UPDATE problemen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »
Mark Dijkstra

mark Dijkstra

21/07/2007 01:36:00
Quote Anchor link
ik had een gastenboek gemaakt waar bij de in gelogde gast ook zijn bericht kan wijzigen alleen nu gaat dta niet goed hij keer naar het toevoegen wel terug naar de hoofd pagina maar update niks maar dan ook niks



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
<?
include("config.php");

if (isset($_POST['submit'])) {
    if ($_POST['submit'] == "Toevoegen") {
        $titel             = $_POST['tt'];
        $bericht           = $_POST['t'];
        $datumupdate       = date("Y-m-d");
        $tijdupdate         = date("H:i:s");
        $bericht_id        = $_POST['bericht_id'];
        ////////////////////////////////////////////////////////
        $titel = addslashes( $titel);
        $titel = strip_tags($titel);
        $titel = htmlentities( $titel);
        $titel = htmlspecialchars( $titel);
        ////////////////////////////////////////////////////////
        $bericht = addslashes($bericht);
        $bericht = strip_tags($bericht);
        $bericht = htmlentities($bericht);
        $bericht = htmlspecialchars($bericht);
        /////////////////////////////////////////////////////////
        define("MINIMUMAANTAL_TEKENS", 4);
        define("MAXIMUMAANTAL_WOORDEN", 500);
        $aantal_tekens  = strlen($bericht);
        $aantal_woorden = str_word_count($bericht);
        if (($aantal_tekens >= MINIMUMAANTAL_TEKENS) and ($aantal_woorden <= MAXIMUMAANTAL_WOORDEN)) {
         $sql = "UPDATE prikbord SET titel='$titel', tekst='$bericht' , datumupdate='$datumupdate', tijdupdate='$tijdupdate' WHERE bericht_id ='".$_GET['bericht_id']."'";
        
      
            $verbinding = mysql_connect($db_host, $db_db, $db_pass) or die(mysql_error());
            mysql_select_db("gbdb") or die(mysql_error());
            $toegevoegd = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
            mysql_close($verbinding);

            // Browser omleiden naar het gastenboek
            // als de bijdrage is toegevoegd:

            if ($toegevoegd) {
                header("Location: http://" . $_SERVER['HTTP_HOST'] . dirname($_SERVER['PHP_SELF']) . "/gastenboek.php");
                exit;
            }
        }
else {
            // Foutmelding weergeven:
            if (!($aantal_tekens >= MINIMUMAANTAL_TEKENS)) {
                $melding .= "De tekst is te kort.";
            }

            if (!($aantal_woorden <= MAXIMUMAANTAL_WOORDEN)) {
                $melding .= "Uw tekst telt " . $aantal_woorden . "&nbsp;woorden. ";
                $melding .= "Kort de tekst in tot maximaal " . MAXIMUMAANTAL_WOORDEN . "&nbsp;woorden. ";
            }
        }

    }
}


// Een eventuele foutmelding opmaken als een alinea:
if (strlen(trim($melding)) > 1) {
    $melding = '<p class="w">' . $melding . "</p>\n";

    
}
else{
              $sqll = "SELECT * FROM gastenboek WHERE bericht_id ='".$_GET['bericht_id']."'";
        
            $verbinding = mysql_connect($db_host, $db_db, $db_pass) or die(mysql_error());
            mysql_select_db("gbdb") or die(mysql_error());
            $resultaat = mysql_query($sqll) or die(mysql_error());
                    while ($rij = mysql_fetch_assoc($resultaat)) {
                  $titel = $rij["titel"];
                  $bericht = $rij["tekst"];
?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" lang="nl">
<head>
<title></title>

</head>
<body>


<form action="gb_edit.php" method="post" name="form" onsubmit="return Len();">
<div align="center">




<textarea accesskey="t" rows="20" cols="82" id="t" name="t" onselect="saveC(this);" onclick="saveC(this);" onkeyup="saveC(this);">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $bericht; ?>
</textarea>

<input accesskey="n" id="t" name="tt" type="text" size="80" maxlength="50" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $titel; ?>
">


<input class="knop" name="submit" type="submit" value="Wissen">
<input class="knop" name="submit" type="submit" value="Toevoegen">



</form>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
}
  }

  ?>


</body>
</html>

-----------------------------------------------------------------
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?
/* MySQL-query voor het maken van de tabel 'gastenboek':

CREATE TABLE `prikbord` (
    `bericht_id` INT NOT NULL AUTO_INCREMENT,
    `datum` DATE NOT NULL,
    `tijd` TIME NOT NULL,
    `titel` VARCHAR(255),
    `tekst` TEXT NOT NULL,
    `naam` VARCHAR(255),
    `datumupdate` DATE,
    `tijdupdate` TIME,
    PRIMARY KEY (`bericht_id`),
    INDEX (`datum`, `tijd`)
);

*/
?>


ik werk nog niet zo lang met php dus weet der weinig van ziet iemand wat ik fout doe?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mark Dijkstra
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 08:18:25
 
Frank -

Frank -

21/07/2007 15:46:00
Quote Anchor link
Controleer met mysql_affected_rows() (zie handleiding) of er wel iets is bijgewerkt.

Tevens nog iets aan beveiliging doen, een GET mag nooit onbeveiligd in een query staan. Dat is vragen om SQL-injection.

DATE en TIME vormen samen een DATETIME, wel zo handig! Scheelt weer een veld in de tabel.
 
Mark Dijkstra

mark Dijkstra

21/07/2007 16:26:00
Quote Anchor link
ik zal eens gaan kijken naar de mysql_affected_rows()


de beveliging komt nog wel sinds dat ik een noob ben doe ik dat wel op het laaste :)


date en time kan samen dat weet ik maar ik vind het zo makelijker(voor nu) ;)

thanks
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.