Twitter Tweets

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

20/11/2018 13:48:25
Quote Anchor link
Beste leden van PHP-Hulp,

Graag zou ik in plaats van een klikkende link op de website een image verkrijgen.

Dit is het script:

// make links clickable
$tweet_text=preg_replace('@(https?://([-\w\.]+)+(/([\w/_\.]*(\?\S+)?(#\S+)?)?)?)@', '<a href="$1" target="_blank">$1</a>', $tweet_text);
Gewijzigd op 20/11/2018 13:54:44 door
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 08:11:49
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/11/2018 14:16:08
Quote Anchor link
Dat kan, maar wat als de link geen afbeelding is?
 

20/11/2018 14:22:22
Quote Anchor link
Een tweet bestaat altijd uit tekst en/of een afbeelding. Dat is de link dus tekst van een tweet.
Gewijzigd op 20/11/2018 14:33:14 door
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/11/2018 14:33:23
Quote Anchor link
Als ik een link in een tweet plaats kan dat ook een site zijn.

Zie hier je reg-ex die dat nu doet.
 

20/11/2018 14:43:11
Quote Anchor link
Oke, ja dat het een site kan zijn is dan ook mogelijk.

Ik heb geen idee hoe ik reg-ex het beste kan gebruiken.

De bedoeling is dat ik een kopie krijg van de twitter tweet.
Nu is dat alleen nog in tekst en nog geen afbeelding.
Gewijzigd op 20/11/2018 14:44:17 door
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/11/2018 15:08:01
Quote Anchor link
Kan je de tweet niet uitlezen via oEmbed of de API? Volgens mij herkent Twitter zelf ook al afbeeldingen in de API.
Gewijzigd op 20/11/2018 15:11:45 door - Ariën -
 

20/11/2018 15:12:00
Quote Anchor link
Ik lees de tweet uit door middel van een API.

Dit is het script wat ik daarvoor gebruik:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php        
// keys from your app
$oauth_access_token = "";
$oauth_access_token_secret = "";
$consumer_key = "";
$consumer_secret = "";
Gewijzigd op 20/11/2018 16:51:42 door
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/11/2018 15:17:01
Quote Anchor link
Is dat dan niet $media_url waar de foto in staat.

PS: wat is het nut van lege strings koppelen aan je variabele op lijn 148 ;-) ?
 

20/11/2018 15:19:29
Quote Anchor link
Ja, dat is de $media_url, maar ik weet niet hoe ik deze kan koppelen aan een $tweet_text
vandaar dat er in regel 148 lege strings staan:p.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/11/2018 15:20:40
Quote Anchor link
Die lege strings zijn echt onnodig, een staan er los van.
Echo die genoemde variabele eens?
 

20/11/2018 15:22:10
Quote Anchor link
Oke, ja ik echo de variabele $media_url, maar dan verandert er niks
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/11/2018 15:26:01
Quote Anchor link
var_dump() adres even gebruiken. Zit er eigenlijk wel media in die tweet?
 

20/11/2018 15:26:15
Quote Anchor link
Ik heb nu alleen een foto geupload op Twitter, maar dan geeft hij dit weer op mijn website: https://t.co/lc6U1LCVc0
Dus de link en niet de afbeelding zelf.

Dit is het resultaat op mijn website:

Tuesday 20th of November 2018 03:25:01 PM
https://t.co/lc6U1LCVc0
Gewijzigd op 20/11/2018 15:27:03 door
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

20/11/2018 15:39:53
Quote Anchor link
Tsja, als je de afbeelding wil weergeven zul je een img tag moeten gebruiken en geen a tag. Logisch genoeg, zou ik denken. Maar dan zul je onderscheid moeten gaan maken tussen links en afbeeldingen.
 

20/11/2018 15:43:03
Quote Anchor link
Oke, dankjewel voor je info. Ja, daarom vroeg ik ook in het begin om clickable links te veranderen in een afbeelding.

// make links clickable
$tweet_text=preg_replace('@(https?://([-\w\.]+)+(/([\w/_\.]*(\?\S+)?(#\S+)?)?)?)@', '<a href="$1" target="_blank">$1</a>', $tweet_text);
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

20/11/2018 15:48:53
Quote Anchor link
Je ziet het deel <a href="$1" etc in de code, toch? Maak daar een <img src="$1"> van, eventueel met een title en/of alt, en je bent klaar.

Wordt leuk als je wel een keer gewoon een link hebt in een tweet, dan wordt dat goed verpest.
 

20/11/2018 15:57:37
Quote Anchor link
Geprobeerd, maar dan komt de afbeelding nog niet op de website.

De link is ook niet rechtstreeks de link van de afbeelding wat ik gepost heb.
Daarom doet de afbeelding het waarschijnlijk niet.

Volgens mij kan je alleen de link van de tweet krijgen.
Gewijzigd op 20/11/2018 16:14:46 door
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/11/2018 16:35:24
Quote Anchor link
Dan zul je via cURL eerst moeten kijken of iets een afbeelding is
 

20/11/2018 16:53:13
Quote Anchor link
https://developer.twitter.com/en/docs/tweets/data-dictionary/overview/tweet-object

Entities which have been parsed out of the text of the Tweet. Additionally see Entities in Twitter Objects.

Example:

"entities":
{
"hashtags":[],
"urls":[],
"user_mentions":[],
"media":[],
"symbols":[]
"polls":[]
}

Dan heb ik de data nodig van media volgens mij.
Gewijzigd op 20/11/2018 16:54:22 door
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/11/2018 18:13:41
Quote Anchor link
Als iemand een link naar een afbeelding plaatst in een tweet blijft het een link (wel verkort via t.co). Als iemand een afbeelding aan zijn tweet hangt door middel van uploaden, dan is deze zichtbaar als afbeelding.

Dus waar gaat het nu om? En hoe vaak plaatst iemand een link naar een afbeelding in een tweet in plaats van een afbeelding uploaden met een tweet?

Dus wat wil je nu precies bereiken?
 

20/11/2018 18:51:21
Quote Anchor link
Dan weet ik dat. De bedoeling is dat ik de afbeeldingen van Twitter op mijn website krijg.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.