unexpected T_VARIABLE

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Rick van Hout

Rick van Hout

29/05/2009 17:12:00
Quote Anchor link
hij zegt dat deze regel niet goed is (unexpected T_VARIABLE)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$c
= 4;
$som = 2 + 1 + 2 + 6 + 6 + 0 + 3 + 5;
$sub = $som - $c;
$tot = $sub / 11;
echo "$tot";
?>


weet iemand misschien wat ik fout doe?:)

Rick

*Edit = heb het hele script geplaatst
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Rick van Hout
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 18:47:34
 
Afra ca

Afra ca

29/05/2009 17:31:00
Quote Anchor link
Hij doet het hier prima hoor, komt gewoon 25 uit.....

Misschien dat je fout er een regel voor ligt? En als je bestanden include, moet je in je hoofd houden dat het er soort van in gekopieerd word, en de regelnummers dus anders worden.
 

29/05/2009 17:33:00
Quote Anchor link
Dan doe je ergens waarschijnlijk + blaat.
 
Rick van Hout

Rick van Hout

29/05/2009 17:42:00
Quote Anchor link
heb de rest van het script er ook bij gezet, misschien is het zo duidelijker? :)
 
Rick van Hout

Rick van Hout

29/05/2009 18:05:00
Quote Anchor link
@karl
wat bedoel je met + blaat?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Rick van Hout
 
Joey Drieling

Joey Drieling

29/05/2009 18:11:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo "$tot";

kan ook gewoon zo.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo $tot;


Maar om die unexpected T_VARIABLE een fout die dat vaak krijgt als je bjvoorbeeld een regel niet afsluit met put coma ;
of een } bent vergeten te plaatsen of tekort komt
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joey Drieling
 
Rick van Hout

Rick van Hout

29/05/2009 18:13:00
Quote Anchor link
@joey, oke ik heb het verandert, maar ik heb overal de ; gebruikt...
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

29/05/2009 18:27:00
Quote Anchor link
Ik zie nergens een parse error.
 
Rick van Hout

Rick van Hout

29/05/2009 18:29:00
Quote Anchor link
Emmanuel Delay schreef op 29.05.2009 18:27:
Ik zie nergens een parse error.

http://www.cms.rockbandgossip.nl/controle.php
 
Rick van Hout

Rick van Hout

29/05/2009 18:29:00
Quote Anchor link
Emmanuel Delay schreef op 29.05.2009 18:27:
Ik zie nergens een parse error.

http://www.cms.rockbandgossip.nl/controle.php
 
Joey Drieling

Joey Drieling

29/05/2009 18:32:00
Quote Anchor link
hij zecht een fout op regel 5 maar een fout kan ook vaak bijeen regel der voor veroor zaakt worden geef ander effe het hele script
 
Rick van Hout

Rick van Hout

29/05/2009 18:33:00
Quote Anchor link
joey schreef op 29.05.2009 18:32:
hij zecht een fout op regel 5 maar een fout kan ook vaak bijeen regel der voor veroor zaakt worden geef ander effe het hele script

dit is het hele script... :)
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

29/05/2009 18:36:00
Quote Anchor link
Bij mij geeft dat geen fout.

Zie eens of je php file als ascii is opgeslagen en niet als unicode.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Emmanuel Delay
 
Rick van Hout

Rick van Hout

29/05/2009 18:41:00
Quote Anchor link
Emmanuel Delay schreef op 29.05.2009 18:36:
Bij mij geeft dat geen fout.

Zie eens of je php file als ascii is opgeslagen en niet als unicode.

Ik ga nou naar ons mam (ouders zijn geschijden), dan zal ik het kijken, waar kan ik dat zien?
 

29/05/2009 18:43:00
Quote Anchor link
Je hebt toch geen includes?
 
Joey Drieling

Joey Drieling

29/05/2009 18:43:00
Quote Anchor link
okay ik krijg geen errors mijn uitkomsst is 1.9090909090909 en geen 25 als bij afra wat niet klop want 2 + 1 + 2 + 6 + 6 + 0 + 3 + 5 - 4 / 11 = 1.9090909090909 en geen 25.
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

29/05/2009 18:44:00
Quote Anchor link
Open de file in kladblok.
Opslaan als => bij encoding kies jje ANSI en dus niet unicode
 
Rick van Hout

Rick van Hout

29/05/2009 19:24:00
Quote Anchor link
Emmanuel Delay schreef op 29.05.2009 18:44:
Open de file in kladblok.
Opslaan als => bij encoding kies jje ANSI en dus niet unicode

Oke, het is een "ANSI" maar het werkt nog niet...
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

29/05/2009 19:39:00
Quote Anchor link
Vreemd hoor, want de code die je post, bevat geen parse error.
Ofwel is er nog code die je niet gepost hebt, of er is iets mis met de apache op die server of zo.
 
Rick van Hout

Rick van Hout

29/05/2009 19:49:00
Quote Anchor link
ja zal is kijken of er geen storing is bij de server ;)

tog bedankt allemaal :D (Y)
 
Rick van Hout

Rick van Hout

29/05/2009 20:12:00
Quote Anchor link
nee, er is geen storing bij de server :( kan iemand hem naar zijn ftp uploaden en kijken of hij het daar wel doet? :)
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.