strip_tags werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

12/04/2023 11:00:26
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<dt class="specs__title">
            Maximale resolutie stand
            
              <wsp-tooltip data-test="tooltip">
                <span><svg version="1.1" viewBox="0 0 14 14" aria-hidden="true" class="svg-inline--bi bi-badge-info-neg bi-lg" data-test="icon-badge-info-neg" focusable="false"><path fill-rule="evenodd" d="M7 14A7 7 0 117 0a7 7 0 010 14zm-.033-1a6 6 0 100-12 6 6 0 000 12zm-.464-6.984a.512.512 0 01.509-.516h-.024c.283 0 .514.228.515.516l.027 3.968a.512.512 0 01-.509.516h.024a.516.516 0 01-.515-.516l-.027-3.968zM7.031 4.5a.5.5 0 110-1 .5.5 0 010 1z"></path></svg></span>
                <div class="js_tooltip_content" style="display: none;" data-test="tooltip-content">
                  <span class="srt">Tooltip</span>
                  <span data-test="modal-window">
                    
                      <p class="u-nosp"><strong>Maximale resolutie stand</strong></p>
                    
                    Het beeldscherm van een televisie is opgebouwd uit pixels. Hoe meer pixels hoe scherper en gedetailleerder het beeld. Voor de resolutie geldt, hoe meer hoe beter. Ultra-HD (3840 x 2160 pixels, ook bekend als 4K) heeft in totaal vier keer meer pixels dan Full-HD (1920x1080) en wordt gezien als de nieuwe standaard.
                  </span>
                </div>
              </wsp-tooltip>
            
          </dt>


Ik wil alleen " Maximale resolutie stand" hebben, maar hij pakt de gehel tooltip, wat ik niet wil.

strip_tags stript "wsp-tooltip" niet.
heeft iemand een oplossing?
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 19:18:36
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/04/2023 11:03:33
Quote Anchor link
Als je customized tags gebruikt zou ik aanraden om eens te kijken naar DOM Document.
 
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

12/04/2023 12:28:18
Quote Anchor link
Ik heb gekeken, maar ik krijg die tags niet weg zowel met preg_replace of striptags niet, andere tags gaan wel weg, behalve deze wsp-tooltip
 
Ivo P

Ivo P

12/04/2023 13:27:50
Quote Anchor link
die tekst staat 2x in je lap code.

Welk van de 2 wil je hebben?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

14/04/2023 17:43:55
Quote Anchor link
Je kunt het probleem ook omdraaien. Als je tekst die je wilt hebben in een div met bijvoorbeeld class="title" zet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?php $html = '
        <dt class="specs__title">
            <div class="title">Maximale resolutie stand</div>

            <wsp-tooltip data-test="tooltip">
                <span>
                    <svg version="1.1" viewBox="0 0 14 14" aria-hidden="true" class="svg-inline--bi bi-badge-info-neg bi-lg" data-test="icon-badge-info-neg" focusable="false">
                        <path
                            fill-rule="evenodd"
                            d="M7 14A7 7 0 117 0a7 7 0 010 14zm-.033-1a6 6 0 100-12 6 6 0 000 12zm-.464-6.984a.512.512 0 01.509-.516h-.024c.283 0 .514.228.515.516l.027 3.968a.512.512 0 01-.509.516h.024a.516.516 0 01-.515-.516l-.027-3.968zM7.031 4.5a.5.5 0 110-1 .5.5 0 010 1z"
                        ></path>
                    </svg>
                </span>
                <div class="js_tooltip_content" style="display: none;" data-test="tooltip-content">
                    <span class="srt">Tooltip</span>
                    <span data-test="modal-window">
                        <p class="u-nosp"><strong>Maximale resolutie stand</strong></p>

                        Het beeldscherm van een televisie is opgebouwd uit pixels. Hoe meer pixels hoe scherper en gedetailleerder het beeld. Voor de resolutie geldt, hoe meer hoe beter. Ultra-HD (3840 x 2160 pixels, ook bekend als 4K)
                        heeft in totaal vier keer meer pixels dan Full-HD (1920x1080) en wordt gezien als de nieuwe standaard.
                    </span>
                </div>
            </wsp-tooltip>
        </dt>
'
;
?>

kun je dit doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
preg_match('/<div class="title">(.*)<\/div>/U', $html, $output_array);


Output:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
array(2
0    =>    <div class="title">Maximale resolutie stand</div>
1    =>    Maximale resolutie stand
)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.