SSL-Foutmeldingen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

15/01/2009 20:52:00
Quote Anchor link
Zie laatste berichten voor SSL onderdeel, ioncube werkt nu goed, alleen SSL nog.


Hallo allemaal,

Op het moment heb ik een probleempje met ioncube, ik krijg deze niet werkend op de server (CentOS, PHP 5):
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Warning: file_exists() [function.file-exists]: open_basedir restriction in effect. File(/home/username/domains/website/public_html/Klanten/../../../../../../home/ioncube/ioncube_loader_lin_5.2.so) is not within the allowed path(s): (/home/username/:/tmp:/usr/local/lib/php/)


Ik heb hem ook in de php.ini gezet (en gereboot), alleen is dit de enige zend_extension. Verder heb ik de map met alle .so bestanden in /usr/lcal/lib/php/ioncube gezet. Daar heb ik de extension ook naar gelinkt. Helaas zonder invloed. Wat kan ik hier aan doen?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Arjan Schuurman
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 10:15:53
 
TJVB tvb

TJVB tvb

15/01/2009 21:24:00
Quote Anchor link
Warning: file_exists() [function.file-exists]: open_basedir restriction in effect. File(/home/username/domains/website/public_html/Klanten/../../../../../../home/ioncube/ioncube_loader_lin_5.2.so) is not within the allowed path(s): (/home/username/:/tmp:/usr/local/lib/php/)

Warning: file_exists() [function.file-exists]: open_basedir restriction in effect. File(home/ioncube/ioncube_loader_lin_5.2.so) is not within the allowed path(s): (/home/username/:/tmp:/usr/local/lib/php/)

Volgens de error roep je het bestand home/ioncube/ioncube_loader_lin_5.2.so aan.
Aangezien je allen de bestanden in /home/username/* /tmp/* /usr/local/lib/php/* mag aanroepen is dit niet toegestaan.
Als je de bestanden in /usr/local/lib/php/ioncube hebt gezet moet dat wel werken.

Je hebt dus zeer waarschijnlijk ergens een verkeerde link.
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

15/01/2009 21:35:00
Quote Anchor link
Ik heb hem in de laatste optie gezet, daar heb ik immers de zend_extension op gezet. Kan het zijn dat er problemen met Zend zijn?

Edit: Wat ik ook zo raar vind is het terugbladeren van een map (../):
/home/username/domains/website/public_html/Klanten/../../../../../../home/ioncube/ioncube_loader_lin_5.2.so, dat kan toch nooit goed gaan... sowieso, er bestaat geen /home/ioncube :S
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Arjan Schuurman
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

15/01/2009 22:33:00
Quote Anchor link
Opgelost

Nu het volgende, hoe fix ik dit?:

"You should not use name-based virtual hosts in conjunction with SSL"
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

15/01/2009 22:45:00
Quote Anchor link
/home/username/domains/website/public_html/Klanten/../../../../../../home/ioncube/ioncube_loader_lin_5.2.so

is als ik het goed zeg hetzelfde als:

/home/ioncube/ioncube_loader_lin_5.2.so

Je gaat nl. eerst 6 mappen in, en vervolgens weer 6 mappen uit.

@Je volgende vraag:
Je zou geen naam-gebaseerde hosts moeten gebruiken op advies van SSL?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jesper Diovo
 
Rens nvt

Rens nvt

15/01/2009 23:21:00
Quote Anchor link
SSL mag in principe alleen gebruikt worden in combinatie met een vast IP adres, dus niet met meerdere vhosts op 1 IP (name based vhosts).

Dit is overigens niet een fout waar je hele webserver op stopt naar mijn weten.
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

16/01/2009 00:58:00
Quote Anchor link
Rens schreef op 15.01.2009 23:21:
SSL mag in principe alleen gebruikt worden in combinatie met een vast IP adres, dus niet met meerdere vhosts op 1 IP (name based vhosts).

Dit is overigens niet een fout waar je hele webserver op stopt naar mijn weten.


Meestal is er maar één certificaat. Het gaat natuurlijk niet zozeer om de gegevens maar dat de verbinding maar versleuteld is. Met banken en grote organisaties is het natuurlijk een ander verhaal.
 
Rens nvt

Rens nvt

16/01/2009 08:50:00
Quote Anchor link
Jurgen schreef op 16.01.2009 00:58:
Meestal is er maar één certificaat. Het gaat natuurlijk niet zozeer om de gegevens maar dat de verbinding maar versleuteld is. Met banken en grote organisaties is het natuurlijk een ander verhaal.

Ik zit even te zoeken naar wat je hier nu precies mee wilt zeggen in combinatie met het topic. Feit blijft dat het volgens het SSL protocol de bedoeling is dat er aan een certificaat 1 uniek IP gekoppeld is.

In veel hosting omgevingen zul je zien dat er meerdere SSL certificaten aan dezelfde server gekoppeld zijn, en tenzij je 1 server voor 1 domein in de lucht houdt, zal het dus veel voorkomen dat er meerdere SSL certificaten op een server actief zijn. En tuurlijk gaat het wel om het coderen van de gegevens, waarom zou je anders de verbinding encrypten? :-) ;-)

(Wat betreft Plesk servers: hier is deze melding standaard in je error log aanwezig als je met SSL aan de slag gaat)

Maar on topic: deze error zou je server niet mogen stoppen, is dat wel het geval???
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Rens nvt
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

16/01/2009 16:21:00
Quote Anchor link
Rens schreef op 16.01.2009 08:50:
Jurgen schreef op 16.01.2009 00:58:
Meestal is er maar één certificaat. Het gaat natuurlijk niet zozeer om de gegevens maar dat de verbinding maar versleuteld is. Met banken en grote organisaties is het natuurlijk een ander verhaal.

Ik zit even te zoeken naar wat je hier nu precies mee wilt zeggen in combinatie met het topic. Feit blijft dat het volgens het SSL protocol de bedoeling is dat er aan een certificaat 1 uniek IP gekoppeld is.

In veel hosting omgevingen zul je zien dat er meerdere SSL certificaten aan dezelfde server gekoppeld zijn, en tenzij je 1 server voor 1 domein in de lucht houdt, zal het dus veel voorkomen dat er meerdere SSL certificaten op een server actief zijn. En tuurlijk gaat het wel om het coderen van de gegevens, waarom zou je anders de verbinding encrypten? :-) ;-)

(Wat betreft Plesk servers: hier is deze melding standaard in je error log aanwezig als je met SSL aan de slag gaat)

Maar on topic: deze error zou je server niet mogen stoppen, is dat wel het geval???


Deze stopt de server zeker niet, maar om nou bij het herstarten van httpd een enorme lijst van domeinen met een SSL-foutmelding te krijgen is ook niet leuk. Het gaat in dit geval om DirectAdmin, is daar ergens een config waar ik het ip kan invullen?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.