syntax error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij als developer werken bij een interne organisatie en de eigen software verder helpen ontwikkelen? Lees dan snel verder! In deze functie ga je werken als PHP Developer en de interne software en applicaties verder ontwikkelen. In het kort houdt dit in: Je gaat de interne applicaties en software verder optimaliseren. Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen. Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen. Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief in het

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 5 volgende »

Rocky

Rocky

17/02/2006 18:36:00
Quote Anchor link
Hoi
wie kan mij uitleggen hoe ik dit kan oplossen ??
dit moet gegevens ophalen uit de database voor mijn admin.
You have an error in your SQL syntax near 'on mp_biedingen.aid = mp_advertentie.id where bevestigd='1' order by mp_bieding' at line 2
Beadnkt Ruud
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 12:10:48
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

17/02/2006 18:55:00
Quote Anchor link
Hiervoor hebben wij toch echt meer informatie nodig zoals een deel van je script waarin dit o.a. voorkomt.
 
Rocky

Rocky

17/02/2006 18:57:00
Quote Anchor link
Hoi was ik al bang voor.ik neem aan dat je een kopie moet hebben van de sql script
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

17/02/2006 19:20:00
Quote Anchor link
Laat maar is zien :)
 
Rocky

Rocky

17/02/2006 19:21:00
Quote Anchor link
bericht is weg
Gewijzigd op 17/02/2006 20:00:00 door Rocky
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

17/02/2006 19:30:00
Quote Anchor link
Dit zijn tabellen om in je database neer te zetten d.m.v. bijvoorbeeld PHPmyAdmin.

Heb je dit al wel is eerder gedaan?
 
Rocky

Rocky

17/02/2006 19:32:00
Quote Anchor link
Hoi
nee,pas mee bezig,maar het is wel super vervelend

dit allemaal is gemaakt met een auto install en na een paar dagen de error gaan geven en nu kan ik dit niet meer volgen hoeveel biedingen er binnen komen.
wat moet ik nog meer plaatsen om je op weg te helpen ?
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

17/02/2006 19:43:00
Quote Anchor link
Ik snap het.

Om de fout op te sporen zie je als melding dit:

mp_biedingen.aid = mp_advertentie.id where bevestigd='1' order by mp_bieding' at line 2

Dus nu het sript waar je deze query maakt.
Hoe heten de files die je hebt?
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

17/02/2006 19:46:00
Quote Anchor link
Voor ik het vergeet die tabellen die je hier neer hebt gezet die hebben we verder niet meer nodig want als het goed is (en je zeg dat dit systeem heeft gewerkt) staan ze in je database.
 
Rocky

Rocky

17/02/2006 19:49:00
Quote Anchor link
oke
Gewijzigd op 05/03/2006 17:59:00 door Rocky
 
Rocky

Rocky

17/02/2006 19:58:00
Quote Anchor link
ff een vraag
staat de fout ergens in de database of ? toch van de admin zelf
 
Rocky

Rocky

17/02/2006 20:21:00
Quote Anchor link
Toon Records 0 - 0 (1 totaal, Query duurde 0.0002 sec)
SQL-query:
SELECT *
FROM `mp_biedingen`
LIMIT 0 , 30
Gewijzigd op 05/03/2006 18:00:00 door Rocky
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

17/02/2006 20:35:00
Quote Anchor link
Wat is dat voor vreemde tekst die je net postte?
Kun je een relevant stukje netjes geformatteerde code posten?
 
Rocky

Rocky

17/02/2006 20:40:00
Quote Anchor link
Het probleem is dat als ik op de server kijk in de SQL krijg ik een hoop zien als de databases.
De echte SQL die de gegevens op moet halen staan bij mijn weten alleen via de pagina biedingen.php. zie boven !
en in de datbase de SQL opvragen krijg je bovenstaand te zien. de onderste regels zijn alleen een bod op iets.
Je ziet ik heb er weinig ervaring in,maar geef de moed niet zo gauw op
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

17/02/2006 20:47:00
Quote Anchor link
Gegevens uit de DB halen doe je zo:

1) stel een query op
2) voer hem uit en check of hij gelukt is
3) haal de resultaten op met een van de fetch functies

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
    // query
    $sql = "
        SELECT *
        FROM mp_biedingen
        LIMIT 0, 30"
;
    if (!($res = mysql_query ($sql))) {
        trigger_error (mysql_error ());
    }

    else {
        while ($row = mysql_fetch_array ($res)) {
            // laat resultaten zien
        }
    }
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

17/02/2006 20:47:00
Quote Anchor link
je moet het sript ff posten. Oftewel bijv als je url is www.mijnpaginga.nl/biedingen.php
Staat op de server van je host een bestandje wat heet biedingen.php

Deze willen we zien. Maak wel ff de wachtwoorden als deze erin staat on****baar
 
Rocky

Rocky

17/02/2006 21:24:00
Quote Anchor link
Dit is alles wat de de biedingen.php laat zien
die maakt volgens mij contact met de server om iets op te halen maar ziet de fout.
ik wordt niet vrolijk !!
Gewijzigd op 05/03/2006 18:00:00 door Rocky
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

17/02/2006 21:32:00
Quote Anchor link
is dit gescrambled ofzo?
Waar heb je het script weg?
kun je met FTP op de server komen?
 
Rocky

Rocky

17/02/2006 21:34:00
Quote Anchor link
ja ik kan met ftp op de server
 
- SanThe -

- SanThe -

17/02/2006 21:36:00
Quote Anchor link
You have an error in your SQL syntax near 'on mp_biedingen.aid = mp_advertentie.id where bevestigd='1' order by mp_bieding' at line

... at line ..... en om die regel gaat het dus. Post het script vanaf 3 regels vóór tot en met 3 regels ná het in de error vermelde line-nummer (regelnummer)
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

17/02/2006 21:37:00
Quote Anchor link
En je hebt het bieding.php script zo met FTP van je sever gehaald. En toen je het opende stond er dat met al die rare tekens?
 

Pagina: 1 2 3 4 5 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.