Status Controleren.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »
Remon

Remon

18/12/2007 19:58:00
Quote Anchor link
Beste Scripters,

Ik heb een v.i.p systeem in mij site gemaakt,
als er iemand vip is krijg je een plaatje in het profiel te zien met de volgende code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php

                        if(empty($list['vip'])) {

                        echo '<font size="2"><b><i>GEEN V.I.P<br><img src="../extra_images/Logo.png"><br>MEMBER</i></b></font>';

                       }
elseif($list['geslacht'] == "Man" && isVIP) {
                        echo'<img src="../extra_images/vip_man.jpg">';

                       }
elseif($list['geslacht'] == "Vrouw" && isVIP) {
                       echo'<img src="../extra_images/vip_vrouw.jpg">';

                       }

                       ?>


Werkt goed,
alleen was mij vraag hoe laat ik hem ook controleren op de status BV:

Admin is status 2
moderator is status 3
en dan man of vrouw.. !!

Want die zijn auto.. v.i.p
Ik hoop dat de uitleg een beetje te volgen is.

Kan iemand mij helpen. ?

Mvg, Remon
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Remon
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 02:31:50
 

18/12/2007 20:05:00
Quote Anchor link
Of je kan controleren of het een admin of mod ofzo is kan vast en zeker, maar ik weet niet waar jij die gegevens weg haalt, en kan je dus verder ook niet daarmee helpen. Verder viel me dit op:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
elseif($list['geslacht'] == "Man" && isVIP)
?>

Hoort die constate daar?
 
Remon

Remon

18/12/2007 20:09:00
Quote Anchor link
Op de manier hoe ik hetheb geplaatst werkt het goed,
als een member vip word krijgt hij//zij netjes een images erbij op zijn profiel.

Alleen check hij de vip status en als die leeg is krijgt iedereen dus een andere text ook de crew members.

Dat wil ik dus oplossen dat crew members, zo ie zo een plaatje krijgen van vip.

Maar krijg het alleen niet voor elkaar want dan zou ik ze handmatig in de datebase dagen moeten geven.

En dat wil ik niet.
 
- SanThe -

- SanThe -

18/12/2007 20:10:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
function isVIP($status)
{

    return ($status == 2) or ($status == 3);
}


// en dan die isVIP zo aanroepen met uiteraard de juiste status
elseif($list['geslacht'] == "Man" && isVIP($status)) {
?>
 
Remon

Remon

18/12/2007 20:20:00
Quote Anchor link
ik heb het nu zo gezet

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
                        <?php
                        
                        if(empty($list['vip'])) {

                        echo '<font size="2"><b><i>GEEN V.I.P<br><img src="../extra_images/Logo.png"><br>MEMBER</i></b></font>';
                        
                        function
isVIP($status)
                        {

                        return ($status == 2) or ($status == 3);
                        }
                        
                        }
elseif ($list['geslacht'] == "Man" && isVIP($status)) {
                        echo'<img src="../extra_images/vip_man.jpg">';

                       }
elseif($list['geslacht'] == "Vrouw" && isVIP($status)) {
                       echo'<img src="../extra_images/vip_vrouw.jpg">';

                       }

                       ?>


Maar het werkt niet,
Doe ik wat verkeerd ?
 
Wouter K

Wouter K

18/12/2007 20:35:00
Quote Anchor link
doe wat minder tabs volgende keer ;p
Neeh de kleurtjes zijn juist ik zie het niet
 
Remon

Remon

18/12/2007 20:49:00
Quote Anchor link
Opgelost hoe ik wil :)


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php

                    if ($list['geslacht'] == "Man") {;
                    
                    if ( isVIP( $list[ 'id' ] ) ){
                    $geslacht = '<img src="../extra_images/vip_man.jpg">';}
                    else{
                        
                    $geslacht = '<font size="2"><b><i>GEEN V.I.P<br><img src="../extra_images/Logo.png"><br>MEMBER</i></b></font>';}
                    
                    }
elseif ($list['geslacht'] == "Vrouw") {;
                    
                    if ( isVIP( $list[ 'id' ] ) ){
                    $geslacht = ' <img src="../extra_images/vip_vrouw.jpg">';}
                    else{
                    
                    $geslacht = '<font size="2"><b><i>GEEN V.I.P<br><img src="../extra_images/Logo.png"><br>MEMBER</i></b></font>';}
                
                       }
echo ''.$geslacht.'';
            
                       ?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Remon
 
- SanThe -

- SanThe -

18/12/2007 22:06:00
Quote Anchor link
Beetje meer overzichtelijk.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
switch ($list['geslacht'])
{
    case
"Man":    $geslacht = (isVIP($list['id']))
                          ?
'<img src="../extra_images/vip_man.jpg">'
                          : '<font size="2"><b><i>GEEN V.I.P<br><img src="../extra_images/Logo.png"><br>MEMBER</i></b></font>';
            break;
    case
"Vrouw":  $geslacht = (isVIP($list['id']))
                           ?
' <img src="../extra_images/vip_vrouw.jpg">'
                           : '<font size="2"><b><i>GEEN V.I.P<br><img src="../extra_images/Logo.png"><br>MEMBER</i></b></font>';
             break;
}

echo $geslacht;
?>
 
PHP Newbie

PHP Newbie

18/12/2007 22:58:00
Quote Anchor link
Nu nog even de <font> tags weg. Dat gebruiken we niet meer.

Dan zou ik nooit hoofdletters gebruiken bij Man of Vrouw in de database, dit kan alleen maar voor verwarring zorgen. En bij de output kun je er altijd nog een hoofdletter van maken met de functie ucfirst()
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.