Subdomein

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »
Steen

steen

19/08/2009 22:41:00
Quote Anchor link
Hoe kan ik d.m.v. PHP/.htaccess een subdomeinen laten doorverwijzen naar een phpscript $_GET variabele?

http://[test].example.com/
moet worden
http://example.com/pagina.php?arg=[test]

De manieren die ik op google heb gevonden willen niet werken. Is het ook mogelijk om op deze manier een subdomein aan een subdomein te hangen (http://[test].[test2].example.com/ >> http://example.com/pagina.php?arg=[test]&arg2=[test2])?
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 19:04:50
 
Daniel H

Daniel H

19/08/2009 22:58:00
Quote Anchor link
je moet in je dns een wildcard maken(a record). en dan kan je met mod_rewirte een subdomein maken die link aan een get variabele.
 
Steen

steen

20/08/2009 19:17:00
Quote Anchor link
En hoe kan ik dat doen, moet ik dan bij mijn hoster aankloppen of is een regel .htaccess genoeg?
 

20/08/2009 19:20:00
Quote Anchor link
DNS heeft niets te maken met .htaccess, dat moet je inderdaad bij je hoster doen als je je DNS instellingen niet zelf kunt wijzigen.

Daarna zal je het inderdaad met .htaccess moeten opvangen, simpele google query geeft genoeg resultaten: .htaccess subdomain
 
Daniel H

Daniel H

20/08/2009 21:04:00
Quote Anchor link
De meeste host hebben voor jouw al een wildcard gemaakt, dit kan je testen door in plaats van www iets willekeurigs voor je domein te zetten, linken al deze resultaten naar je homepage dan is er een wildcard aanwezig.
 
Ki ma

ki ma

28/10/2009 05:16:00
Quote Anchor link
Hoe kan je zien of je die wildcard hebt..

Momenteel heb ik dit in mijn htaccess:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?
Options +FollowSymLinks
RewriteEngine on
RewriteCond %{ENV:REDIRECT_STATUS} ^$
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.domein\.nl$ [NC]
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www\.)?([^\.]+)\.domein\.nl$ [NC]
RewriteRule ^.*$ /index.php?getdomein=%1 [QSA,L]
?>


Want het werkt momenteel nog niet. Maar ik weer niet of het aan de wildcard ligt of het script..
 
Ki ma

ki ma

28/10/2009 18:14:00
Quote Anchor link
*bump*

Gelieve Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ki ma
 
Daniel H

Daniel H

28/10/2009 18:43:00
Quote Anchor link
haal de
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? en ?>
is weg.
 
Steen

steen

28/10/2009 21:06:00
Quote Anchor link
kima: ga naar voorbeeld.domein.ext en kijk of je wordt doorverwezen. Zoja, heb je een wildcard.
 
Ki ma

ki ma

22/01/2010 18:18:00
Quote Anchor link
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(.+).domein.nl
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www. domein.nl$
RewriteRule ^$ http://domein.nl/website/%1 [L]

Bijvoorbeeld: appel.domein.nl

Dit werkt dus perfect, maar nu staat er in de adres balk wel:
http://domein.nl/website/appel

En dit zou ik graag zo willen zien in de adres balk:
http://appel.domein.nl/

Maar is dit wel mogelijk
 
---- ----

---- ----

22/01/2010 18:39:00
Quote Anchor link
kima schreef op 22.01.2010 18:18:
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(.+).domein.nl
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www. domein.nl$
RewriteRule ^$ http://domein.nl/website/%1 [L]

Bijvoorbeeld: appel.domein.nl

Dit werkt dus perfect, maar nu staat er in de adres balk wel:
http://domein.nl/website/appel

En dit zou ik graag zo willen zien in de adres balk:
http://appel.domein.nl/

Maar is dit wel mogelijk


http:// ervoor?
 
- SanThe -

- SanThe -

22/01/2010 19:34:00
Quote Anchor link
kima schreef op 22.01.2010 18:18:
Bijvoorbeeld: appel.domein.nl

Dit werkt dus perfect, maar nu staat er in de adres balk wel:
http://domein.nl/website/appel

En dit zou ik graag zo willen zien in de adres balk:
http://appel.domein.nl/

De .htaccess weghalen.
 
Ki ma

ki ma

23/01/2010 00:20:00
Quote Anchor link
De .htaccess weghalen?

@Jurriensz nee ik bedoel het adres wat hij weergeeft in de adres balk


Met http://appel.domein.nl/ word je doorverwezen naar de map website/appel
maar ik wil dit niet laten zien aan de gebruiker. Op die manier staat het veel netter.

Dus dan zie je alleen http://appel.domein.nl/ in je adres balk maar ik weet niet of dit mogelijk is..
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.