Tabelranden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

22/05/2018 21:28:20
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een vraag over een php bestand, in dit bestand zit een tabel in maar ik wil dat de randen onzichtbaar worden maar hoe doe ik dit?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
/**
 * @version 2.2.3
 * @package JEM
 * @subpackage JEM Teaser Module
 * @copyright (C) 2013-2017 joomlaeventmanager.net
 * @copyright (C) 2005-2009 Christoph Lukes
 * @license http://www.gnu.org/licenses/gpl-2.0.html GNU/GPL
 */

defined('_JEXEC') or die;

if ($params->get('use_modal', 0)) {
    JHtml::_('behavior.modal', 'a.flyermodal');
    $modal = 'flyermodal';
}
else {
    $modal = 'notmodal';
}

?>


<div class="jemmoduleteaser
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $params->get('moduleclass_sfx')?>
" id="jemmoduleteaser">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php ?>

<div class="eventset" summary="mod_jem_teaser">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if (count($list)) : ?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php foreach ($list as $item) : ?>

<table>
<tr>
<td class="event-calendar">
<div class="calendar
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo '-'.$item->colorclass; ?>
"
title="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo strip_tags($item->dateinfo); ?>
"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if (!empty($item->color)) : ?>

style="background-color:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $item->color; ?>
"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php endif; ?>

>
<div class="monthteaser">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $item->month; ?>

</div>
<div class="dayteaser">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo empty($item->dayname) ? '<br/>' : $item->dayname; ?>

</div>
<div class="daynumteaser">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo empty($item->daynum) ? '?' : $item->daynum; ?>

</div>
</div>
</td>
<td class="event-info">
<div class="teaser-jem">
<div>
<h2 class="event-title">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if ($item->eventlink) : ?>

<a href="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $item->eventlink; ?>
" title="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $item->fulltitle; ?>
">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $item->title; ?>
</a>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php else : ?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $item->title; ?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php endif; ?>

</h2>

</div>
<div>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $item->eventdescription; ?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php if (isset($item->link) && $item->readmore != 0 && $params->get('readmore')) :
                                    echo '<a class="readmore" href="'.$item->link.'">'.$item->linkText.'</a>';
                                    endif;

                                ?>

</div>
</div>
</td>
</tr>
</table>
<tr>
<td class="event-datetime">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if ($item->date && $params->get('datemethod', 1) == 2) :?>

<div class="date" title="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo strip_tags($item->dateinfo); ?>
">
<small>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $item->date; ?>
</small>
</div>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php endif; ?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if ($item->time && $params->get('datemethod', 1) == 1) :?>

<div class="time" title="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo strip_tags($item->dateinfo); ?>
">
<small>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $item->time; ?>
</small>
</div>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php endif; ?>

</td>
<td class="event-vencat">
<div class="venue-title">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if ($item->venuelink) : ?>

<a href="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $item->venuelink; ?>
" title="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $item->venue; ?>
">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $item->venue; ?>
</a>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php else : ?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $item->venue; ?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php endif; ?>

</div>
</td>
</tr>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php endforeach; ?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php else : ?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo JText::_('MOD_JEM_TEASER_NO_EVENTS'); ?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php endif; ?>

</div>
</div>
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 07:22:59
 
Rob Doemaarwat

Rob Doemaarwat

22/05/2018 21:45:13
Quote Anchor link
Volgens mij genereer je ook daadwerkelijk een <table> (ik kan het niet helemaal volgen door die spaghetti hierboven), maar daar moet je dus gewoon een beetje CSS aan hangen: https://www.w3schools.com/Css/css_table.asp
 

22/05/2018 22:20:49
Quote Anchor link
Nou ben aan zoeken gegaan maar ik kom ook niet uit om CSS aan te hangen.
Doe dit voor de eerste keer.
 
Aad B

Aad B

22/05/2018 22:31:25
Quote Anchor link
Iets met
<table border="0"> in plaats van <table>
misschien??
Gewijzigd op 22/05/2018 22:33:20 door Aad B
 

22/05/2018 22:37:12
Quote Anchor link
Heb ik geprobeerd maar zonder succes
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/05/2018 23:28:11
Quote Anchor link
Kan je code-tags aan je script toevoegen? Dan kunnen we het een stuk beter lezen.
Zie ook de Veelgestelde Vragen.
 
Rob Doemaarwat

Rob Doemaarwat

22/05/2018 23:40:52
Quote Anchor link
Ron Zevenbergen op 22/05/2018 22:20:49:
Nou ben aan zoeken gegaan maar ik kom ook niet uit om CSS aan te hangen.
Doe dit voor de eerste keer.


Heb je al wel verstand van stylesheets (of evt. style block), en het koppelen van een stijl aan een ID/class (of evt. inline style)?
 

23/05/2018 08:00:06
Quote Anchor link
- Ariën - op 22/05/2018 23:28:11:
Kan je code-tags aan je script toevoegen? Dan kunnen we het een stuk beter lezen.
Zie ook de Veelgestelde Vragen.


Bij het plaatsen van de vraag heb ik onder de vraag het complete php bestand geplakt, waarom hij dat nu het script raar plaats.
Wil ik het bericht bewerken dan zie ik gewoon het hele script onder mijn vraag staan.

Toevoeging op 23/05/2018 08:00:55:

Rob Doemaarwat op 22/05/2018 23:40:52:
Ron Zevenbergen op 22/05/2018 22:20:49:
Nou ben aan zoeken gegaan maar ik kom ook niet uit om CSS aan te hangen.
Doe dit voor de eerste keer.


Heb je al wel verstand van stylesheets (of evt. style block), en het koppelen van een stijl aan een ID/class (of evt. inline style)?


Nee helaas heb er niet voor geleerd als ik iets wil dan zoek ik het meestal op
 
Jan te Pas

Jan te Pas

23/05/2018 08:52:48
Quote Anchor link
Toch handig als je eens de tip van Ariën gaat opvolgen, en dus lezen hoe je hier code plaatst. Vervolgens ook de tips of verwijzingen lezen. Dan kom je er zeker uit. Wij helpen graag, maar dan moet je het wel goed aanleveren.Dus kijk even naar de code en /code met iets er voor en achter....
Gewijzigd op 23/05/2018 08:53:27 door Jan te Pas
 

23/05/2018 08:55:25
Quote Anchor link
Jan te Pas op 23/05/2018 08:52:48:
Toch handig als je eens de tip van Ariën gaat opvolgen, en dus lezen hoe je hier code plaatst. Vervolgens ook de tips of verwijzingen lezen. Dan kom je er zeker uit. Wij helpen graag, maar dan moet je het wel goed aanleveren.Dus kijk even naar de code en /code met iets er voor en achter....


Bij het plaatsen van de vraag heb ik onder de vraag het complete php bestand geplakt, waarom hij dat nu het script raar plaats.
Wil ik het bericht bewerken dan zie ik gewoon het hele script onder mijn vraag staan.
 
Jan te Pas

Jan te Pas

23/05/2018 09:01:37
Quote Anchor link
Ron Zevenbergen op 23/05/2018 08:55:25:
Jan te Pas op 23/05/2018 08:52:48:
Toch handig als je eens de tip van Ariën gaat opvolgen, en dus lezen hoe je hier code plaatst. Vervolgens ook de tips of verwijzingen lezen. Dan kom je er zeker uit. Wij helpen graag, maar dan moet je het wel goed aanleveren.Dus kijk even naar de code en /code met iets er voor en achter....


Bij het plaatsen van de vraag heb ik onder de vraag het complete php bestand geplakt, waarom hij dat nu het script raar plaats.
Wil ik het bericht bewerken dan zie ik gewoon het hele script onder mijn vraag staan.



Begin met het antwoordenin het lege veld. Dan begin je schoon. Zet dan (code)
Plak de code er in
Eindig met (/code)
Alleen moet je i.p.v. de de ronde haken die ik hier gebruikt heb de [ en ] gebruiken. Werden dat het nu goed gaat.
 

23/05/2018 09:10:24
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
<?php
/**
 * @version 2.2.3
 * @package JEM
 * @subpackage JEM Teaser Module
 * @copyright (C) 2013-2017 joomlaeventmanager.net
 * @copyright (C) 2005-2009 Christoph Lukes
 * @license http://www.gnu.org/licenses/gpl-2.0.html GNU/GPL
 */

defined('_JEXEC') or die;

if ($params->get('use_modal', 0)) {
    JHtml::_('behavior.modal', 'a.flyermodal');
    $modal = 'flyermodal';
}
else {
    $modal = 'notmodal';
}

?>


<div class="jemmoduleteaser<?php echo $params->get('moduleclass_sfx')?>" id="jemmoduleteaser">
<?php ?>
    <div class="eventset" summary="mod_jem_teaser">
    <?php if (count($list)) : ?>
        <?php foreach ($list as $item) : ?>
            <table>
                <tr>
                    <td class="event-calendar">
                        <div class="calendar<?php echo '-'.$item->colorclass; ?>"
                             title="<?php echo strip_tags($item->dateinfo); ?>"
                            <?php if (!empty($item->color)) : ?>
                             style="background-color: <?php echo $item->color; ?>"
                            <?php endif; ?>
                        >
                            <div class="monthteaser">
                                <?php echo $item->month; ?>
                            </div>
                            <div class="dayteaser">
                                <?php echo empty($item->dayname) ? '<br/>' : $item->dayname; ?>
                            </div>
                            <div class="daynumteaser">
                                <?php echo empty($item->daynum) ? '?' : $item->daynum; ?>
                            </div>
                        </div>
                    </td>
                    <td class="event-info">
                        <div class="teaser-jem">
                            <div>
                                <h2 class="event-title">
                <?php if ($item->eventlink) : ?>
                    <a href="<?php echo $item->eventlink; ?>" title="<?php echo $item->fulltitle; ?>"><?php echo $item->title; ?></a>
                <?php else : ?>
                    <?php echo $item->title; ?>
                <?php endif; ?>
            </h2>

                            </div>
                            <div>
                                <?php echo $item->eventdescription; ?>
                                <?php if (isset($item->link) && $item->readmore != 0 && $params->get('readmore')) :
                                    echo '<a class="readmore" href="'.$item->link.'">'.$item->linkText.'</a>';
                                    endif;

                                ?>

                            </div>
                        </div>
                    </td>
                </tr>
            </table>
                <tr>
                    <td class="event-datetime">
                        <?php if ($item->date && $params->get('datemethod', 1) == 2) :?>
                            <div class="date" title="<?php echo strip_tags($item->dateinfo); ?>">
                                <small><?php echo $item->date; ?></small>
                            </div>
                        <?php endif; ?>
                        <?php if ($item->time && $params->get('datemethod', 1) == 1) :?>
                            <div class="time" title="<?php echo strip_tags($item->dateinfo); ?>">
                                <small><?php echo $item->time; ?></small>
                            </div>
                        <?php endif; ?>
                    </td>
                    <td class="event-vencat">
                        <div class="venue-title">
                        <?php if ($item->venuelink) : ?>
                            <a href="<?php echo $item->venuelink; ?>" title="<?php echo $item->venue; ?>"><?php echo $item->venue; ?></a>
                        <?php else : ?>
                            <?php echo $item->venue; ?>
                        <?php endif; ?>
                        </div>
                    </td>
                </tr>

        <?php endforeach; ?>
    <?php else : ?>
        <?php echo JText::_('MOD_JEM_TEASER_NO_EVENTS'); ?>
    <?php endif; ?>
    </div>
</div>
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

23/05/2018 10:46:02
Quote Anchor link
Deze package/module/plugin heeft van zichzelf al opmaak. Zoek het stylesheet, maak een backup (zodat je het origineel nog hebt) en pas deze aan. Of doe wat gebruikelijk is wanneer je opmaak van aangeleverde componenten aanpast.

Alle pakketten hebben hier meestal wel regels en voorzieningen voor, waarschijnlijk zo ook Joomla.

Ook is het handig om je te realiseren dat jouw probleem niet uniek is. Je hebt standaard/ingekochte functionaliteit die je visueel wat verder wil tweaken. Gooi eens wat generieke zoekopdrachten in de Goegel, deze sturen je meestal wel in de goede richting. Of kijk in de FAQ van de website van deze module of gebruik dat in je zoekterm?

Enige inventiviteit vereist.
 
Jan te Pas

Jan te Pas

23/05/2018 11:45:55
Quote Anchor link
Een toelichting op het verhaal van Thomas:
In jouw code staan een aantal classes opgenomen. En dat is de opmaak die in een stylesheet (bestand.css) staat. Hieronder een paar voorbeelden uit jouw code:
class="event-info"
class="teaser-jem"
class="event-title"
Zoek in de css file, die bovenin de code wordt gekoppeld op, zoek dan in de stylesheet naar deze classes. Je kunt de styling, opmaak daar nu in aanpassen. En eerst een backup maken is zeer aan te raden.

Een voorbeeld hoe dit in de css kan staan:

.event-info {
background-color: yellow;
border-radius:6px;
border: 1px solid #fefefe;
}

Verder dus heel veel zoeken met Google naar voorbeelden. Succes!
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

23/05/2018 11:47:15
Quote Anchor link
De algemene CSS-oplossing is:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
table {
  border-collapse: collapse;
}


Je kunt dit inline toepassen door <table> in de listing uit te breiden tot:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<table style="border-collapse:collapse">
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.