ubb probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »
Niek Kasius

Niek Kasius

20/06/2012 05:35:25
Quote Anchor link
hoe krijg ik een foto die in mijn datadase staat geplaatst in onder script

Quote:
$aantal = mysql_num_rows(mysql_query("SELECT * FROM dvd"));

$query = mysql_query("select * from dvd WHERE id='".mysql_real_escape_string($_GET['id'])."'");
while($obj = mysql_fetch_object($query)){


echo ("<table cellpadding=\"2\" cellspacing=\"0\" width=\"700px\" style=\"border: 1px solid #0000A0;\">
<tbody>
<tr>
<td valign=\"top\" align=\"left\" width=\"110px\" bgcolor=\"#9EBAD6\" style=\"border-top: 0px solid

#0000A0; border-left: 0px solid #0000A0; border-right: 1px solid #0000A0; border-bottom: 0px solid

#0000A0;\">
<table bgcolor=\"#9EBAD6\" cellpadding=\"2\" cellspacing=\"0\" width=\"100%\" border=\"0\"

bordercolor=\"#0000A0\">
<tbody>
<tr>
<td align=\"center\">$obj->foto)
</td>
</tr>
<tr><td valign=\"top\" align=\"center\"><a href=\"mailto: $obj->script\">$obj->regie</a></dt>
</tr>
</tbody>
</table>
<td valign=\"top\" align=\"center\" bgcolor=\"#9EBAD6\">
<table bgcolor=\"#9EBAD6\" cellpadding=\"5\" cellspacing=\"0\" width=\"100%\" style=\"border: 0px solid

#0000A0;\">
<tbody>
<tr>
<td width=\"1%\">&nbsp;</td><td valign=\"top\" align=\"left\" bgcolor=\"#9EBAD6\">");echo

ubb($obj->inhoud);
echo ("</td>
</tr>
</tbody>
</table>
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 17:38:46
 
Jesse Reitsma

Jesse Reitsma

20/06/2012 08:59:05
Quote Anchor link
Waar wil je die foto hebben?
En hoe staat die in je database?
Als een url?
 
Reshad F

Reshad F

20/06/2012 09:08:34
Quote Anchor link
code niet tussen quote tags maar tussen code tags zetten of php tags als sprake is van php
 
Niek Kasius

Niek Kasius

20/06/2012 23:34:36
Quote Anchor link
ik heb de boosdoener al gevonden, maar als ik die weg laat krijg ik de rest niet goed en word alles gecentreerd.
dit zorgt voor die problemen:
Quote:
$inhoud = htmlentities($inhoud)
Gewijzigd op 20/06/2012 23:37:27 door Niek Kasius
 
Wouter J

Wouter J

21/06/2012 09:09:56
Quote Anchor link
Quote:
code niet tussen quote tags maar tussen code tags zetten of php tags als sprake is van php



Tevens zie ik die code nergens terug, mis je een ; aan het eind van die lijn, mis je alle foutafhandeling (= belangrijkste), gebruik je hele slechte inline CSS, hoor je PHP boven het doctype te plaatsen en onder het doctype alleen echo's, kun je 2 queries in 1 voegen, gebruik je verkeerde quotes, en zijn tabellen niet voor dit bedoelt.
 
Niek Kasius

Niek Kasius

22/06/2012 07:57:42
Quote Anchor link
ik heb nog wat zitten knoeien en heb het nu bijna goed foto komt op de goede plaats EN zichtbaar en de ubb word ook goed uitgevoerd aleen kan ik geen quote en code tegelijk gebruiken want dat valt dan half over elkaar,
En regel nummering krijg ik niet.
hier onder de ubb die ik gebruik.

PS.
ik heb die code tags verander en nu werkt dat wel, maar kan ik geen text er meer onder zetten. "kan wel" alleen word die er dan niet onder geplaatst maar er naast.
En nog maar eens een wijziging:
ik heb in de quote een extra </table> toe gevoegt en nu komt de text er wel onder, maar in die code wil het niet lukken.

Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
<?php

function klik(){
    echo "<script language=\"JavaScript\">
function addtext(veld,text) {
    text = ' '+text+' ';
      if (document.form.elements[veld].createTextRange) {
          document.form.elements[veld].focus();
          document.selection.createRange().duplicate().text = text;
       } else {
        document.form.elements[veld].focus();
          document.form.elements[veld].value += text;
       }
}</script>"
;
}


// Highlight functies
function phphighlite_replace($code) {
    $code = trim(str_replace("\\\"", "\"", $code));
    if(empty($code)) {
        return " ";
    }
else {
        array_push($GLOBALS['phphighlite'], $code);
        return "".(count($GLOBALS['phphighlite'])-1)."";
    }
}

function
phphighlite($id, $fixed=1) {
    $code = $GLOBALS['phphighlite'][$id];
    $splitted = explode("\n", $code);
    $grootte = count($splitted)+1;
    if(!strpos($code,"<?") && substr($code,0,2)!="<?") {
        $code = "<?".trim($code).">";
        $addedtags=1;
    }

    ob_start();
    $oldlevel=error_reporting(0);
    highlight_string($code);
    error_reporting($oldlevel);
    $buffer = ob_get_contents();
    ob_end_clean();
    if(!empty($addedtags)) {
        $openingpos = strpos($buffer,'&lt;?');
        $closingpos = strrpos($buffer, '?');
        $buffer = substr($buffer, 0, $openingpos).substr($buffer, $openingpos+5,

$closingpos-($openingpos+5)).substr($buffer, $closingpos+5);
    }

    $page_popup = "";

  $return = $buffer;
    return $return;
}

function
buttons(){
echo"
<input type=\"button\" value=\"B\" style=\"font-weight:bolt; width: 30px\"  

onClick=\"javascript:addtext('bericht','[b]text[/b]')\">
<input type=\"button\" value=\"I\" style=\"font-style:italic; width: 30px\"

onClick=\"javascript:addtext('bericht','[i]trext[/i]')\">
<input type=\"button\" value=\"U\" style=\"text-decoration: underline; width: 30px\"

onClick=\"javascript:addtext('bericht','[u]text[/u]')\">
<input type=\"button\" value=\"Code\" onClick=\"javascript:addtext('bericht','tekst')\">
<input type=\"button\" value=\"QUOTE\" onClick=\"javascript:addtext('bericht','[quote]tekst[/quote]')\">
"
;
}

function
smileys(){
echo"
<a href=\"javascript:addtext('bericht','[1}')\"><img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk1.gif\" alt=\"alle

leeftijden\" border=\"0\"></a>
<a href=\"javascript:addtext('bericht','[2}')\"><img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk2.gif\" alt=\"vanaf 6

jaar\" border=\"0\"></a>    
<a href=\"javascript:addtext('bericht','[3}')\"><img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk3.gif\" alt=\"vanaf 12

jaar\" border=\"0\"></a>    
<a href=\"javascript:addtext('bericht','[4}')\"><img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk4.gif\" alt=\"vanaf 16

jaar\" border=\"0\"></a>    
<a href=\"javascript:addtext('bericht','[5}')\"><img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk5.gif\" alt=\"eng\"

border=\"0\"></a>    
<a href=\"javascript:addtext('bericht','[6}')\"><img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk6.gif\" alt=\"grof

taalgebruik\" border=\"0\"></a>    
<a href=\"javascript:addtext('bericht','[7}')\"><img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk7.gif\" alt=\"drugs\"

border=\"0\"></a>
<a href=\"javascript:addtext('bericht','[8}')\"><img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk8.gif\" alt=\"geweld\"

border=\"0\"></a>
<a href=\"javascript:addtext('bericht','[9}')\"><img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk9.gif\"

alt=\"discriminatie\" border=\"0\"></a>    
<a href=\"javascript:addtext('bericht','{1]')\"><img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk10.gif\"

alt=\"softsex\" border=\"0\"></a>
<a href=\"javascript:addtext('bericht','{2]')\"><img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk11.gif\" alt=\"porno\"

border=\"0\"></a>"
;
}


// UBB functie
function ubb($bericht) {
$bericht = wordwrap($bericht, 100, '<br>', 1);
$bericht = htmlentities($bericht);
$bericht = stripslashes($bericht);
$bericht = nl2br("$bericht");



$bericht = str_replace("[b]","<b>",$bericht);
$bericht = str_replace("[/b]","</b>",$bericht);
$bericht = str_replace("[i]","<i>",$bericht);
$bericht = str_replace("[/i]","</i>",$bericht);
$bericht = str_replace("[u]","<u>",$bericht);
$bericht = str_replace("[/u]","</u>",$bericht);

$bericht = preg_replace("#\[quote\](.+?)\[/quote\]#is","<table align=\"right\" width=\"90%\" cellspacing=\"0\"

cellpadding=\"0\" border=\"0\"><tr><td width=\"3%\">&nbsp;</td><td>Quote</td></tr><tr><td width=\"3%\">&nbsp;</td><td

style=\"background:#FFFFFF; border: 1px solid #232850;\"><table><tr><td>\\1</td></tr></table></td></tr></table>"
,$bericht);

$bericht = preg_replace("#\[quote=(.+?)\](.+?)\[/quote\]#is","<table align=\"richt\" width=\"90%\" cellspacing=\"0\"

cellpadding=\"0\"><tr><td width=\"3%\">&nbsp;</td><td>Quote:\\1</td></tr><tr><td width=\"3%\">&nbsp;</td><td

style=\"background:#FFFFFF; border: 1px solid #232850;\"><table><tr><td>\\2</td></tr></table></td></tr></table>"
,$bericht);

$bericht = preg_replace("#\[code\](.+?)\[/code\]#is","<table align=\"right\" width=\"90%\" cellspacing=\"0\"

cellpadding=\"0\" border=\"0\"><tr><td>Code</td></tr><tr><td style=\"background:#FFFFFF; border: 0px solid

#232850;\"><table><tr><td>\\1</td></tr></table></td></tr></table>"
,$bericht);

$bericht = preg_replace("#\[code=(.+?)\](.+?)\[/code\]#is","<table align=\"richt\" width=\"90%\" cellspacing=\"0\"

cellpadding=\"0\"><tr><td>Code: <b>\\1</td></tr><tr><td style=\"background:#FFFFFF; border: 1px solid

#232850;\"><table><tr><td>\\2</td></tr></table></td></tr></table>"
,$bericht);

 
$foto = str_replace('[img]','<img src="http://',$foto);
$foto = str_replace('[/img]','" width="80" height="90">',$foto);

$bericht = str_replace("[1}","<img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk1.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace("[2}","<img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk2.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace("[3}","<img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk3.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace("[4}","<img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk4.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace("[5}","<img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk5.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace("[6}","<img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk6.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace("[7}","<img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk7.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace("[8}","<img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk8.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace("[9}","<img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk9.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace("{1]","<img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk10.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace("{2]","<img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk11.gif\">",$bericht);

return $bericht;
}

?>
Gewijzigd op 23/06/2012 06:34:19 door Niek Kasius
 
Niek Kasius

Niek Kasius

25/06/2012 06:29:54
Quote Anchor link
Wouter J
wat bedoel hiermee:
Quote:
Tevens zie ik die code nergens terug, mis je een ; aan het eind van die lijn, mis je alle foutafhandeling (= belangrijkste), gebruik je hele slechte inline CSS, hoor je PHP boven het doctype te plaatsen en onder het doctype alleen echo's, kun je 2 queries in 1 voegen, gebruik je verkeerde quotes, en zijn tabellen niet voor dit bedoelt.


Ik zie in die code die ik geplaatst heb geen doctype en scc staan.
dus hoe wil je nu weten wat voor en doctype ik gebruik en mijn css is bijna allemaal link rel="stylesheet.
en dat php in een code tag moet weet ik niet. zie die hier ook niet in Reageren.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.