.txt bestand legen en schrijven

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Kevin

Kevin

16/01/2007 15:20:00
Quote Anchor link
De titel zegt het al een beetje namelijk ik zoek een script die een .txt bestand leeg maakt en dan vervolgens een text erin zet die hij uit een formuliertje haalt ben er al een tijdje mee bezig maar wil me maar niet lukken dus hier meschien nog mensen die een idee hebben of die meschien wel de oplossing hebben!
Ik hoor het wel Kevin
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 13:50:55
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

16/01/2007 15:23:00
Quote Anchor link
Kijk eens bij de laatste scripts naar de functie van Newbie. Is violgens mij wat jij zoekt
 
Kevin

Kevin

16/01/2007 15:28:00
Quote Anchor link
Nee want die zet er ook steeds weer een stukje tekst bij of heb ik dat fout lijkt mij dat ie er steeds een stukje tekst bij doet en niet dat hij het bestand eerst leegt en dan een tekst erin plaatst!
mzzl Kevin
 
Kevin

Kevin

16/01/2007 15:33:00
Quote Anchor link
Dus wie zou de oplossing hebben ??
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kevin
 
Joren de Wit

Joren de Wit

16/01/2007 15:34:00
Quote Anchor link
Geef de paramter 'w' mee aan de fopen() functie en het bestand wordt geopend voor schrijven en inhoud wordt weggegooid:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$fp
= fopen('file.txt', 'w');
?>


ps. *bumpen* is pas toegestaan na 24 uur!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
K i p

K i p

16/01/2007 15:35:00
Quote Anchor link
Heb je PHP 5?
Ja: file_put_contents('jebestand.txt' , 'Deze tekst komt erin');
Nee: fwrite fopen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.