UBB probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »
Niek Kasius

Niek Kasius

27/03/2014 03:50:25
Quote Anchor link
Ik heb en probleem met een ubb script.
Het werkt normaal perfect, Als ik bericht.php of post_berichten.php open via een link bekijk_bericht of post_bericht, natuurlijk met <a href=" er voor enz.

Maar als ik het in de index.php doe zoals in onderstaand script, krijg ik deze foutmelding:
Fatal error: Cannot redeclare klik() (previously declared in C:\wamp\www\biljartstanden\members\includes\ubb.php:2) in C:\wamp\www\biljartstanden\members\includes\ubb.php on line 16
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
<?php
include ("includes/member_header.php");
include ("includes/ubb.php");
echo '<div id="header">';
session_start();
if(isset($_SESSION['username'])){
echo '<table width="100%">
<tr>
<td align="center" width="33%">&nbsp;</td>
<td align="center" width="33%"><b>BILJART MEMBERS</b><br />
<a href="?bekijkbericht"><u>bekijk berichten</u></a><br />
<a href="?postbericht"><u>post bericht</u></a></td>
<td align="right" valign="top" width="33%">Hallo<b>&nbsp;'
.$_SESSION['username'].'</b></a>&nbsp; <a href="?logout"><u>Uitloggen</u></a>&nbsp;&nbsp;&nbsp;</td>
</tr>
</table>
</div>
<div id="content">'
;  
if(isset($_GET['bekijkbericht'])){
   include('bekijk_bericht.php');
}
elseif(isset($_GET['postbericht'])){
   include('post_bericht.php');
}
elseif(isset($_GET['logout'])){
   include('logout.php');  
}
else{
   include('members.php');          
}
}
elseif(isset($_GET['registreer'])){
 include('register.php');      
}
else{    
   include('inloggen.php');
}

?>

</div>
<div id="footer">
<a href="index.php">Terug</a>
</div>
</div>

Wat is hier de oorzaak van?
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 03:19:16
 
Michael -

Michael -

27/03/2014 08:02:13
Quote Anchor link
>>> Cannot redeclare klik() (previously declared in ubb.php:2) in ubb.php on line 16

PHP foutmelding zijn altijd vrij duidelijk. Hier wordt in ieder geval aangegeven dat klik() wordt aangeroepen op regel 16, maar deze is al eerder aangeroepen, waarschijnlijk op regel 2. Je mag een functie maar 1x aanroepen.

Daarnaast vind ik je manier van programmeren heel vreemd. Waarom zoveel includes? Logischer zou nog zijn 1 pagina met functies te maken die de betreffende gegevens weergeven.
 
- SanThe -

- SanThe -

27/03/2014 08:31:08
Quote Anchor link
Michael - op 27/03/2014 08:02:13:
>>> Cannot redeclare klik() (previously declared in ubb.php:2) in ubb.php on line 16

PHP foutmelding zijn altijd vrij duidelijk. Hier wordt in ieder geval aangegeven dat klik() wordt aangeroepen op regel 16, maar deze is al eerder aangeroepen, waarschijnlijk op regel 2. Je mag een functie maar 1x aanroepen.


Niet het aanroepen is het probleem. Dat mag zoveel je maar wilt.

Je mag een functie slechts één keer definiëren en dat is wat er hier blijkbaar vaker gebeurt.
 
Niek Kasius

Niek Kasius

27/03/2014 10:57:10
Quote Anchor link
Is opgelost stond al include in de index en dan hoeft het ergens anders niet meer, dat wist ik niet, omdat het in mijn gastenboek wel moet bij het posten voor de invoeren en in het gastenboek voor het resultaat.
Stom dat ik daar zelf niet op gekomen was.
Maar toch Bedankt

Quote:
Daarnaast vind ik je manier van programmeren heel vreemd. Waarom zoveel includes? Logischer zou nog zijn 1 pagina met functies te maken die de betreffende gegevens weergeven.

En Michael
Wat is daar vreemd aan zo heb ik maar 1 layout met verschillende inhoud.
 
Michael -

Michael -

27/03/2014 11:09:45
Quote Anchor link
>> Wat is daar vreemd aan zo heb ik maar 1 layout met verschillende inhoud.

Dat je zoveel includes gebruikt en dus heel veel losse pagina's hebt.
Misschien is het persoonlijk hoor, maar ik zou bekijk en post in 1 pagina doe, members,register en logout in 1 pagina en daar dan functies van maken die je content weergeven.
--of--
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if(isset($_GET['bekijkbericht'])) {
    include('bericht.php');
}
else if(isset($_GET['postbericht'])) {
    include('bericht.php');
}

?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
//bericht.php
if(isset($_GET['bekijkbericht'])) {
    echo 'Bekijk';
}
else if(isset($_GET['postbericht'])) {
    echo 'Post';
}

?>
 
Niek Kasius

Niek Kasius

27/03/2014 11:32:06
Quote Anchor link
werkte dus toch niet met include in de index, maar wel met include in de post en de bekijk apart.

Michael- de post en bekijk in 1 pagina dan krijg zo'n janboel met de bericht met daar onder een formulier voor de post en wat als je dan honders berichten hebt moet men zo'n eind scrollen, en de login, register en de logout staan al in de members, want die is geinclude in de index de word als eerste geopend als je bent ingelogd.
de login en het register zou ik in 1 script kunnen stoppen, maar ik weet niet hoe.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.