stripslashes?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »
Joakim Broden

Joakim Broden

30/11/2010 10:13:18
Quote Anchor link
Ik heb een eigen CMS geschreven en het werkte allemaal goed op WAMP geval, alleen nu ik hem op een live server test krijg ik wat problemen, als ik namelijk tekst invoer en wil inserten in de database komt er bij alle HTML \" bij, dus bv

<p><img src="lalalalalalalal.jpg" alt="lalalala" border="0" /></p> word <p><img src="\&quot;lalalalalalalal.jpg\&quot;" alt="\&quot;lalalala\&quot;" border="\&quot;0\&quot;" /></p>

Dit is eventueel op te lossen met stripslashes. Maar is dit juist of is de server verkeerd ingesteld ofzo?

mysql_real_escape_tring($_POST['veldnaam'])); <- zo wordt alles in database gepropt
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 15:13:54
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/11/2010 10:14:51
Quote Anchor link
mysql_real_escape_tring() bestaat niet
het is: mysql_real_escape_string()

Ook raad ik aan om magic_quotes uit te zetten. Ikzelf had dit probleem ook ooit toen ik FK-editor gebruikt.
 
Joakim Broden

Joakim Broden

30/11/2010 10:20:21
Quote Anchor link
Ja sorry aar was een typefoutje, en ik gebruik tinyMCE zou het daar aan kunnen liggen?

EDIT
Heb nog even mee research gedaan en op de site van tinyMCE zeggen ze dat het komt door dat magic_quotes aan staan, heb dit dus getest en dat staat inderdaad aan. Heb geprobeerd dit uit te zetten door ini_set('magic_quotes_gpc', off); en php_flag magic_quotes_gpc off in .htacces en dit hielp niet, dus blijft stripslashes dan alleen maar over of zijn er mensen die meer ideeën hebben?
Gewijzigd op 30/11/2010 10:42:36 door Joakim Broden
 
Scrippy do

scrippy do

01/05/2011 00:10:44
Quote Anchor link
heb dit probleem ook met tinymce

heb je dit inmiddels opgelost?

of kent iemand dit probleem?
 

01/05/2011 08:39:19
Quote Anchor link
Je kan de content opslaan d.m.v. stripslashes. Dus dan word de content i.p.v. dit: $_POST['bericht'] dit: stripslashes($_POST['bericht']);
 
Martijn B

Martijn B

01/05/2011 11:58:02
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if( get_magic_quotes_gpc() )
{

  $_mVar = stripslashes($_mVar);
}

?>
Gewijzigd op 01/05/2011 12:17:39 door Martijn B
 
Maarten PHP

Maarten PHP

01/05/2011 12:50:21
Quote Anchor link
Dillen Meijboom op 01/05/2011 08:39:19:
Je kan de content opslaan d.m.v. stripslashes. Dus dan word de content i.p.v. dit: $_POST['bericht'] dit: stripslashes($_POST['bericht']);


!?! Met stripslashes opslaan en later weer me stripslashes gebruiken?
 

01/05/2011 17:55:14
Quote Anchor link
Maarten Buijs op 01/05/2011 12:50:21:
Dillen Meijboom op 01/05/2011 08:39:19:
Je kan de content opslaan d.m.v. stripslashes. Dus dan word de content i.p.v. dit: $_POST['bericht'] dit: stripslashes($_POST['bericht']);


!?! Met stripslashes opslaan en later weer me stripslashes gebruiken?


Geen idee hoe dat ookal weer werkte.. Maar er was iets met magic quotes dat je stripslashes moest gebruiken omdat hij er een backslash voorzette ofzo.
 
Joakim Broden

Joakim Broden

01/05/2011 19:31:37
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
        if(get_magic_quotes_gpc()) {
            $string = stripslashes($string);
        }


Dit heb ik er voor gebruikt, dit in een functie zetten en steeds aanroepen als je iets in de database zet. Makke icm mysql_real_escape_string
 
Pim -

Pim -

01/05/2011 19:55:54
Quote Anchor link
Wat verschrikkelijk dat er nog servers zijn met magic quotes...
Is het shared hosting? Mail dan eens een hele boze brief. Dit kan echt niet
 
Martijn B

Martijn B

01/05/2011 21:22:37
Quote Anchor link
Oetzie cookie op 01/05/2011 19:31:37:
Dit heb ik er voor gebruikt, dit in een functie zetten en steeds aanroepen als je iets in de database zet. Makke icm mysql_real_escape_string


Dan maak je een HTML filter.
Kijk maar eens naar de broncode van phpBB 3 (voor inspiratie).
Ergens in het bestand functions.inc.php , dacht ik.
Gewijzigd op 01/05/2011 21:25:48 door Martijn B
 

01/05/2011 22:24:48
Quote Anchor link
Pim - op 01/05/2011 19:55:54:
Wat verschrikkelijk dat er nog servers zijn met magic quotes...
Is het shared hosting? Mail dan eens een hele boze brief. Dit kan echt niet


Er zijn genoeg servers met "magic quotes". Het is ook slecht maar als je het mij vraagt is iets wat nooit bedacht had moeten worden.
 
Maarten PHP

Maarten PHP

02/05/2011 08:38:26
Quote Anchor link
Dillen Meijboom op 01/05/2011 17:55:14:
Maarten Buijs op 01/05/2011 12:50:21:
Dillen Meijboom op 01/05/2011 08:39:19:
Je kan de content opslaan d.m.v. stripslashes. Dus dan word de content i.p.v. dit: $_POST['bericht'] dit: stripslashes($_POST['bericht']);


!?! Met stripslashes opslaan en later weer me stripslashes gebruiken?


Geen idee hoe dat ookal weer werkte.. Maar er was iets met magic quotes dat je stripslashes moest gebruiken omdat hij er een backslash voorzette ofzo.


Kun je het verschil wel tussen strip en add
 

02/05/2011 08:41:50
Quote Anchor link
Maarten Buijs op 02/05/2011 08:38:26:
Dillen Meijboom op 01/05/2011 17:55:14:
Maarten Buijs op 01/05/2011 12:50:21:
Dillen Meijboom op 01/05/2011 08:39:19:
Je kan de content opslaan d.m.v. stripslashes. Dus dan word de content i.p.v. dit: $_POST['bericht'] dit: stripslashes($_POST['bericht']);


!?! Met stripslashes opslaan en later weer me stripslashes gebruiken?


Geen idee hoe dat ookal weer werkte.. Maar er was iets met magic quotes dat je stripslashes moest gebruiken omdat hij er een backslash voorzette ofzo.


Kun je het verschil wel tussen strip en add


Stripslashes haalt een backslash weg.
Addslashes voegt een backslash toe.

String: Hallo " -> addslashes = Hallo \"
String: Hallo \" -> stripslashes = Hallo "
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.