Undefined index

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jij begint als .NET ontwikkelaar in een team met 10 andere Software Engineers. De werkzaamheden zijn afwisselend, zo kan het dat jij bezig bent met volledig nieuwe features of het door ontwikkelen van bestaande sites of shops. Wij ontwikkelen web applicaties, maar ook mobiele applicaties. Daarnaast bijt jij je soms ook van in externe koppelingen met systemen zoals een ERP. Als team is er een duidelijke focus m.b.t. het waarborgen van de performance en snelheid van webshops. Ook zijn wij expert op het gebied van configuratoren. Kortom enorm veel afwisselende werkzaamheden! Ook jouw werkplek kan afwisselend zijn. Soms heb

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »
Nick van der heijden

nick van der heijden

09/10/2013 14:51:12
Quote Anchor link
Goededag,

ik ben al een tijdje bezig om het probleem op telossen maar krijg het niet voor elkaar .

ik heb een script daarmee haal ik alles uit de DB zoals links en informatie.

alleen zodra ik de pagina open zegt hij Undefined index.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<!DOCTYPE HTML>
<html>
<head>
<title>testing</title>
<link rel="stylesheet" href="../style.css" type="text/css">
</head>

<body>
<img src="../header.png" id="header" alt="plaatjes" />
<div id="menu">
<?php
mysql_connect("localhost","name","ww");
mysql_select_db("pages");
$query2="SELECT id,pages FROM pages ORDER by id ASC";
$sql2=mysql_query($query2);
while($rij = mysql_fetch_array($sql2)){
echo"<a href=\"/bedrijf/website/test/index/".$rij['pages']."\">".$rij['pages']."</a>\n";
}

?>

</div>

<?php
echo'<div id="hokje"></div>';
echo'<div id="content">';
$query="SELECT id,pages,info FROM pages WHERE pages='".mysql_real_escape_string($_GET['pages'])."'";
$sql=mysql_query($query);
while($row = mysql_fetch_array($sql)){
echo''.nl2br($row['info']).'';
}

echo'</div>';

?>


</body>
</html>


hoe kan ik dit oplossen ik heb het al met een if(isset) geprobeert maar dat werkt ook niet.

Grtz,

Nick
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 11:06:38
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

09/10/2013 15:04:14
Quote Anchor link
aan deze code schort nog het een en ander.

- ga fouten afvangen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
if(!mysql_connect("localhost","name","ww"))
{

    echo 'database connectie mislukt.';
    exit;
}


if(!mysql_select_db("pages"))
{

    echo 'database bestaat niet.';
    exit;
}

?>


- plaats de php code bovenin en begin pas daarna met de output
- de mysql_* functies zijn verouderd. ga liever direct van start met mysqli_* functies.
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

09/10/2013 15:07:05
Quote Anchor link
@frank dat weet ik dat ik nog dat meot doen maar het ging er nu meer om hoe ik het voor elkaar kreeg.

en mysql is oud dat weet ik ook maar het is alleen maar even testen het werkt wel.

alleen als je naar die pagina gaat moet hij de url rewrite dan is het geen probleem.

de $_GET moet automatisch in de url gezet worden zodra je de pagina opent.
Gewijzigd op 09/10/2013 15:08:37 door nick van der heijden
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

09/10/2013 15:12:13
Quote Anchor link
ook bij $_GET, $_POST en $_REQUEST moet je je altijd vragen of deze variabelen wel bestaan.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if(isset($_GET['pages']))
    // we hebben een $_GET['pages'] variabele!
else
    // helaas de $_GET['pages'] bestaat niet
?>
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

09/10/2013 15:13:46
Quote Anchor link
dat zeg ik net dat heb ik al gedaan maar dan is die error inderdaad weg alleen hij haalt de informatie niet uit de DB omdat de naam niet in de url staat dat is het probleem dus hij moet de url rewrite zo dra je zeg maar op de website komt
 
Joakim Broden

Joakim Broden

09/10/2013 15:14:19
Quote Anchor link
$_GET['pages'] bestaat niet en kan ook niet automatisch aan de url toegevoegd worden. Dit kan alleen via een redirect.

Je zou dus moeten kijken of $_GET['pages'] bestaat. Dus bijvoorbeeld:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
    $pages
= isset($_GET['pages']) ? $_GET['pages'] : 'default';

    // In de query dan $pages gebruiken ipv $_GET['pages']
?>


En waarom dat slappe excuus van 'Ja mysql is oud, alleen om te testen'.. Doe het in 1 keer gewoon goed en gebruik dus gelijk de mysqli_ functies. Je hebt er nu alleen maar meer werk van...
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

09/10/2013 15:14:43
Quote Anchor link
Nick van der heijden op 09/10/2013 15:07:05:
alleen als je naar die pagina gaat moet hij de url rewrite dan is het geen probleem.


wat bedoel je hiermee?
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

09/10/2013 15:17:35
Quote Anchor link
hij doet nu dit

http://localhost/bedrijf/blabla

en hij moet dit rewrite zodra je op de website komt dus in dit

http://localhost/bedrijf/blabla/Home

dat is mijn vraag hoe krijg ik dit voor elkaar als ik op een linkje klik dan doet hij het perfect.

maar als ik zonder op een linkje te hebben geklikt krijg ik die error dat is logisch want hij heeft geen value in de url van de $_GET gekregen daarom moet hij de url rewrtie zodra je op de website komt.

Toevoeging op 09/10/2013 15:20:38:

Hertog jan ,

dat heb ik ook al gedaan alleen die error blijft staan.

kan ik niet doormiddel van HTACCESS me url rewrite? zodat dat wel gebeurt?
 
Joakim Broden

Joakim Broden

09/10/2013 15:24:39
Quote Anchor link
Dan doe je wat verkeerd. Laat je code zien wat je nu hebt dan? Hier heb je niet persee htacces voor nodig maar gewoon een simpele isset... In jou geval zou je code dan $pages = isset($_GET['pages']) ? $_GET['pages'] : 'Home'; moeten worden...
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

09/10/2013 15:28:44
Quote Anchor link
ik heb het nu zo staan

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
$pages = isset($_GET['pages']) ? $_GET['pages'] : 'Home';
$query="SELECT id,pages,info FROM pages WHERE pages='".mysql_real_escape_string($_GET['pages'])."'";
$sql=mysql_query($query);
while($row = mysql_fetch_array($sql)){
echo''.nl2br($row['info']).'';
}
echo'</div>';
 
Joakim Broden

Joakim Broden

09/10/2013 15:30:15
Quote Anchor link
Lees dan ook wat er gezegt word. Waarom controlleer je eerst of $_GET is gezet om er vervolgens niks mee te doen? Gebruik dan ook in je query de variable $pages.
 
Kris Peeters

Kris Peeters

09/10/2013 15:35:54
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
// $pages krijgt de waarde van $_GET['pages'], ofwel standaard 'Home', indien de url geen pages=... bevat
$pages = isset($_GET['pages']) ? $_GET['pages'] : 'Home';
// uiteraard is het nu de bedoeling om $pages te gebruiken.  $_GET['pages'] raken we niet meer aan!!
$query="SELECT id,pages,info FROM pages WHERE pages='" . mysql_real_escape_string($pages) . "'";
...

?>
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

09/10/2013 15:54:54
Quote Anchor link
dankjullie wel het werkt met de isset :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.