Update gebruiker

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full Stack Developer/ Applicatie Ontwikkelaar

Wat jij doet Als Applicatie Ontwikkelaar ben je onderdeel van het team die de Rimote omgeving ontwikkeld en onderhoud. Hierbij kan je denk aan de cloud, on premise en webapplicaties welke worden gebruikt in bijvoorbeeld industriële bakkerijen, biogasinstallaties en kwekerijen. Deze applicaties verzorgen (remote) de aansturing en monitoring van processen, machines en robots. Van a tot z ben je betrokken bij projecten. Dit betekent vanaf ontwerp tot oplevering. Je moet samen met jouw team een goed product neer zetten. Dit begint met het opzetten van het ontwerp. De basis van de software moet staan als een huis. Daarvoor moet jij

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »
Enrico van der List

Enrico van der List

23/09/2015 12:13:09
Quote Anchor link
Wat is er verkeerd aan want op een of andere manier kan ik mijn gegevens niet updaten wanneer ik ze aanpas. Ik heb deze code letterlijk overgenomen van een tutorial. Maar bij hem werkt het wel en bij mij niet.. Misschien zien jullie iets over het hoofd wat ik niet heb gezien...

https://www.youtube.com/watch?v=LIMoLDB3d8k

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
<?php require "php_conectie/Connectie2.php";?>
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors',true);

session_start();
    if(isset($_SESSION["UserID"])){
    }
else{
        header('Location: Login.php');
    }

?>

<?php
    $User
= $_SESSION["UserID"];
    $result = $con->query("select * from user where UserID='$User'");
    $row = $result->fetch_array(MYSQLI_BOTH);    
    $_SESSION["FirstName"] = $row['Fname'];
    $_SESSION["LastName"] = $row['Lname'];
    $_SESSION["Email"] = $row['Email'];
    $_SESSION["PW"] = $row['Password'];
?>

<?php
    if(isset($_POST['Update'])){
        
        $UpdateFName = $_POST['FirstName'];
        $UpdateLName = $_POST['LastName'];
        $UpdateEmail = $_POST['Email'];
        $UpdateFPassword = $_POST['Password'];
        
        $sql = $con->query("UPDATE user SET Fname = '{$UpdateFName}', Lname = '{$UpdateLName}', Email='{$UpdateEmail}', Password='{$UpdateFPassword}' where UserID= $User");
        
        header ('Location: Account.php');
        
    }

?>

<!doctype html>
<html>
<head>
<meta charset="UTF-8">
<title>Register</title>

<link href="css/Master.css" rel="stylesheet" type="text/css">
<link href="css/Menu.css" rel="stylesheet" type="text/css">

</head>

<body>
    <div class="Container">
        <div class="Header"></div>
        <div class="Menu">
            <div id="Menu">
                <nav>
                    <ul class="cssmenu">
                        <li><a href="Account.php">Account</a></li>
                        <li><a href="LogOut.php">Uitloggen</a></li>
                    </ul>
                </nav>
           </div>
        </div>
        <div class="LeftBody"></div>
        <div class="RightBody">
        <form action="" method="post" name="form1">
                <div class="FormElement">
                    <input name="FirstName" type="text" required="required" class="TField" id="FirstName" placeholder="Voornaam" value="<?php echo $_SESSION["FirstName"];?>">
                </div>
                <div class="FormElement">
                    <input name="LastName" type="text" required="required" class="TField" id="LastName" placeholder="Achternaam" value="<?php echo $_SESSION["LastName"];?>">
                </div>
                <div class="FormElement">
                    <input name="Email" type="email" required="required" class="TField" id="Email" placeholder="E-mail" value="<?php echo $_SESSION["Email"];?>">
                </div>
                <div class="FormElement">
                    <input name="Password" type="password" required="required" class="TField" id="Password" placeholder="Wachtwoord" value="<?php echo $_SESSION["PW"];?>">
                </div>
                <div class="FormElement">
                    <input name="Update" type="submit" class="button" id="Update" value="Update info" >
                </div>
            </form>
        </div>
        <div class="Footer"></div>
     </div>
</body>
</html>
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 15:29:50
 
Ivo P

Ivo P

23/09/2015 13:52:44
Quote Anchor link
zet op regel 30 de query eens op het scherm (echo)
en check ook even of de query gelukt is.

je redirect nu botweg naar een pagina, maar je weet daardoor niet of alles wel lukte en waarom niet.

---
trouwens wat zonde om op regel 13 ev. de user op te halen, als je eventueel nog een update gaat uitvoeren en daarna redirect en dus de data opgehaald hebt voor niets.


---
regel 6 zou een foutmelding moeten geven omdat je op regel 1 ¿> gebruikt en op regel 2, na een ENTER, weer <¿php hebt staan.
Daar zou een Headers-Already-Sent error uit moeten komen.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

23/09/2015 14:17:46
Quote Anchor link
Ivo P op 23/09/2015 13:52:44:
regel 6 zou een foutmelding moeten geven omdat je op regel 1 ¿> gebruikt en op regel 2, na een ENTER, weer <¿php hebt staan.
Daar zou een Headers-Already-Sent error uit moeten komen.


:)

Volgens mij was dat een dingetje van PHP, deze stript een newline nadat je een php-blok afsluit met ?>. Dus je krijgt geen headers sent error denk ik.

Zet na een header('Location: ...') wel altijd een exit;

Daarnaast ben ik die tutorial ook aan het volgend voor de gein, volgens mij klopt er geen biet van de character encoderingen.

Wat je nog aan verbeteringen zou kunnen aanbrengen is oa controleren of je queryresultaten hebt voordat je ze ophaalt, mogelijk lost dat iets op.
Gewijzigd op 23/09/2015 14:21:28 door Thomas van den Heuvel
 
Enrico van der List

Enrico van der List

23/09/2015 14:36:11
Quote Anchor link
Thomas van den Heuvel op 23/09/2015 14:17:46:
Ivo P op 23/09/2015 13:52:44:
regel 6 zou een foutmelding moeten geven omdat je op regel 1 ¿> gebruikt en op regel 2, na een ENTER, weer <¿php hebt staan.
Daar zou een Headers-Already-Sent error uit moeten komen.


:)

Volgens mij was dat een dingetje van PHP, deze stript een newline nadat je een php-blok afsluit met ?>. Dus je krijgt geen headers sent error denk ik.

Zet na een header('Location: ...') wel altijd een exit;

Daarnaast ben ik die tutorial ook aan het volgend voor de gein, volgens mij klopt er geen biet van de character encoderingen.

Wat je nog aan verbeteringen zou kunnen aanbrengen is oa controleren of je queryresultaten hebt voordat je ze ophaalt, mogelijk lost dat iets op.


Laat even weten als jij die wel werkend heb gekregen...

Toevoeging op 23/09/2015 15:26:21:

Thomas van den Heuvel op 23/09/2015 14:17:46:
Ivo P op 23/09/2015 13:52:44:
regel 6 zou een foutmelding moeten geven omdat je op regel 1 ¿> gebruikt en op regel 2, na een ENTER, weer <¿php hebt staan.
Daar zou een Headers-Already-Sent error uit moeten komen.


:)

Volgens mij was dat een dingetje van PHP, deze stript een newline nadat je een php-blok afsluit met ?>. Dus je krijgt geen headers sent error denk ik.



Zet na een header('Location: ...') wel altijd een exit;

Daarnaast ben ik die tutorial ook aan het volgend voor de gein, volgens mij klopt er geen biet van de character encoderingen.

Wat je nog aan verbeteringen zou kunnen aanbrengen is oa controleren of je queryresultaten hebt voordat je ze ophaalt, mogelijk lost dat iets op.


Is het al inmiddels gelukt?

Toevoeging op 23/09/2015 17:59:12:

?
 
Johan K

Johan K

23/09/2015 23:27:59
Quote Anchor link
Ik zit op de 15 minuten en vind het verschrikkelijk worden:

1. Regel 3 start de sessie regel 17 herhaald regel 3 op niets af.
2. Hij werkt met "capitalizedLetters" in classes en id's en ook in php array's $SESSION[], doe dit nooit.
3. De headers worden al verzonden doordat er op regel 1 een linebreak staat, en als een nieuwe gebruiker langs komt word er een nieuwe sessie gemaakt waarvan UserId niet bestaat, zondoende doet 'header("location: LogIn.php")' helemaal niets en loopt het script gewoon verder en word er een query uitgevoerd die niet bestendig is tegen mysql injecties.

Op schaal van 0 tot 10 op veiligheid is dit toch wel een 2je aangezien jouw browser ook een redirect (header("Location: ...")) gewoon kan negeren via een plugin.

Daarbij kan regel 4->7 (of bij jouw 7 t/m 10)gewoon:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
  if( !isset($_SESSION["UserID"])){
    header('Location: Login.php');
    die();
  }

?>


Kortom, leer niet van deze gast want hij bakt er niets van.
Wat er fout gaat in dit script is doordat jouw form niet gelinked staat met PHP. Specefiek:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<form action="" method="post" name="form1"> ->
<form action="updateAccount.php" method="post">
Gewijzigd op 23/09/2015 23:30:29 door Johan K
 
Enrico van der List

Enrico van der List

16/10/2015 13:20:20
Quote Anchor link
Hij werkt wel weer bijna alleen krijg ik nu errors terwijl ik wel kan uploaden met dezelfde code...

Notice: Undefined variable: POST in /home/i296429/domains/i296429.iris.fhict.nl/public_html/page/WP31/Week1/UpdateAccount.php on line 28
Notice: Undefined index: myimg in /home/i296429/domains/i296429.iris.fhict.nl/public_html/page/WP31/Week1/UpdateAccount.php on line 34
Warning: file_get_contents(): Filename cannot be empty in /home/i296429/domains/i296429.iris.fhict.nl/public_html/page/WP31/Week1/UpdateAccount.php on line 34
Notice: Undefined index: myimg in /home/i296429/domains/i296429.iris.fhict.nl/public_html/page/WP31/Week1/UpdateAccount.php on line 35
Notice: Undefined index: myimg in /home/i296429/domains/i296429.iris.fhict.nl/public_html/page/WP31/Week1/UpdateAccount.php on line 36 Warning: getimagesize(): Filename cannot be empty in /home/i296429/domains/i296429.iris.fhict.nl/public_html/page/WP31/Week1/UpdateAccount.php on line 36
Notice: Undefined index: myimg in /home/i296429/domains/i296429.iris.fhict.nl/public_html/page/WP31/Week1/UpdateAccount.php on line 39

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?php
  if(isset($_POST['Update'])){
    
    //De image uit het form wordt opgeslagen in een variabele.
    $profileImage = $POST["myimg"];                                                                        //<------------- error
    
    //Upload van afbeelding naar server en database.

    $resultaat = mysqli_query($con, "SELECT MAX(UserID) FROM users");//Kijkt of database image bestaat.
    $rij = mysqli_fetch_array($resultaat);
    $rij = $rij['MAX(UserID)'] + 1;//Verandert de naam in een nummer van de foto aan de hand van de database + 1.
    $image = addslashes(file_get_contents($_FILES['myimg']['tmp_name']));                                            //<------------- error
    $image_name = addslashes($_FILES['myimg']['name']);//Naam bestand.                                            //<------------- error
    $imageSize = getimagesize($_FILES['myimg']['tmp_name']);//Grootte bestand.                                    //<------------- error
    $filePath = "images/profilephoto/".$image_name;//Locatie en naam van het bestand dat is geupload.

    move_uploaded_file($_FILES['myimg']['tmp_name'], "images/profilephoto/".$image_name);//Plaatst de foto op de server    //<------------- error
    
        
        $UpdateFName = $_POST['FirstName'];
        $UpdateLName = $_POST['LastName'];
        $UpdateEmail = $_POST['Email'];
        $UpdateFPassword = $_POST['Password'];
        
        $StorePassword = password_hash($UpdateFPassword, PASSWORD_BCRYPT, array('cost' => 10));
        
        $sql = $con->query("UPDATE users SET Fname = '{$UpdateFName}', Lname = '{$UpdateLName}', Email='{$UpdateEmail}', Password='{$StorePassword}' , ProfileImage='{$image_name}' , ProfilePath='{$filePath}',  WHERE UserID= $ID");
    }

?>


Toevoeging op 16/10/2015 13:20:58:

Enrico van der List op 16/10/2015 13:20:20:
Hij werkt wel weer bijna alleen krijg ik nu errors terwijl ik wel kan uploaden met dezelfde code op een andere pagina...

Notice: Undefined variable: POST in /home/i296429/domains/i296429.iris.fhict.nl/public_html/page/WP31/Week1/UpdateAccount.php on line 28
Notice: Undefined index: myimg in /home/i296429/domains/i296429.iris.fhict.nl/public_html/page/WP31/Week1/UpdateAccount.php on line 34
Warning: file_get_contents(): Filename cannot be empty in /home/i296429/domains/i296429.iris.fhict.nl/public_html/page/WP31/Week1/UpdateAccount.php on line 34
Notice: Undefined index: myimg in /home/i296429/domains/i296429.iris.fhict.nl/public_html/page/WP31/Week1/UpdateAccount.php on line 35
Notice: Undefined index: myimg in /home/i296429/domains/i296429.iris.fhict.nl/public_html/page/WP31/Week1/UpdateAccount.php on line 36 Warning: getimagesize(): Filename cannot be empty in /home/i296429/domains/i296429.iris.fhict.nl/public_html/page/WP31/Week1/UpdateAccount.php on line 36
Notice: Undefined index: myimg in /home/i296429/domains/i296429.iris.fhict.nl/public_html/page/WP31/Week1/UpdateAccount.php on line 39

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
  if(isset($_POST['Update'])){
    
    //De image uit het form wordt opgeslagen in een variabele.
    $profileImage = $POST["myimg"];                                                                        //<------------- error
    
    //Upload van afbeelding naar server en database.
    $resultaat = mysqli_query($con, "SELECT MAX(UserID) FROM users");//Kijkt of database image bestaat.
    $rij = mysqli_fetch_array($resultaat);
    $rij = $rij['MAX(UserID)'] + 1;//Verandert de naam in een nummer van de foto aan de hand van de database + 1.
    $image = addslashes(file_get_contents($_FILES['myimg']['tmp_name']));                                            //<------------- error
    $image_name = addslashes($_FILES['myimg']['name']);//Naam bestand.                                            //<------------- error
    $imageSize = getimagesize($_FILES['myimg']['tmp_name']);//Grootte bestand.                                    //<------------- error
    $filePath = "images/profilephoto/".$image_name;//Locatie en naam van het bestand dat is geupload.

    move_uploaded_file($_FILES['myimg']['tmp_name'], "images/profilephoto/".$image_name);//Plaatst de foto op de server    //<------------- error
    
        
        $UpdateFName = $_POST['FirstName'];
        $UpdateLName = $_POST['LastName'];
        $UpdateEmail = $_POST['Email'];
        $UpdateFPassword = $_POST['Password'];
        
        $StorePassword = password_hash($UpdateFPassword, PASSWORD_BCRYPT, array('cost' => 10));
        
        $sql = $con->query("UPDATE users SET Fname = '{$UpdateFName}', Lname = '{$UpdateLName}', Email='{$UpdateEmail}', Password='{$StorePassword}' , ProfileImage='{$image_name}' , ProfilePath='{$filePath}',  WHERE UserID= $ID");
    }
?>


Gewijzigd op 16/10/2015 13:35:24 door Enrico van der List
 

16/10/2015 13:29:06
Quote Anchor link
Enrico, kleine tip.
Stop met het gebruiken van hoofdletters in je bestandnamen. Dit gaat problemen opleveren later als het op een Linux distrubutie staat.

Gebruik gewoon lowercase en streepjes. Linux-word-daar-blijer-van, en wij ook.
 
Enrico van der List

Enrico van der List

16/10/2015 13:36:41
Quote Anchor link
Rickert Bombaklats op 16/10/2015 13:29:06:
Enrico, kleine tip.
Stop met het gebruiken van hoofdletters in je bestandnamen. Dit gaat problemen opleveren later als het op een Linux distrubutie staat.

Gebruik gewoon lowercase en streepjes. Linux-word-daar-blijer-van, en wij ook.

maar waarom doet de code het wel op een andere pagina en andere projecten en deze weer niet...
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

16/10/2015 13:38:20
Quote Anchor link
Enrico, als $_FILES niet wordt herkend is de kans groot dat je de toevoeging:

enctype="multipart/form-data"

bent vergeten in je <form> tag.

(EDIT: dit zorgt ervoor dat je files kunt uploaden, anders worden deze simpelweg niet meegestuurd als je je formulier post)

Daarnaast trekt die tutorial reeks op stront. Ik heb de maker al verzocht deze reeks offline te halen. Voor zowel de variant met als zonder password-hashing heb ik bewezen en aangetoond dat deze beide vatbaar zijn voor SQL-injectie. Los van de enorme security-gaten mist de applicatie die in die serie wordt gebouwd ook een heleboel logica.
Gewijzigd op 16/10/2015 13:39:07 door Thomas van den Heuvel
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.