Timer

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »
Andytjuh Bruggeman

andytjuh Bruggeman

14/09/2012 15:05:02
Quote Anchor link
Hallo ik ben bezig met een site aan het maken
een soort van veiling.

Nu heb ik dit stukje code gekregen van een maat van me alleen ik loop een beetje vast.

Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
<script language="javascript">
function mouseDown(e) {
 if (parseInt(navigator.appVersion)>3) {
  var clickType=1;
  if (navigator.appName=="Netscape") clickType=e.which;
  else clickType=event.button;
  if (clickType!=1) {
   return false;
  }
 }
 return true;
}
if (parseInt(navigator.appVersion)>3) {
 document.onmousedown = mouseDown;
 if (navigator.appName=="Netscape")
  document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN);
}        
    
var tellertimer=new Array(0,101,101,101,272);
var tellertimertotaal=new Array(0,272,272,272,422);
var boetebedrags=new Array(0,600000,600000,600000,1036800);


function convertIt(_v)
{
  var _dollars=parseInt(_v);
  var _cents=parseInt((_v-_dollars)*100);
  var _negative=_dollars<0;
  if(_negative){_dollars=-_dollars;_cents=-_cents;}
  while(_cents.toString().length<2)_cents="0"+_cents;
  var _dA=_dollars.toString().split("");
  var _d="";
  for(var i=_dA.length-1;i>=0;i--)
  {
    var _comma="";
    if((_dA.length-i)%3==0 && i!=0)_comma=",";
    _d=_comma+_dA[i]+_d;
  }
  var _neg_sign=_negative?"-":"";
  var _result=" "+_neg_sign+_d;
  return _result;
}

function timer() {
for (ancon=1;ancon<=4;ancon++){
if (tellertimer[ancon]>2){

    tellertimer[ancon] = tellertimer[ancon] - 0.06;
if (tellertimer[ancon] < 0) {
if (nietdoen[ancon] == 1) {
    nietdoen[ancon] = 0;
}
} else {
var tijde = tellertimer[ancon];

var uur = parseInt(tijde / 3600);
tijde = tijde - uur * 3600;
var min = parseInt(tijde / 60);
tijde = tijde - min * 60;
var sec = Math.round(tijde);
if (uur > 0)
document.getElementById('tijd'+ancon).innerHTML = uur +"U "+ min +"M "+ sec +"S";
else if (min > 0)
document.getElementById('tijd'+ancon).innerHTML = min +"M "+ sec +"S";
else
document.getElementById('tijd'+ancon).innerHTML = sec +"S";
}

document.getElementById('eerste'+ancon).width = 140 * (tellertimer[ancon] / (tellertimertotaal[ancon]/100)/100) ;
document.getElementById('tweede'+ancon).width = 140 - document.getElementById('eerste'+ancon).width;

if ((tellertimer[ancon] / (tellertimertotaal[ancon]/100))>50){
    //document.getElementById('eerste').bgColor="600000";
    document.getElementById('bedragvorzsetting'+ancon).innerHTML = convertIt(boetebedrags[ancon] * (tellertimer[ancon] / (tellertimertotaal[ancon]/100)/100));
    document.getElementById('bedragvorzsetting1'+ancon).innerHTML = " ";
}else{
    //document.getElementById('eerste').bgColor="737a51";

    document.getElementById('bedragvorzsetting'+ancon).innerHTML = " ";
    document.getElementById('bedragvorzsetting1'+ancon).innerHTML = convertIt(boetebedrags[ancon] * (tellertimer[ancon] / (tellertimertotaal[ancon]/100)/100));
}
}else{

}
}
}
setInterval("timer()",60);
</script>



En daar zit dit stukje html bij nu zie ik als ik naar de pagina toe ga dat er een veiling is van een telefoon die 222 euro kost
Maar hoe korter de veiling word hoe goedkoper die moet worden dus inprencipe loopt de timer van 222 langzaam naar 0 of een bepaald bedrag.

Alleen hoe wil ik daar nu van maken dat ik het niet handmatig in het script moet zetten maar dat die dat uit de database haald want als ik hem nu vernieuw dan staat de teller gewoon weer op 222 dan zou hij inprencipe verder moeten gaan waar hij gebleven is.
Zou iemand me een beetje de goede weg in willen sturen, dankje wel


Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<td width=37% id='eerste1' bgcolor=#600000>
<div align=center>
<div id='bedragvorzsetting1' class='style1'></div>
</div></td>

<td width=63% id='tweede1' bgcolor=#9b643d>
<div align=center>
<div id='bedragvorzsetting11'  class='style1'> 222 </div></div></td>
Gewijzigd op 14/09/2012 15:05:43 door Andytjuh Bruggeman
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 13:15:31
 
Kris Peeters

Kris Peeters

14/09/2012 15:39:33
Quote Anchor link
Gaat het echt om een soort veiling?
Is er geld bij gemoeid?
Is er een vaste tijd waarop een item wordt verkocht, zodat elke gebruiker de zelfde klok ziet aftikken op het zelfde moment (of krijgt elke gebruiker een vast aantal seconden, vanaf dat de pagina op zijn scherm staat?)?

Ten eerste even benadrukken: Je kan zo'n klok gebruiken om aan de gebruiker te tonen, maar de berekening van de prijs moet je in PHP doen. Niet in javascript. Anders kan een handige gebruiker dit zelf manipuleren.
Zeg achteraf niet dat je niet gewaarschuwd was!

Trouwens: volgens welke formule vermindert die prijs?
 
Andytjuh Bruggeman

andytjuh Bruggeman

14/09/2012 15:57:45
Quote Anchor link
Ja het gaat deels om een veiling voor een game.
Ja iedereen ziet de zelfde tijd er bij staan.
Ik weet zeker dat de array wat er instaan via een database moet komen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
var tellertimer=new Array(0,101,101,101,272);
var tellertimertotaal=new Array(0,272,272,272,422);
var boetebedrags=new Array(0,600000,600000,600000,1036800);


Dit stukje is de berekening

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
if ((tellertimer[ancon] / (tellertimertotaal[ancon]/100))>50){
    //document.getElementById('eerste').bgColor="600000";
    document.getElementById('bedragvorzsetting'+ancon).innerHTML = convertIt(boetebedrags[ancon] * (tellertimer[ancon] / (tellertimertotaal[ancon]/100)/100));
    document.getElementById('bedragvorzsetting1'+ancon).innerHTML = " ";
}else{
    //document.getElementById('eerste').bgColor="737a51";

    document.getElementById('bedragvorzsetting'+ancon).innerHTML = " ";
    document.getElementById('bedragvorzsetting1'+ancon).innerHTML = convertIt(boetebedrags[ancon] * (tellertimer[ancon] / (tellertimertotaal[ancon]/100)/100));
}
}else{



De berekening van de prijs die zit er inprencipe al in

Kijk op me site http://true-crime.nl/ daar ziet u dat de bedrag wel gewoon naar beneden loopt ik moet nu alleen nog hebben dat hij dat uit de database haalt
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.