Tabel voorbeeld

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Steffen The

Steffen The

13/02/2018 10:21:02
Quote Anchor link
Hallo mensen,

Ik ben nog maar net begonnen met het begrijpen van php. Alles ontstaan doordat men mij niet wilde helpen met het scripten van een xml feed.
Maar ik loop al direct tegen een probleem aan in het cursusboek.
Ik moest een simpele tabel overnemen. De opdracht is/was er een tweede pc aan toe te voegen met een adv. prijs en die te laten optellen in de laatste kolom. Ik moet de variabelen gebruiken in het voorbeeld. Dus nog heel basic.
Maar hoe lukt het mij zonder nieuwe variabelen te maken een tweede regel in de tabel te maken met de tweede pc?
Alvast dank voor jullie hulp!

Hier is de code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
<!DOCTYPE html>
<html lang="nl">
<head>
<title>Winkel Steffen</title>
</head>
<body>
<?php
$merk
= "Toshiba";
$model = "A100";
$os = "windows xp";
$voorraad = 80;
$prijs = 999;
$totaal = 0;
$totaal += $prijs;


echo("<table border='1'> ".
"<caption>
<strong>SML laptops</strong>
</caption>
<thead>
<tr><th>merk</th><th>Model</th><th>Operating system</th><th>Voorraad</th><th>Prijs</th></tr>
<tbody>
<tr>
<td>"
. $merk . "</td>" .
"<td>" . $model . "</td>" .
"<td>" . $os . "</td>".
"<td>". $voorraad . "</td>".
"<td>". $prijs . "</td>".
"</tr>
<tfoot>
<tr><td colspan='4'>Totaal</td><td>"
. $totaal . "</td></tr>
</tfoot>
</table>"
);


?>

</body>
</html>

Edit:
Ik heb code-tags geplaatst. Gelieve dit in het vervolg zelf toe te voegen aan je bericht.
Zie ook: Veel gestelde vragen: Welke UBB-codes kan ik gebruiken.
Gewijzigd op 13/02/2018 10:28:00 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 13:07:34
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/02/2018 10:26:47
Quote Anchor link
Zonder een kant en klaar antwoord te geven:

Heb je al geleerd om array's te gebruiken?En deze met foreach of while() te doorlopen?
 
Steffen The

Steffen The

13/02/2018 10:29:58
Quote Anchor link
Dat is dus de grap. Dat hoofdstuk komt na dit voorbeeld. Ik dacht dat de volgorde in het boek niet klopte. Maar wilde niet eigenwijs zijn ;-) Als dit met de bestaande variabelen niet lukt, dan zal dus de volgorde niet kloppen en ben ik iets rustiger :-)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/02/2018 10:40:37
Quote Anchor link
Je kan niet de bestaande variabelen gebruiken, want die overschrijven elkaar.

Wel kan je met .= met die punt erbij steeds meer inhoud toevoegen aan je string:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$var
= "Dit is ";
$var .= "een opgedeelde ";
$var .= "string";
echo $var; // Toont: Dit is een opgedeelde string
?>
 
Steffen The

Steffen The

13/02/2018 11:00:07
Quote Anchor link
Ok, dank voor je snelle reactie! Ik dacht dat ik iets fout deed. Ik ga eerst verder in het boek, de fouten neem ik maar voor lief dan, alhoewel het dit soort vragen oproept!
Ik hoop alleen na php een beetje te begrijpen dat ik de feed kan verwerken en stylen.
Gewijzigd op 13/02/2018 11:01:13 door Steffen The
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/02/2018 11:17:58
Quote Anchor link
Het stijl-werk doe je met CSS ;-)
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

13/02/2018 12:16:49
Quote Anchor link
Probeer jezelf direct aan te leren om html tussen single quotes (') te schrijven en in de HTML double quotes (") te gebruiken. Dus:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo('<table border="1">');
?>


Ik zeg erbij dat het officieel mag om het te doen zoals je het nu doet maar door veel mensen andersom gedaan wordt en dus een soort van ongeschreven wet is. Hetzelfde geldt een beetje voor het keyword 'echo'. Je gebruikt haakjes erom heen en dat mag maar in de regel worden die meestal weggelaten.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<table border="1">';
?>


Overigens bestaan er wel kleine verschillen tussen het gebruik van double quotes en single quotes binnen PHP. Het gaat dan met name om de escaping van variabelen. ( = gebruik van variabelen in een tekst)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/02/2018 12:24:07
Quote Anchor link
Ikzelf prefereer ook de techniek om single-quoted echo's te gebruiken. Puur vanwege het feit dat een dubbele quote er niet mee zal botsen, dat escaping bijna niet meer nodig is, en dat de dubbele quote gebruikelijk is in HTML.

Wel is het belangrijk dat je variabelen in een single-quoted echo netjes buiten quotes zet, anders worden de variabelen niet uitgevoerd:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$var
= 'Hoera';
echo 'Er is er eentje jarig, $var!';
?>

Die zal letterlijk dus Er is er eentje jarig, $var! geven.

En als je het goed doet, door je quotes voor de variabelen af te sluiten en deze met een punt te koppelen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$var
= 'Hoera';
echo 'Er is er eentje jarig, '.$var.'!';
?>

Dan zie je:
Er is er eentje jarig, Hoera!

Edit: Bleef een uitroepteken hangen ;-)
Gewijzigd op 13/02/2018 13:02:21 door - Ariën -
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

13/02/2018 12:59:13
Quote Anchor link
Je kunt te allen tijde een PHP-blok afsluiten en later weer voortzetten. Zelfs als je in een for-loop HTML aan het weergeven bent. Er is dus geen enkele reden om statische lappen op die manier uit te draaien, dit dient geen enkel doel want de structuur van de tabel ligt helemaal vast.

Het zou een ander verhaal worden als de tabel echt dynamisch gegenereerd wordt, maar dat is dus alleen nodig als deze een dynamisch karakter heeft, wat niet het geval is.

Je kunt dus net zo goed deze HTML uitschrijven... als simpelweg HTML:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<table border="1">
    <caption>SML laptops</caption>
    <thead>
        <tr>
            <th>merk</th>
            <th>Model</th>
            <th>Operating system</th>
            <th>Voorraad</th>
            <th>Prijs</th>
        </tr>
    </thead>
    <tbody>
        <tr>
            <td><?php echo $merk ?></td>
            <td><?php echo $model ?></td>
            <td><?php echo $os ?></td>
            <td><?php echo $voorraad ?></td>
            <td><?php echo $prijs ?></td>
        </tr>
    </tbody>
    <tfoot>
        <tr>
            <td colspan="4">Totaal</td>
            <td><?php echo $totaal ?></td>
        </tr>
    </tfoot>
</table>

Dit heeft als bijkomend voordeel dat deze een stuk beter leesbaar is. In dat geval had je mogelijk direct gezien dat er een afsluitende </thead>- en </tbody>-tag ontbrak.

@Ariën: achter "Hoera" staan (ineens) twee uitroeptekens, dat lijkt mij niet kloppen.

Over het vraagstuk zelf: mogelijk is het hier de bedoeling dat je simpelweg een tweede tabelrij toevoegt door tussendoor (in een PHP-blok) de variabelen andere waarden te geven, met als extra bewerking het ophogen van de totaalprijs met de prijs van de huidige tabelrij. Misschien is dit een opzet naar for-loops, misschien is dit al behandeld, wie weet. Het zou niet de eerste keer zijn dat voorbeelden of opgaven in cursusboeken onzinnig of gewoon fout zijn.
Gewijzigd op 13/02/2018 13:01:41 door Thomas van den Heuvel
 
Steffen The

Steffen The

13/02/2018 14:09:13
Quote Anchor link
Mensen, super dank voor de extra reacties! Hier kan ik mee verder.
Omdat ik het thuis doe en niet de gelegenheid heb de juf te vragen "of het boek wel klopt" is thuisstudie soms heel lastig. Want je gaat dan aan jezelf twijfelen, terwijl je bijna zeker weet dat het boek niet juist is.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

13/02/2018 19:26:51
Quote Anchor link
Leuk dat je enthousiast bent Steffen. Wat mij betreft mag je je vragen hier op het forum plaatsen wanneer je na een rondje google geen duidelijkheid krijgt over bepaalde zaken.

Komt nog iets in mijn gedachte langs nadat Thomas zo een mooi voorbeeld gegeven heeft over hoe je HTML kunt opbouwen (eigenlijk laat hij hier gewoon een template zien). Plaats BOVEN de allereerste HTML regel je PHP code die je nodig hebt om je 'output' voor te bereiden. dan hou je je programma-logica zo veel mogelijk gescheiden van je template.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<?php
$merk
= "Toshiba";
$model = "A100";
$os = "windows xp";
$voorraad = 80;
$prijs = 999;
$totaal = 0;
$totaal += $prijs;
?>

<table border="1">
    <caption>SML laptops</caption>
    <thead>
        <tr>
            <th>merk</th>
            <th>Model</th>
            <th>Operating system</th>
            <th>Voorraad</th>
            <th>Prijs</th>
        </tr>
    </thead>
    <tbody>
        <tr>
            <td><?php echo $merk ?></td>
            <td><?php echo $model ?></td>
            <td><?php echo $os ?></td>
            <td><?php echo $voorraad ?></td>
            <td><?php echo $prijs ?></td>
        </tr>
    </tbody>
    <tfoot>
        <tr>
            <td colspan="4">Totaal</td>
            <td><?php echo $totaal ?></td>
        </tr>
    </tfoot>
</table>
 
Steffen The

Steffen The

14/02/2018 09:39:30
Quote Anchor link
GM!
Mijn enthousiasme is ontstaan uit irritatie :-) Wij hebben een portaal waar wij rijwielen in kunnen tonen (extern). Vooraf beloofden ze dat wij zelf ook een script zouden krijgen die wij op onze eigen site konden plaatsen. Dit bleek achteraf een xml-feed en dus geen script. Je zal begrijpen dat dat voor mij even andere koek is. Ik heb me suf gegoogled naar een voor mij te begrijpen load-script. Ik heb wel een soort van script verkregen via een hulp, maar ik wil hem zelf begrijpen. Vandaar deze "cursus". Het boek is alleen niet een topper merk ik steeds.

Nogmaals dank voor jullie reacties!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/02/2018 09:42:31
Quote Anchor link
Als je bekend bent met de basis van PHP, en hoe array's werken en hoe je die moet doorlopen, dan is SimpleXML best wel simpel te noemen:

http://php.net/manual/en/simplexml.examples-basic.php
 
Steffen The

Steffen The

14/02/2018 10:12:35
Quote Anchor link
Klopt, alleen dan voor mij standalone="no" . Een vast xml kon ik wel bewerken met xhtml. Maar deze feed veranderd continu. Vandaar denk ik dat php het beste is?
 
Steffen The

Steffen The

20/02/2018 10:30:20
Quote Anchor link
Gm,

Als $url ="mijn xml feed" is.
Kan ik dan ook met de opdracht : file_get_contents($url) verder?

Ik heb een voorbeeld gekregen om de feed uit te lezen. Daarin wordt met preg_match gewerkt. En preg_match wordt nu net lastig omschreven in het boek. Is preg_match te way to go, of kan het eenvoudiger?
Het is mij te makkelijk een op een het voorbeeld te plakken, ik wil het graag snappen :-)
Alvast dank voor jullie info!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/02/2018 12:47:05
Quote Anchor link
Klopt, en dan kan je met simplexml_load_string() de XML inladen, en verder uitlezen met SimpleXML. Het gebruik van reguliere expressies is duur en onnodig.
Gewijzigd op 20/02/2018 12:47:19 door - Ariën -
 
Steffen The

Steffen The

25/02/2018 18:03:39
Quote Anchor link
- Ariën - op 20/02/2018 12:47:05:
Klopt, en dan kan je met simplexml_load_string() de XML inladen, en verder uitlezen met SimpleXML. Het gebruik van reguliere expressies is duur en onnodig.


Het lukt me nu eindelijk de feed uit te lezen. Maar in de feed zitten elementen met een url naar afbeeldingen. Als ik die echo/ print krijg ik natuurlijk letterlijk die url te zien :-)
Maar met welke opdracht geef ik die bewuste afbeelding weer?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/02/2018 18:18:51
Quote Anchor link
Basiskennis van HTML: De img-tag ;-)
 
Steffen The

Steffen The

25/02/2018 18:25:56
Quote Anchor link
- Ariën - op 25/02/2018 18:18:51:
Basiskennis van HTML: De img-tag ;-)


Van het element een variabele weergeven als bijv:

<img src="$picture" >
Verwijzend naar het script?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/02/2018 18:45:59
Quote Anchor link
$picture moet de URL van de afbeelding bevatten.
 
Steffen The

Steffen The

26/02/2018 09:15:40
Quote Anchor link
Dank u! Ik pruts weer verder :-)
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.