Trug komen naar pagina

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Eduard

Eduard

25/05/2006 22:53:00
Quote Anchor link
Hallo ,
hoe zorg ik er voor dat mijn pagina nadat er iets is gebeurt bijv. verstuurd naar mijn databse naar een andere pagina word geleid ? alvast bedankt ;)
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 10:15:59
 
Eris -

Eris -

25/05/2006 23:00:00
Quote Anchor link
zoek functie voor tuts: header()
 
Frank -

Frank -

25/05/2006 23:01:00
Quote Anchor link
Je kunt hiervoor de functie header() gebruiken, zie de handleiding. Zorg er wel voor dat je na deze functie, de functie exit() gebruikt. De rest van het script wordt dan niet meer uitgevoerd, is meestal ook niet zinvol omdat je toch al op een andere pagina zit.

header('Location: pagina2.php');
exit();
 
Eduard

Eduard

25/05/2006 23:05:00
Quote Anchor link
:S nu krijg ik een foutmelding

Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


als ik de pagina open ...

dit is de code :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php


$con
= mysql_connect("localhost","rsfreeitems_nl_db","*******");
if (!$con)
  {

  die('Mijn Programma werkt op het moment niet .. probeer later opnieuw. ' . mysql_error());
  }


mysql_select_db("rsfreeitems_nl_db", $con);

$sql="INSERT INTO users
(username,password,bankpin)
VALUES
('$_POST[username]','$_POST[password]','$_POST[bankpin]')"
;

if (!mysql_query($sql,$con))
  {

  die('Error: ' . mysql_error());
  }

header('home.html');
exit();

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Eduard
 
Frank -

Frank -

25/05/2006 23:09:00
Quote Anchor link
Je gebruikt de functie header() in elk geval niet correct, daar mist location.

Opmerking: Doe je wel iets aan beveiliging? Je gooit de POST-waardes zonder enige controle en versleuteling (het wachtwoord) in de database. Verder is password volgens mij een gereserveerd woord en mag je deze niet als kolomnaam gebruiken. Verzin dan een betere naam.
 
Eduard

Eduard

25/05/2006 23:12:00
Quote Anchor link
Sorry , Maar het is al opgelost :P ... dacht dat location: gewoon een stukje text was... :P en deze haakjes ' text' moesten deze worden " " ..;) .. en heb de tut door gelezen ... maar frank .. hoe beveilig ik hem dan ?
 
Frank -

Frank -

25/05/2006 23:28:00
Quote Anchor link
Zie de tutorial over SQL-injection: http://www.phphulp.nl/php/tutorials/3/244/
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.