Stamboom design

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »
Zim Zim

Zim Zim

01/02/2007 18:05:00
Quote Anchor link
Goede Avond (tijdstip: 18:00) PHPhulpers

Ik heb dit keer geen PHP-vraag, maar een CSS-vraag/request. Het zit eigenlijk zo: Ik heb een mooi systeem waarmee je een stamboom kan maken, maar het is mij niet gelukt om het netjes te desigen.
Ik heb wel een idee hoe het eruit (moet) komen te zien.
Mijn grootste probleem is dat het dynamisch moet zijn, maar alles wel netjes op elkaar moet aansluiten. En dat is juist mijn grootste opstakel.

Daarom vraag ik mij af of iemand zin heeft mij hierbij op weg te helpen, of een voorbeeld te maken zodat ik een goed idee krijg hoe ik het zou moeten doen. (Ik weet het lijkt een request...)

Noot: Ik heb het over een stamboom, maar het gaat niet verder als de ouders en kinderen, dus niet 10 generaties die ik wil laten zien. Het enige is dat kan verschillen is het aantal kinderen en wel of geen partner.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Zim Zim
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 18:34:20
 
Robert Deiman

Robert Deiman

01/02/2007 18:08:00
Quote Anchor link
Dus eigenlijk 3 generaties als ik het goed begrijp? (jij hebt het over niet verder dan ouders en kinderen, maar in je tekening gaat het van grootouders tot kleinkinderen)
Ik zal hier eens goed over na moeten denken.
 
Zim Zim

Zim Zim

01/02/2007 18:10:00
Quote Anchor link
@Robert, niet meer als 3 generaties. Dus dat scheelt een hoop werk), mijn eerste streven was allemaal, maar ik ging eerst maar eens kijken of ik dit kon bewerkstelligen.

Maar alvast bedankt voor je denken, ik ben benieuwd.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

01/02/2007 19:11:00
Quote Anchor link
Maar dan heb ik nog wel een vraag eerst, waardoor het misschien al wat moeilijker kan gaan worden: Je hebt nu weergegeven van de grootouders van de 1e kant van het gezin, wil je ze beide doen, of alleen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
                          Vader | Moeder

Kind1 | Schoonkind1          Kind2  |  Schoonkind2

Kleinkind1  |Kleinkind2      Kleinkind3


Dus maar van 1 familie bij de grootouders beginnen?
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

01/02/2007 19:14:00
Quote Anchor link
Iets zegt mij dit dat wellicht eenvoudiger te maken is met PHP_GD, omdat je zodoende wat meer de mogelijkheid hebt om berekeningen te maken...
 
Zim Zim

Zim Zim

01/02/2007 19:18:00
Quote Anchor link
@ Robert: nee het zit zo: Je kijkt een bepaald persoon van de stamboom: Dus jij staat centraal en dan ziet Jou ouders, en kinderen.

@Arjan De stamboom veranderd nog wel eens, omdat ik bezig ben met het invullen, en volgens mij is het sneller om het op deze manier te doen, alleen het css...
 
Robert Deiman

Robert Deiman

01/02/2007 19:30:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<table width="75%" border="1">
  <tr>
      <td width="25%"></td>
    <td width="25%">Grootvader</td>
    <td width="25%">Grootmoeder</td>
    <td width="25%"></td>
  </tr>
  <tr>
    <td width="25%"></td>
    <td width="25%">Moeder2</td>
    <td width="25%">Ik</td>
    <td width="25%"></td>
  </tr>
  <tr>
    <td width="25%">Kind1</td>
    <td width="25%">Kind2</td>
    <td width="25%">Kind3</td>
    <td width="25%">--GEEN--</td>
  </tr>
</table>

Goed en wel beschouwd kan het dan zo:

Je kiest mij, ik heb 3 kinderen (hypothetisch, niet echt zo :P)
Je krijgt een even aantal kolommen, om ervoor te kunnen zorgen dat
de ouders en grootouders worden gecentreerd. Tjah, en analyseer het
voor de rest maar. Denk dat je er wel uit komt

Edit:

Aanpassing, had je laatste post nog niet gelezen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert Deiman
 
Zim Zim

Zim Zim

01/02/2007 19:55:00
Quote Anchor link
@Robert; dit wat jij nu hebt was mijn oorsponkelijke versie, maar (no offence) ik wou het wat meer op een stamboom laten lijken, dus met juist van de strepen, maar het probleem is dat die door een tabel heen gaan, en je met de tabellen erg veel rowspan's moet uitvoeren. Dus ik was al bezig voor elke regel een tabel, maar dat wou ook niet.
Dus ten einde raad kwam ik hierzo het maar vragen of iemand het voor kan doen.
Ik vraag me nu af of zoiets wel mogelijk is.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.