Swift-3.3.2-php5

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

PHP Developer - medior functie

Functieomschrijving Ben jij innovatief en wil jij je kennis graag delen met jouw nieuwe collega's? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zoeken wij een Symfony developer. Of je nou junior, medior of senior bent, je krijgt hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen loopbaan te ontwikkelen. Je gaat je hier bezig houden met en inspelen op de actualiteiten van jouw vakgebied. Techstack: Symfony, PHP, mySQL. Kennis van Svelte is helemaal mooi meegenomen. Bedrijfsprofiel Al sinds '99 is dit webbureau actief. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn integer, dienstbaar en deskundig. Je komt

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »
Lissy Pixel

Lissy Pixel

22/01/2008 14:36:00
Quote Anchor link
Wellicht voor sommige een duffe vraag maar ik stel hem toch.

Hoe gebruik je Swift-3.3.2-php5?

Ik heb een database met allemaal e-mail adressen en die mensen wil ik dus regelmatig een nieuwsbrief sturen.
Uiteraard upload ik alles van de downlaod naar een map op de server en wat doe dan?
Hoe roep ik e.e.a. aan?
Hoe verstuur ik mijn nieuwsbrief?
Waar maak ik mijn nieuwsbrief?

Wie heeft raad en of een stappenplan?
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 01:45:06
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

22/01/2008 14:42:00
Quote Anchor link
Heb inmiddels dit gevonden: http://www.swiftmailer.org/wikidocs/v3/tutorials/basic

en ga hiermee aan de slag <|:-0)
 
ScripterHW

ScripterHW

22/01/2008 15:08:00
Quote Anchor link
Niet dubbel posten. Je kan ook je oude topic aanpassen ;-)
 
Scrptr

Scrptr

22/01/2008 15:10:00
Quote Anchor link
ScripterHW schreef op 22.01.2008 15:08:
Niet dubbel posten. Je kan ook je oude topic aanpassen ;-)
En dit bericht is wel nuttig?
 
ScripterHW

ScripterHW

22/01/2008 15:11:00
Quote Anchor link
Scrptr schreef op 22.01.2008 15:10:
ScripterHW schreef op 22.01.2008 15:08:
Niet dubbel posten. Je kan ook je oude topic aanpassen ;-)
En dit bericht is wel nuttig?


Lol? Het is gewoon een aanrader :)
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

22/01/2008 15:41:00
Quote Anchor link
@ ScripterHW : Heb je PHP-inhoudelijk nog waardevolle tip(s) of "dingen" die handig zijn of waar ik op kan letten?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

22/01/2008 15:49:00
Quote Anchor link
Contactformulier met Swift Mailer

Uit dit voorbeeld kun je misschien wel wat nuttigs halen. Verder is de documentatie op www.swiftmailer.org ook erg helder, dus die kun je ook gebruiken.
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

22/01/2008 16:25:00
Quote Anchor link
ScripterHW schreef op 22.01.2008 15:08:
Niet dubbel posten. Je kan ook je oude topic aanpassen ;-)


Lissy is veel langer actief dan jouw tweede dag. Bovendien was de post van lissy nuttig.
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

22/01/2008 16:32:00
Quote Anchor link
@ Blanche : DANK JE WEL voor wederom je fijne hulp :) Helaas biedt mijn huidige provider niet de lib die je wel nodig hebt.....:(
 
Joren de Wit

Joren de Wit

22/01/2008 16:37:00
Quote Anchor link
Lissy, Swift Mailer zou op elke host moeten draaien. De benodigde bestanden zitten namelijk allemaal in de download. In de documentatie staat ook uitgelegd hoe je het pakket moet installeren.

Het enige dat mogelijk niet zo werken aan het voorbeeld dat ik gaf, is de filter voor het controleren van het email adres. Deze is immers pas beschikbaar vanaf PHP5. Hier heb je echter niets mee te maken, dus dat mag geen probleem opleveren ;-)
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

22/01/2008 16:44:00
Quote Anchor link
Ohhhh.......zo nu heb ik hem door :))) Ja blijf natuurlijk blond hahahahaha
Ik ga dit uploaden en bevalt dit dan ga ik dit verder uitdiepen "so to speak" en wellicht ook voor gewonen contact forms gebruiken.
Ben ik meteen van mijn header probleem af :))))
 
Joren de Wit

Joren de Wit

22/01/2008 16:46:00
Quote Anchor link
Jep, dat vond ik het grote voordeel ervan. Het versturen van mailtjes wordt een stuk eenvoudiger :-)
 
J V

J V

23/01/2008 00:31:00
Quote Anchor link
Vraagje tussendoor aan lissy.
Die mails die jij verstuurd, zijn die opgemaakt? (die nieuwsbrieven dus)
Want ik weet niet precies hoe zoiets werkt, je ziet wel eens van die reclamebrieven met altijd dezelfde opmaak en alleen een andere inhoud.
Hoe doe jij dat? (als je die brieven wel eens met opmaak verstuurd hebt natuurlijk)
 
Frank -

Frank -

23/01/2008 01:27:00
Quote Anchor link
@Jordy: Dat kun je doen met html. Zorg wel voor een hele oude versie van html, versie 3 of zo, dat werkt in de meeste emailreaders wel.

In de handleiding staat ook keurig beschreven hoe je dit kunt doen.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

23/01/2008 03:52:00
Quote Anchor link
Een voorbeeldje:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?php
    require_once "swift/Swift.php";
    require_once "swift/Swift/Log.php";
    require_once "swift/Swift/LogContainer.php";
    require_once "swift/Swift/Connection/SMTP.php";
    require_once "swift/Swift/Plugin/Decorator.php";

    $log            = Swift_LogContainer::getLog();
    $log->setLogLevel(3);
    $conn            = new Swift_Connection_SMTP ();
    $swift            = new Swift ($conn);
    $from            = new Swift_Address ('[email protected]', 'Jouw naam');
    $subj            = 'Decorator test';
    $body            = '<h1>Hallo {naam}</h1><p>Als het goed is staat je eigen naam in deze mail.</p>';
    $msg            = new Swift_Message ($subj, $body, 'text/html');
    $recipients        = new Swift_RecipientList();
    $to                = array (
                        new
Swift_Address ('[email protected]', 'Naam ontvanger 1'),
                        new
Swift_Address ('[email protected]', 'Naam ontvanger 2')
                    );

    $replacements    = array (
                    '[email protected]' => array ('{naam}' => 'Ontvanger 1'),
                    '[email protected]' => array ('{naam}' => 'Ontvanger 2')
                    );

    $swift->attachPlugin(new Swift_Plugin_Decorator($replacements), "decorator");
    foreach ($to as $address) {
        $recipients->addTo ($address);
    }

    //$swift->batchSend ($msg, $recipients, $from);
    $swift->disconnect ();
    echo '<h3>mails verzonden</h3>';
    echo '<pre>';
    print_r ($log->getFailedRecipients());
    echo '</pre>';
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.