stopwatch

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Dirk Renes

Dirk Renes

14/10/2013 08:55:08
Quote Anchor link
Wie kan mij verder helpen. Ik ben bezig met het maken van een stopwatch. Ik kom er alleen niet verder uit. Alleen PHP geen javascript

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?php
interface IStopwatch
{
    public function start();
    public function stop();
    public function lap();
}


class Stopwatch implements IStopwatch
{
    
  
    
    public function start()
    {

    

    }
    
    
    public function stop()
    {


    }

    
    public function lap()
    {
    
    }

    $stopwatch = new Stopwatch();
$stopwatch->start();
$stopwatch->stop();
}
Gewijzigd op 14/10/2013 09:03:47 door Dirk Renes
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 19:25:36
 
TJVB tvb

TJVB tvb

14/10/2013 09:31:21
Quote Anchor link
Wat is je probleem?
Je laat alleen een lege class zien en meldt dat je er niet uit komt, maar ik heb geen idee waar je vast loopt.
 
Dirk Renes

Dirk Renes

14/10/2013 09:53:57
Quote Anchor link
Ik wil graag een stopwatch maken. met deze class. alleen ik weet totaal niet waar en hoe ik moet beginnen. Wie kan mij een eindje op weg helpen hoe ik die class moet gaan schrijven?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/10/2013 09:58:01
Quote Anchor link
Weet je al hoe je het in procedureel PHP (zonder classes) moet maken?
 
Kris Peeters

Kris Peeters

14/10/2013 10:23:20
Quote Anchor link
Bij het lezen van de titel "stopwatch" dacht ik meteen een uitleg over setTimeout te moeten doen in Javascript.

Ik snap niet goed hoe jij dit in php wil doen. Je gaat toch geen 1 keer per seconde contact zoeken met de server?

Of leg eens uit hoe je denkt dat het eindresultaat zou kunnen zijn.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/10/2013 10:30:06
Quote Anchor link
Is het geen timer om te kijken hoe lang een bepaald script over het laden doet?

Toevoeging op 14/10/2013 10:30:12:

Is het geen timer om te kijken hoe lang een bepaald script over het laden doet?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

14/10/2013 10:33:30
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
<?php

interface IStopwatch
{
    public function start();
    public function stop();
    public function lap();
}


class Stopwatch implements IStopwatch
{
    private $time;    // DateTime object
    private $running; // true of false
  
    // constructor, wordt automatisch aangeroepen als de class geïnstantieerd wordt

    function __construct()
    {

        session_start();
        
        // standaard waardes: stopwatch uit, time = de huidige tijd
        $this->running = false;
        $this->time =  new DateTime('now');
        
        // indien er een tijd in de sessie wordt aangetroffen neem deze dan over
        if(isset($_SESSION['start_time']))
        {

            $this->time->setTimestamp($_SESSION['start_time']);
            $this->running = true;
        }
    }
    
    
    public function start()
    {

        // verwijder netjes het oude DateTime object
        unset($this->time);
        
        // maak een nieuw DateTime object aan met de huidige tijd en sla die op in $_SESSION['start_time']
        $this->time =  new DateTime('now');
        $this->running = true;
        
        $_SESSION['start_time'] = $this->time->getTimestamp();
    }
    
    
    public function stop()
    {

        // gebruik onze eigen functie lap() om de tijd te registeren en zet running op false
        $timetext = $this->lap();
        $this->running = false;
        
        // verwijder de sessie variabele
        unset($_SESSION['start_time']);
        
        // geef te stoptijd terug
        return $timetext;
    }

    
    public function lap()
    {

         // stopwatch uit? return false
        if(!$this->running)
            return false;

        // anders verschil berekenen tussen de huidige tijd en de starttijd en deze teruggeven als string
        $interval = $this->time->diff(new DateTime('now'));
        return $interval->format('%h:%i:%s');  
    }

    
    public function isRunning()
    {

        // laat weten of de stopwatch loopt ja of nee
        return $this->running;
    }
}


$stopwatch = new Stopwatch();

// indien het formulier terug gestuurd wordt
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    //er is op start gedrukt
    if(isset($_POST['start']))
    {

        $stopwatch->start();
        echo 'stopwatch running    ';
    }

    
    //er is op stop gedrukt
    if(isset($_POST['stop']))
    {

        if($stoptime = $stopwatch->stop())
            echo 'stoptime: ' . $stoptime;
        else
            echo 'stopwatch not running';
    }

        
    //er is op lap gedrukt
    if(isset($_POST['lap']))
    {

        if($laptime = $stopwatch->lap())
            echo 'time: ' . $laptime;
        else
            echo 'stopwatch not running';
    }
}


?>

<form action="" method="post" >
<input type="submit" name="start" value="Start" />
<input type="submit" name="stop" value="Stop" />
<input type="submit" name="lap" value="Lap" />
</form>
Gewijzigd op 14/10/2013 10:34:06 door Frank Nietbelangrijk
 
Kris Peeters

Kris Peeters

14/10/2013 12:24:32
Quote Anchor link
Als het iemand interesseert ... toch maar even een javascript variant posten

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
<script>
var controls = new Object();
window.onload = function() {
  controls.h      = document.getElementById('h');
  controls.m      = document.getElementById('m');
  controls.s      = document.getElementById('s');
  controls.c      = document.getElementById('c');
  controls.start  = document.getElementById('start');
  controls.lap    = document.getElementById('lap');
  controls.reset  = document.getElementById('reset');
  controls.lapDisplay   = document.getElementById('lap_display');
  controls.time   = 0;        // in centi seconds
  controls.state  = 'idle';   // idle or running
  controls.laps   = Array();
  
  controls.start.onclick = function() {
    if (controls.state == 'running') {
      controls.state = 'idle';
    }
    else {
      controls.state = 'running';
    }
    start_stop();
  }
  controls.lap.onclick = function() {
    displayLap();
  }
  controls.reset.onclick = function() {
    controls.time = 0;
    controls.lapDisplay.innerHTML = '';
    display();
  }
  function start_stop() {
    if (controls.state == 'running') {
      setTimeout(start_stop, 10);
    }
    display();
    controls.time++;
  }
  function display() {
    controls.c.value = centiseconds2time(controls.time, 'c');
    controls.s.value = centiseconds2time(controls.time, 's');
    controls.m.value = centiseconds2time(controls.time, 'm');
    controls.h.value = centiseconds2time(controls.time, 'h');
  }
  function displayLap() {
    controls.lapDisplay.innerHTML += '<p><span class="h">' + centiseconds2time(controls.time, 'h') + '</span>:<span class="m">' + centiseconds2time(controls.time, 'm') + '</span>:<span class="s">' + centiseconds2time(controls.time, 's') + '</span>.<span class="c">' + centiseconds2time(controls.time, 'c') + '</span></p>';
  }
  function centiseconds2time(time, format) {
    switch (format) {
      case 'c':
        var result = time % 100;
        break;
      case 's':
        var rest = (time - (time % 100)) / 100;
        var result = (rest % 60);
        break;
      case 'm':
        var rest = (time - (time % 6000)) / 6000;
        var result = (rest % 60);
        break;
      case 'h':
        var rest = (time - (time % 360000)) / 360000;
        var result = (rest % 60);
        break;
    }
    return result;
  }
}
</script>
<style>
#stopwatch input {
  width: 55px;
}
</style>
<div id="stopwatch">
  <input id="h">
  <input id="m">
  <input id="s">
  <input id="c">
  <input type="button" id="start" value="START">
  <input type="button" id="reset" value="RESET">
  <input type="button" id="lap" value="LAP">
  <div id="lap_display"></div>
</div>
 
Dirk Renes

Dirk Renes

14/10/2013 13:43:25
Quote Anchor link
Hij moet hetzelfde doen als een stopwatch die je fysiek kan gebruiken doet.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

14/10/2013 13:56:40
Quote Anchor link
Kijk Dirk daar zat ik op te wachten.

Als ik je nu vertel dat PHP op de webserver draait en niet in de browser, en dat een php-script normaal gesproken een aantal milliseconden draait (voordat jij je webpagina te zien krijgt).

wat dan? Misschien toch maar javascript?
 
Dirk Renes

Dirk Renes

15/10/2013 10:09:27
Quote Anchor link
Frank Nietbelangrijk op 14/10/2013 13:56:40:
Kijk Dirk daar zat ik op te wachten.

Als ik je nu vertel dat PHP op de webserver draait en niet in de browser, en dat een php-script normaal gesproken een aantal milliseconden draait (voordat jij je webpagina te zien krijgt).

wat dan? Misschien toch maar javascript?

Tis puur om wat te leren omtrent clases. Ik snap dat het dan niet handig is.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/10/2013 10:51:33
Quote Anchor link
Bedenk dan een beter voorbeeld....
Maak een gastenboek in classes bijv.
 
Kris Peeters

Kris Peeters

15/10/2013 11:08:53
Quote Anchor link
Ja, inderdaad; ik zou het zelfde zeggen.

Zoek een voorbeeld dat past bij het medium.
Php werkt enkel wanneer de gebruiker ergens op klikt en de pagina wordt ververst.

Als het gaat om bewegende beelden; interactie tussen de cursor en de site; ... dingen die moeten veranderen zonder enige muisklicks ...
dan heb je javascript nodig.
 
Dirk Renes

Dirk Renes

31/10/2013 09:27:02
Quote Anchor link
Ik heb zelf wat gemaakt. Maar gaat hier nog wat fout of mis ik nog iets? Ik krijg ook een foutmelding op lijn 48
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
<?php
interface IStopwatch
{
    public function start();
    public function stop();
    public function lap();
}


class Stopwatch implements IStopwatch
{
    
  
   private $startTime;
   private $isRunning;
   private $stopTime;
  
   function
__construct()
    {

        // standaard waardes: stopwatch uit dan geeft hij de huidige tijd weer.
        
        
        //standaard staat stopwatch uit en gebruikt die dus huidige tijd dat is dus 0:0:0

        $this->isRunning = false;
        $this->time = microtime(true);
        $this->isRunning = true;

            
    }

    
    public function start()
    {

        unset($this->time);
    
        $this->startTime = microtime('now');
        $this->isRunning = true;
    
    
    
    
    }
    
    
    public function stop()
    {

        $this->stopTime = microtime('now');
        $timeview = $this->lap();
        $this->isRunning = false;
        
         $timeview->startTime - $stopTime;
    

    }

    
    public function lap()
    {

        if(!$this->isRunning)//als $this niet gelijk is aan running dan krijg je een false terug
        return false;
        
        $timenow = $this->time =  microtime('now');
        $interval = $this->time =  microtime(true);

    
    }

}



$stopwatch = new Stopwatch();

//stopwatch word gestart
if($stopwatch->start())
    echo 'stopwatch loopt nu';

//er is op stop gedrukt

if($stoptime = $stopwatch->stop())
    echo 'stoptime: ' . $stoptime;
else
    
    echo 'stopwatch loopt niet';
Gewijzigd op 31/10/2013 09:30:07 door Dirk Renes
 
Kris Peeters

Kris Peeters

31/10/2013 09:33:47
Quote Anchor link
$stopTime bestaat niet binnen de methode stop().
Dat zal wel $this->stopTime moeten zijn
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/10/2013 09:34:30
Quote Anchor link
Ik mis ook iets, de foutmelding....
 
Dirk Renes

Dirk Renes

31/10/2013 09:38:33
Quote Anchor link
Nadat ik het van chris heb aangepast krijg ik de volgende foutmelding

Trying to get propety of non-object on 48

trying to get propety of non object on line 48
Gewijzigd op 31/10/2013 09:39:17 door Dirk Renes
 
Wouter J

Wouter J

31/10/2013 09:52:18
Quote Anchor link
$this->lap() wat geeft die voor waarde terug?

Ga eens netjes programmeren en eerst uitdenken wat je nou uberhaupt allemaal hebt opgeschreven. Er klopt niks van deze logica...
 
Kris Peeters

Kris Peeters

31/10/2013 09:54:09
Quote Anchor link
Ik snap eigenlijk niets van wat je in stop() probeert te doen.
Leg zelf eens uit wat je probeert te doen.

Kijk even
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
    public function stop()
    {

        $this->stopTime = microtime('now');
        $timeview = $this->lap();   //  lap() heeft geen return, dus $timeview zal gewoon null zijn.
        $this->isRunning = false;  
        $timeview->startTime - $stopTime;  //$timeview is null en heeft dus geen ->startTime.  // En $stopTime bestaat niet
    }
?
Gewijzigd op 31/10/2013 09:55:01 door Kris Peeters
 
Dirk Renes

Dirk Renes

31/10/2013 09:55:56
Quote Anchor link
@ wouter: Daarom vraag ik om hulp. Hoe dit kan verbeteren.
 
Wouter J

Wouter J

31/10/2013 09:58:10
Quote Anchor link
Dirk, nou. Begin met mij uitleggen wat elke regel van je script doet.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.