TS al tevreden inmiddels?!?!

Anders gaan jullie offtopics in de koffiehoek houden!! ;) ;)
 
Kalle P

Kalle P

15/03/2006 14:18:00
Quote Anchor link
Lapidi:
0123456789abcdefghijklmnopqrstuvwxyz

Legenda:
alfabet
soorteer volgorde

(A) is engeltje... zoals jullie onderhand al wisten :p


Ja dat stond er niet ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.