undefined offset: 12

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

.Net Ontwikkelaar

Dit ga je doen Het ontwerpen en ontwikkelen van software voor klanten; Het bijdragen van kennis en ervaring; Het integreren van van de software en afstemmen met klanten; Het functioneel testen van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij momenteel op zoek naar een .Net Developer die wilt werken aan software die draait op machines wereldwijd. De organisatie produceert software voor applicaties die gebruikt worden in verschillende branches. De software wordt geleverd aan fabrikanten van verschillende robotica en machines. Als .Net ontwikkelaar ben je intern onderdeel van het team wat de applicatie omgevingen ontwikkeld en

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »
Dick Tol

Dick Tol

16/11/2012 18:25:32
Quote Anchor link
Ik krijg de foutmelding undefined offset: 12, wanneer ik in een while-constructie een extra $naam typ, terwijl de naam correct in de database staat.

Ik werk in PHPMyAdmin. Als ik dezelfde code op internet zet, krijg ik de foutmelding niet.

Wat betekent deze foutmelding?
Gewijzigd op 16/11/2012 18:43:02 door Dick Tol
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 22:44:54
 
Eddy E

Eddy E

16/11/2012 19:55:12
Quote Anchor link
Dat je een stukje van een array wil 'openen' die er niet is.


En nu even mijn glazen bol pakken om je code te gokken.
O nee! Gevallen.


Geef je code eens.
 
Dick Tol

Dick Tol

16/11/2012 20:18:07
Quote Anchor link
Dank je wel.

Het vreemde is dat de naam in de array wel in de database staat en dat de code verder goed werkt.

$query = "UPDATE kooi SET

blauweparkiet= '". $_POST["blauweparkiet"] ."',
geleparkiet = '". $_POST["geleparkiet"] ."'

WHERE parkietid='" .$_POST["id"] ."'";
mysql_query($query);
}
....

else{

$query="SELECT * FROM kooi WHERE parkietid='". $_GET["id"] ."'";

$resultaat = mysql_query($query);

while (list($parkietid, $blauweparkiet, $geleparkiet,$buitenhokid,$glazenkooi,$stalenkooi ) =

mysql_fetch_row($resultaat)){
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/11/2012 20:48:46
Quote Anchor link
Ik raad erg aan om mysql_real_escape_string() te gebruiken over je $_GET waardes in je query. Je bent nu mogelijk zeer hackbaar.
 
Eddy E

Eddy E

16/11/2012 20:59:20
Quote Anchor link
En je kreeg een fout op welke regel?
Ik verwacht op de list(....).
Ik heb deze constructie nog nooit zo gezien, maar 't zal wel werken... denk ik?

Daarnaast: rondom integers GEEN enkele haakjes in je query.

Toevoeging op 16/11/2012 20:59:57:

En kan je even je code tussen [code][/code] kunnen zetten?
Gewijzigd op 16/11/2012 21:00:10 door Eddy E
 
Dick Tol

Dick Tol

16/11/2012 21:21:34
Quote Anchor link
Dank je wel.

Ik heb de tekst mysql_fetch_rom($resultaat)){

vervangen door mysql_real_escape_string()

Maar ik krijg de foutmelding

mysql_real_escape_string() expects parameter 1 to be string, resource given in ..




Toevoeging op 16/11/2012 21:29:08:

Zet ik de haakjes dan zo in de query?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
$query="SELECT * FROM kooi WHERE parkietid='". $_GET["id"] ."'";
  $resultaat = mysql_query($query);
 while (list(($parkietid, $blauweparkiet, $geleparkiet  )) = mysql_real_escape_string($resultaat)){


Dit is de hele code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN"
        "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
 <head>
 <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf8_unicode_ci" />
 <title></title>

<link rel= "stylesheet" href="menu_style.css" type="text/css" />
 <link href="opmaak.css" rel="stylesheet" type="text/css"/>

<body>
<?php
include ("db_connect.inc.php");

if (isset($_POST["bevestiging"])){

 $query = "UPDATE kooi SET
  
  
blauweparkiet = '"
. $_POST["blauweparkiet"] ."',

geleparkiet = '"
. $_POST["geleparkiet"] ."'
  

 WHERE parkietid='"
.$_POST["id"] ."'";
  mysql_query($query);
 echo "<h2>Kooi wijzigen</h2>De volgende opdracht is uitgevoerd: <b>$query</b><br><hr>\n";
 echo "Record nummer " .$_POST["id"] . " is bijgewerkt<br>\n";
  echo "<a href=\"kooiwijzigen.php\">Terug naar rooster wijzigen.</a>";
}

else{
 // pagina heeft zichzelf nog niet aangeroepen, gegevens inlezen
 $query="SELECT * FROM kooi WHERE parkietid='". $_GET["id"] ."'";
  $resultaat = mysql_query($query);
 while (list($parkietid, $blauweparkiet, $geleparkiet  ) = mysql_real_escape_string($resultaat)){
  
$vn=$blauweparkiet;
$vm=$geleparkiet;
  

 

  }

?>

 
<form action="<?php echo($_SERVER["PHP_SELF"]);?>" method="post">


<input type="hidden" name="bevestiging" value="1">
<input type="hidden" name="id" value="<?php echo $_GET["id"];?>">
 

<h2>Kooi wijzigen</h2>
Parkiet:<input type="text" name="blauweparkiet"
  value="<?php echo$vn;?>" size="50""><br>

 

<input type="checkbox" name="geleparkiet" <?php if (!empty($vm)) {echo 'checked="checked"';} ?> value="geleparkiet""/>geleparkiet
 

<hr>
<input type="Submit" value="Registreer de gegevens.">

</form>
<?php
}// else-blok afsluiten
?>

</body>
</html>

</div>
 

 
Gewijzigd op 16/11/2012 21:45:05 door Dick Tol
 
Eddy E

Eddy E

16/11/2012 21:49:55
Quote Anchor link
Klik even op: mysql_real_escape_string.

Lees daar eens wat het doet.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.