telnr controleren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »
Something Else

Something Else

19/05/2006 14:10:00
Quote Anchor link
Goedendag phprs

Ik heb geprobeerd een klein controle te bouwen om een telefoonnummer te controleren. maar faalde hierbij!
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
        case T_TELNR:
            if(empty($inhoud) || !eregi('^[0-9-]{4})*-[0-9]{7}$', $inhoud)) {
                return false;
            }

            else{
                return true;
            }

            break;
?>


wat ik wil hebben:
dat je een net nr hebt, dash ertussen en dan de rest van de tel nr.
bv. 010-1234567

Dus als ik 0101234567 intoets en laat controleren moet ie een fout geven(false), maar als ik 010-1234567 dat ie het wel gewoon doet(true meegeeft).

maar met de code boven laat ie hem gewoon doorgaan, zelfs als er geen dash tussen zit(0101234567).
wie kan mij helpen, tnx :)

p.s. het geld alleen voor de telnr's binnen NL
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 08:30:15
 
Joshua

Joshua

19/05/2006 14:13:00
Quote Anchor link
misschien moet je die ! voor eregi weghalen?

en hij controleert nu trouwens ook op precies 4 cijfers voor de - (als ik het goed heb)

Ben verder niet echt een reg-ex expert! dus flame me niet als ik fout zit !
 
Jelle -

Jelle -

19/05/2006 14:17:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
        case T_TELNR:
            if(empty($inhoud)) {
                return false;
            }

            elseif(eregi('^[0-9-]{4})*-[0-9]{7}$', $inhoud)){
              return true;
            }

            else{
                return false;
            }

            break;
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jelle -
 
Jelmer -

Jelmer -

19/05/2006 14:19:00
Quote Anchor link
Misschien de - in je regex escapen door er een \ voor te zetten. - heeft vast wel een of andere meta-betekenis. Verder heb je een ) in je regex staan, maar geen (. dus die lijkt mij ook een beetje overbodig.
 
Something Else

Something Else

19/05/2006 18:11:00
Quote Anchor link
@Joshua
! geprobeerd weg te halen, en sommige net nr's in NL zijn ook 4 cijferig :)

@jordy
hmm 0102134567 werkt nog steeds, inplaats van 010-1234567

@Jelmer
escapen gedaan en ')' weg gehaald etc.

Wil nie werken :(, wat doe ik fout :'(
 
- SanThe -

- SanThe -

19/05/2006 18:44:00
Quote Anchor link
Komt ie wel in de case? Is $inhoud wel gevuld?
 
Something Else

Something Else

19/05/2006 19:03:00
Quote Anchor link
jawel, hij is gevuld
hmmm

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
$inhoud
= "023-4256677";

if (eregi('(^[0-9-]{3}\-[0-9-]{7}$)', $inhoud) || eregi('(^[0-9-]{4}\-[0-9-]{6}$)', $inhoud)) {
    echo "OK, $inhoud matcht!";
}

else{
    echo "Oops, $inhoud matcht niet!";
}

?>


zo lijkt ie het wel te doen ;x(getest), later ff uitvoerig testen :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Something Else
 
Something Else

Something Else

20/05/2006 12:48:00
Quote Anchor link
k de code werkt, maar nu wil ik dat ie met een NUL(0) MOET beginnen. Dus het moet altijd 010,020 etc. Het mag dus niet met een 110 of 220 etc beginnen. Ik heb daar ook naar lopen zoeken, maar krijg het niet echt voor elkaar ;x.

iemand een idee? :)
tnx
 
- SanThe -

- SanThe -

20/05/2006 13:11:00
Quote Anchor link
if(substr($tel, 0, 1) != "0")
{ echo 'fout';
}


Edit: Ik weet niks van eregi()
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

20/05/2006 13:58:00
Quote Anchor link
Kijk HIER maar is :)
 
Something Else

Something Else

20/05/2006 20:07:00
Quote Anchor link
@SanThe
Ik heb het liever in een eregi vandaar :D
tnx tho :D

@lissy
tnx, ik heb ook deze artikelen bekeken.

Ik heb het geprobeer zoals de artikel aangaf het te doen. Hun controleren naar de jaar, ik wilde het ook zo ongeveer proberen maar het lukte mij niet.

volgens mij zie ik iets gewoon over het hoofd!!

Wie kan mij helpen :)
tnx
 
Something Else

Something Else

20/05/2006 20:17:00
Quote Anchor link
hmmz zo lijkt ie het te doen :D

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
$inhoud
= "0234-256677";

if(empty($inhoud) || eregi('^(0){1}[0-9]{2}\-[0-9]{7}$', $inhoud) || eregi('^(0){1}[0-9]{3}\-[0-9-]{6}$', $inhoud)) {
    echo "$inhoud matcht<br />";
}

else{
    echo "Oops, $inhoud matcht niet<br />";
}

?>


;x
 
- SanThe -

- SanThe -

20/05/2006 20:29:00
Quote Anchor link
if(empty($inhoud) || eregi('^,,,,,,,,,,,,

Dus als ie leeg is, is ie okee?
 
Something Else

Something Else

20/05/2006 20:54:00
Quote Anchor link
nop dat was een controle op iets anders, ik maak een inschrijvings form vandaar. Ik heb gewoon ff de functie wat kleiner gemaakt, zodat het voor mij overzichtelijk is en voor de php'rs :D. Maar ik had dat er per ongeluk in gelaten vandaar. :x

empty($inhoud) kan men gewoon weg laten, is niet relevant voor de controle, was iets voor mij(voor alle duidelijkheid). :D:D

wil je dat wel behouden zet dan gewoon een '!' voor empty($inhoud), dan controleert ie waarschijnlijk :D.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Something Else
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.