unexpected T_STRING

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »
Hans schults

hans schults

11/01/2014 13:41:16
Quote Anchor link
deze melding krijg ik niet weg, het gaat over regel 135:
if ($post['bekijk']){ SELECT * FROM bedrijven WHERE id='$id';

Is er iemand die mij verder kan helpen?


Hieronder de volledige pagina:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
315
316
317
318
319
320
321
322
323
324
325
326
327
328
329
<?php

function get_post(){
    global $_POST;
    $result=array();
    foreach($_POST as $key=>$value)$result[$key]=$value;
    reset($_POST);
    return $result;
}

if(isset($_GET['actie']))$post['actie']=$_GET['actie'];
if(isset($_GET['id']))$post['id']=$_GET['id'];
if($_POST)$post=get_post();
################################################################################
//config.php

$data['hostname']='localhost';
$data['username']='';
$data['password']='';
$data['database']='';

################################################################################
$data['cid']=null;


function
db_connect(){
    global $data;
    $data['cid']=@mysql_connect($data['hostname'], $data['username'], $data['password']);
    if(!$data['cid'])echo('<font color=#FF0000>'.mysql_error().'</font>');
    @
mysql_select_db($data['database'], $data['cid']);
    return (bool)$data['cid'];
}

function
db_disconnect(){
    global $data;
    return (bool)@mysql_close($data['cid']);
}

function
db_query($statement){
    global $data;
    return @mysql_query($statement, $data['cid']);
}

function
newid(){
    global $data;
    return @mysql_insert_id($data['cid']);
}

function
db_count($result){
    return (int)@mysql_num_rows($result);
}

function
db_rows($statement){
    $result=array();
    $query=db_query($statement);
    $count=db_count($query);
    for($i=0; $i<$count; $i++){
        $record=@mysql_fetch_array($query, MYSQL_ASSOC);
        foreach($record as $key=>$value)$result[$i][$key]=$value;
    }

    return $result;
}


function
db_lijstalle(){
    global $data;
    $lijstalle=db_rows(
        "SELECT * FROM `bedrijven`".
        "WHERE `groep` ='1' "
    );
    $result=array();
    
    foreach($lijstalle as $key=>$value){
        $result[$key]=$value;
    }

    return $result;
}

function
invoeren($naam, $opmerking){
    global $data;
    db_query("INSERT INTO `bedrijven`(`id`,`groep`,`groepomschr`,`sector`,`bedrijf`,`straat`,`postcode`,`plaats`,`telefoonalg`,`internet`,`emailalg`,`persoon`,`telefoonpersoon`,`mobielpersoon`,`emailpersoon`,`branche`,`aantalpersonen`,`aantalpersonenkantoor`,`diensten`,`stagemogelijkh`,`logo`)VALUES('','{$groep}','{$groepomschr}','{$sector}','{$bedrijf}','{$straat}','{$postcode}','{$plaats}','{$telefoonalg}','{$internet}','{$emailalg}','{$persoon}','{$telefoonpersoon}','{$mobielpersoon}','{$emailpersoon}','{$branche}','{$aantalpersonen}','{$aantalpersonenkantoor}','{$diensten}','{$stagemogelijkh}','{$logo}')");
}

function
oproepen($id){
    global $data;
    $tewijzigen=db_rows(
        "SELECT * FROM `bedrijven`".
        "WHERE  `id` = {$id}"        
    );
    return $tewijzigen[0];

}

function
wijzigen($post){
    global $data;
    db_query(
        "UPDATE `bedrijven` SET ".
        "`groep`='{$post['groep']}',`groepomschr`='{$post['groepomschr']}',`sector`='{$post['sector']}',`bedrijf`='{$post['bedrijf']}',`straat`='{$post['straat']}',`postcode`='{$post['postcode']}',`plaats`='{$post['plaats']}',`telefoonalg`='{$post['telefoonalg']}',`internet`='{$post['internet']}',`emailalg`='{$post['emailalg']}',`persoon`='{$post['persoon']}',`telefoonpersoon`='{$post['telefoonpersoon']}',`mobielpersoon`='{$post['mobielpersoon']}',`emailpersoon`='{$post['emailpersoon']}',`branche`='{$post['branche']}',`aantalpersonen`='{$post['aantalpersonen']}',`aantalpersonenkantoor`='{$post['aantalpersonenkantoor']}',`diensten`='{$post['diensten']}',`stagemogelijkh`='{$post['stagemogelijkh']}',`logo`='{$post['logo']}'".    
        " WHERE `id`='{$post['id']}'"
    );
}

function
verwijderen($id){
    global $data;
    db_query(
    "DELETE FROM `bedrijven` WHERE `id`={$id}"
    );    
}
function
bekijk($id){
    global $data;
    db_query(
    "SELECT * FROM `bedrijven` WHERE `id`={$id}"
    );    
}

################################################################################

// nieuwe webpagina

db_connect();

###################################################################################

//



$data['lijstalle']=db_lijstalle();

if ($post['send']){
    invoeren($post['datatype'], $post['name']);
    $post['send']=0;
    header("Location:http://schults.net/stage-vinden/bedrijvenoverzicht-autoschade.php");
}


if ($post['actie']=="bekijk"||$post['actie']=="verwijderen"){
    $data['tewijzigen']=oproepen($post['id']);
}


if ($post['bekijk']){ SELECT * FROM bedrijven WHERE id='$id';
    wijzigen($post);
    $post['wijzigen']=0;
    $post['actie']=false;
    $post['id']=false;    
    header("Location:http://schults.net/stage-vinden/bedrijvenoverzicht-autoschade.php");
}


if ($post['verwijderen']){
    verwijderen($post['id']);
    $post['verwijderen']=false;
    $post['actie']=false;
    $post['id']=false;
    header("Location:http://schults.net/stage-vinden/bedrijvenoverzicht-autoschade.php");
}


if ($post['nietverwijderen']){
    $post['nietverwijderen']=false;
    $post['verwijderen']=false;
    $post['actie']=false;
    $post['id']=false;
    header("Location:http://schults.net/stage-vinden/bedrijvenoverzicht-autoschade.php");    
}


?>

<?php
// include/require hier evt nog andere zaken
require ("connect.php");
// we willen op deze pagina gebruik maken van beveiliging mbv sessies,
// dus includen (requiren) we session.php
// require("session.php");*******************************
/*
we gaan hier kijken of de gebruiker is ingelogd, en welk
user level de gebruiker heeft. Op grond daarvan laten we
bepaalde delen al dan niet zien.
Een gebruikerslevel is een getal wat aangeeft hoeveel
"macht" je hebt. Vaak is het zo: hoe hoger het getal, hoe
meer je mag.
bijvoorbeeld:
Voor een bepaalde bewerking heb je gebruikers-
niveau 1 nodig, maar voor een andere bewerking heb je niveau
2 nodig. Een gebruiker die beide bewerkingen mag uitvoeren
heeft gebruikersniveau 1+2 = 3. MAAR: Een gebruiker die om
een of andere reden alleen de tweede bewerking mag uitvoeren
heeft gebruikersniveau 0+2 = 2. Dus je telt de nummers die
bij bepaalde rechten horen bij elkaar op.
Het nummer dat het recht geeft op een bepaalde bewerking is
altijd een macht van 2.
bijvoorbeeld:
recht #1 (bv inloggen) heeft gebruikers niveau            2^0 = 1
recht #2 (bv je eigen info veranderen) heeft gebr. niveau 2^1 = 2
recht #3 (bv nieuws toevoegen) heeft gebruikers niveau    2^2 = 4
recht #4 (bv members toevoegen) heeft gebruikersniveau    2^3 = 8
enz.
Iemand die al deze bewerkingen mag uitvoeren heeft dus
gebruikersniveau 1+2+4+8 = 15 (of 2^4 - 1)
Iemand die alleen recht #1 en recht #3 heeft, heeft
dus gebruikersniveau 1+4 = 5
*/
// controle op ingelogd zijn:
//if(isset($_SESSION['suser'])) {

?>


    <table border="1">
    <tr>
    <td>id</td><td>groep</td><td>groepomschr</td><td>sector</td><td>bedrijf</td><td>straat</td><td>postcode</td><td>plaats</td><td>telefoonalg</td><td colspan="2">Actie</td>
    </tr>    
<?    foreach($data['lijstalle'] as $key=>$value){ ?>
    <tr>
    <td><? echo $value['id']; ?></td><td><? echo $value['groep']; ?></td><td><? echo $value['groepomschr']; ?></td><td><? echo $value['sector']; ?></td><td><? echo $value['bedrijf']; ?></td><td><? echo $value['straat']; ?></td><td><? echo $value['postcode']; ?></td><td><? echo $value['plaats']; ?></td><td><? echo $value['telefoonalg']; ?></td><td><a href="http://schults.net/stage-vinden/bedrijvenoverzicht-autoschade.php?actie=bekijk&id=<? echo $value['id']; ?>">bekijk</a></td>    
    </tr>
<? } ?>
    </table>
    
    <br><br>
<!--    regel toevoegen:<br>
    <form method="post">
    
    
     datatype:&nbsp;<input type="text" name="datatype" value="<? echo $post['datatype']; ?>" size="40"><br>
     name:&nbsp;<input type="text" name="name" value="<? echo $post['name']; ?>" size="40"><br>
     <input type="submit" name="send" value="opslaan">
    
    
     </form>
-->    
<? if($post['actie']=="bekijk"){  ?>
        <br><br>
    regel bekijken:<br>
     groep:&nbsp; <? echo $value['groep']; ?><br>
     groepomschr:&nbsp; <? echo $value['groepomschr']; ?><br>
     sector:&nbsp;<? echo $value['sector']; ?><br>
     bedrijf:&nbsp;<? echo $value['bedrijf']; ?><br>    
      straat:&nbsp;<? echo $value['straat']; ?><br>    
      postcode:&nbsp;<? echo $value['postcode']; ?><br>
      plaats:&nbsp;<? echo $davalueta['plaats']; ?><br>
      telefoonalg:&nbsp;<? echo $value['telefoonalg']; ?><br>
      internet:&nbsp;<? echo $value['internet']; ?><br>
      emailalg:&nbsp;<? echo $value['emailalg']; ?><br>
      persoon:&nbsp;<? echo $value['persoon']; ?><br>
      telefoonpersoon:&nbsp;<? echo $value['telefoonpersoon']; ?><br>
      mobielpersoon:&nbsp;<? echo $value['mobielpersoon']; ?><br>
      emailpersoon:&nbsp;<? echo $value['emailpersoon']; ?><br>
   branche:&nbsp;<? echo $value['branche']; ?><br>
     aantalpersonen:&nbsp;<? echo $value['aantalpersonen']; ?><br>
      aantalpersonenkantoor:&nbsp;<? echo $value['aantalpersonenkantoor']; ?><br>
      diensten:&nbsp;<? echo $value['diensten']; ?><br>
      stagemogelijkh:&nbsp;<? echo $value['stagemogelijkh']; ?><br>
    
    
    <form method="post">
    <input type="hidden" name="id" value="<? echo $post['id']; ?>">
     groep:&nbsp;<input type="text" name="groep" value="<? echo $data['tewijzigen']['groep']; ?>" size="5"><br>
     groepomschr:&nbsp;<input type="text" name="groepomschr" value="<? echo $data['tewijzigen']['groepomschr']; ?>" size="50"><br>
     sector:&nbsp;<input type="text" name="sector" value="<? echo $data['tewijzigen']['sector']; ?>" size="5"><br>
     bedrijf:&nbsp;<input type="text" name="bedrijf" value="<? echo $data['tewijzigen']['bedrijf']; ?>" size="50"><br>    
      straat:&nbsp;<input type="text" name="straat" value="<? echo $data['tewijzigen']['straat']; ?>" size="50"><br>    
      postcode:&nbsp;<input type="text" name="postcode" value="<? echo $data['tewijzigen']['postcode']; ?>" size="10"><br>
      plaats:&nbsp;<input type="text" name="plaats" value="<? echo $data['tewijzigen']['plaats']; ?>" size="50"><br>
      telefoonalg:&nbsp;<input type="text" name="telefoonalg" value="<? echo $data['tewijzigen']['telefoonalg']; ?>" size="20"><br>
      internet:&nbsp;<input type="text" name="internet" value="<? echo $data['tewijzigen']['internet']; ?>" size="50"><br>
      emailalg:&nbsp;<input type="text" name="emailalg" value="<? echo $data['tewijzigen']['emailalg']; ?>" size="50"><br>
      persoon:&nbsp;<input type="text" name="persoon" value="<? echo $data['tewijzigen']['persoon']; ?>" size="50"><br>
      telefoonpersoon:&nbsp;<input type="text" name="telefoonpersoon" value="<? echo $data['tewijzigen']['telefoonpersoon']; ?>" size="50"><br>
      mobielpersoon:&nbsp;<input type="text" name="mobielpersoon" value="<? echo $data['tewijzigen']['mobielpersoon']; ?>" size="50"><br>
      emailpersoon:&nbsp;<input type="text" name="emailpersoon" value="<? echo $data['tewijzigen']['emailpersoon']; ?>" size="50"><br>
   branche:&nbsp;<input type="text" name="branche" value="<? echo $data['tewijzigen']['branche']; ?>" size="50"><br>
     aantalpersonen:&nbsp;<input type="text" name="aantalpersonen" value="<? echo $data['tewijzigen']['aantalpersonen']; ?>" size="5"><br>
      aantalpersonenkantoor:&nbsp;<input type="text" name="aantalpersonenkantoor" value="<? echo $data['tewijzigen']['aantalpersonenkantoor']; ?>" size="5"><br>
      diensten:&nbsp;<input type="text" name="diensten" value="<? echo $data['tewijzigen']['diensten']; ?>" size="50"><br>
      stagemogelijkh:&nbsp;<input type="text" name="stagemogelijkh" value="<? echo $data['tewijzigen']['stagemogelijkh']; ?>" size="50"><br>
<!--     logo:&nbsp;<input type="text" name="logo" value="<? echo $data['tewijzigen']['logo']; ?>" size="50"><br>  -->    
<img src="downloadfoto.php?id=<? echo $value['id']; ?> " width="184" height="134">    
    
     <input type="submit" name="wijzigen" value="wijzigen">
     </form>    
    
<form method="post" action="uploadfoto.php" enctype="multipart/form-data">
  <table width="75%" border="1" cellspacing="1" cellpadding="1">
    <tr>
      <td>Kleine foto</td>
      <td colspan="2"><input type="file" name="file1" size="70"></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Grote foto</td>
      <td colspan="2"><input type="file" name="file2" size="70"></td>
    </tr>
        
  </table>
  <input type="submit" name="submit" value="submit">
</form>

    
<? }elseif($post['actie']=="verwijderen"){ ?>
        <br><br>
    regel verwijderen:<br>
    <form method="post">
    <input type="hidden" name="id" value="<? echo $post['id']; ?>">
     groep:&nbsp;<input type="text" name="groep" value="<? echo $data['tewijzigen']['groep']; ?>" size="5"><br>
     groepomschr:&nbsp;<input type="text" name="groepomschr" value="<? echo $data['tewijzigen']['groepomschr']; ?>" size="50"><br>
     sector:&nbsp;<input type="text" name="sector" value="<? echo $data['tewijzigen']['sector']; ?>" size="5"><br>
     bedrijf:&nbsp;<input type="text" name="bedrijf" value="<? echo $data['tewijzigen']['bedrijf']; ?>" size="50"><br>    
      straat:&nbsp;<input type="text" name="straat" value="<? echo $data['tewijzigen']['straat']; ?>" size="50"><br>    
      postcode:&nbsp;<input type="text" name="postcode" value="<? echo $data['tewijzigen']['postcode']; ?>" size="10"><br>
      plaats:&nbsp;<input type="text" name="plaats" value="<? echo $data['tewijzigen']['plaats']; ?>" size="50"><br>
      telefoonalg:&nbsp;<input type="text" name="telefoonalg" value="<? echo $data['tewijzigen']['telefoonalg']; ?>" size="20"><br>
      internet:&nbsp;<input type="text" name="internet" value="<? echo $data['tewijzigen']['internet']; ?>" size="50"><br>
      emailalg:&nbsp;<input type="text" name="emailalg" value="<? echo $data['tewijzigen']['emailalg']; ?>" size="50"><br>
      persoon:&nbsp;<input type="text" name="persoon" value="<? echo $data['tewijzigen']['persoon']; ?>" size="50"><br>
      telefoonpersoon:&nbsp;<input type="text" name="telefoonpersoon" value="<? echo $data['tewijzigen']['telefoonpersoon']; ?>" size="50"><br>
      mobielpersoon:&nbsp;<input type="text" name="mobielpersoon" value="<? echo $data['tewijzigen']['mobielpersoon']; ?>" size="50"><br>
      emailpersoon:&nbsp;<input type="text" name="emailpersoon" value="<? echo $data['tewijzigen']['emailpersoon']; ?>" size="50"><br>
   branche:&nbsp;<input type="text" name="branche" value="<? echo $data['tewijzigen']['branche']; ?>" size="50"><br>
     aantalpersonen:&nbsp;<input type="text" name="aantalpersonen" value="<? echo $data['tewijzigen']['aantalpersonen']; ?>" size="5"><br>
      aantalpersonenkantoor:&nbsp;<input type="text" name="aantalpersonenkantoor" value="<? echo $data['tewijzigen']['aantalpersonenkantoor']; ?>" size="5"><br>
      diensten:&nbsp;<input type="text" name="diensten" value="<? echo $data['tewijzigen']['diensten']; ?>" size="50"><br>
      stagemogelijkh:&nbsp;<input type="text" name="stagemogelijkh" value="<? echo $data['tewijzigen']['stagemogelijkh']; ?>" size="50"><br>
     logo:&nbsp;<input type="text" name="logo" value="<? echo $data['tewijzigen']['logo']; ?>" size="50"><br>    
     <input type="submit" name="verwijderen" value="verwijderen bevestigen">    
     </form>    

<hr width="100%">
    <form method="post">
    <input type="hidden" name="id" value="">
     <input type="submit" name="nietverwijderen" value="verwijderen annuleren">    
     </form>    
<? //} ?>
<?php
//} else {
?>

Je bent op dit moment niet ingelogd.<br />
<a href="index.php">inloggen</a><br />
<?php
}
?>
Gewijzigd op 12/01/2014 18:11:39 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 09:44:17
 
Joakim Broden

Joakim Broden

11/01/2014 14:01:59
Quote Anchor link
je hebt er 'SELECT * FROM bedrijven WHERE id='$id';' staan maar dat staat nergens voor, het is geen functie, variabele, constant of wat dan ook. Verwijder 'SELECT * FROM bedrijven WHERE id='$id';' dus want die doet helemaal niks.
 
Hans schults

hans schults

11/01/2014 14:07:09
Quote Anchor link
Dank je voor je reactie.

maar de pagina selecteert de verkeerde regel, hij laat als ik op bekijk klik altijd de regel met het laagste id zien. op welke ik ook klik.

hoe pas ik dit aan?
 
Jos Verstraeten

Jos Verstraeten

12/01/2014 17:11:26
Quote Anchor link
Ik zou je aanraden snel even de gegevens te verwijderen om te connecteren tot je database voor google het ziet en opslaat !
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/01/2014 18:13:11
Quote Anchor link
Ik heb de code tussen codetags geplaatst en de inloggegevens verwijderd.
 
Ericbruggema x

ericbruggema x

19/01/2014 09:06:47
Quote Anchor link
Nog een paar tips.

1. Haal A.U.B verwijzingen naar sites uit je code, dit is niet handig als mensen gaan zoeken naar het bedrijf en dan opeens dit topic terug vinden...

2. Ga A.U.B php leren, je code zit vol met fouten en het lijkt wel of er heel veel stukjes gekopieerd en geplakt zijn, ook worden er functies gebruikt waarvoor je eigenlijk geen functies zou moeten/hoeven/willen schrijven. Lees je ook eens in hoe je met queries moet werken en hoe je de data die je in je query wil/moet verwerkt zoals het gebruiken van escapen (mysql(i)_real_escape_string, beveiligen, beter is zelfs 100% valideren maar dat is in veel gevallen niet echt 100% betrouwbaar).
Ook zie ik een require op een rare plaats (mijn mening) en liever gebruik je include_once of require_once om te voorkomen dat iets vaker geladen wordt, tenzij je wilt dat iets vaker geladen wordt...
Gebruik NOOIT mysql_error in een LIVE omgeving!

3. Als ik je script zou moeten testen met ERROR_REPORTING(E_ALL) zou ik bergen met fouten te zien krijgen, ga daar eens mee aan de slag!

4. Er is een functie en die heet isset, deze functie wordt gebruikt om te checken of variabelen bestaan dus in het vervolg kun je beter if (isset($post['send']) gebruiken ipv if ($post['send'] tenzij je zeker weet dat $post['send'] bestaat, daar had je trouwens ook gewoon de functie switch voor kunnen gebruiken ;)

Laatste puntje, de rest laat ik over aan anderen ;)
5. Wees consistent in je structuur, of gebruik spaties tussen functies en variabelen of niet... lijkt wel of de code uit vele andere codes is samengesteld..

een korte query mag namelijk best op 1 regel, scheelt lappen met regels!

Dit alles is opbouwend bedoeld, ik weet niet precies je bedoeling van dit topic is, wil je een fix of wil je leren? wat heb je zelf al geprobeerd?

* note: net terug van nachtdienst, dus beetje moe... schrijf en of tiep fouten voorbehouden... *
Gewijzigd op 19/01/2014 09:07:26 door ericbruggema x
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.