update query.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

05/12/2008 16:03:00
Quote Anchor link
ik maak met de volgende code me update query en voer hem uit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
<?php
public function dbUpdate($p_sTable, $p_aFieldList, $p_sWhere) {
        try {
            if (!($p_sTable and is_string($p_sTable))) {
                $l_sMsg = sprintf('Geen tabelnaam in %s. (param=%s:"%s")'
                    ,__METHOD__
                    ,gettype($p_sTable)
                    ,
$p_sTable);
                throw new PDOException($l_sMsg);
            }

            elseif (!($p_aFieldList and is_array($p_aFieldList))) {
                $l_sMsg = sprintf('Geen fieldlist in %s. (param=%s:"%s")'
                    ,__METHOD__
                    ,gettype($p_aFieldList)
                    ,
$p_aFieldList);
                throw new PDOException($l_sMsg);
            }

            elseif (!($p_sWhere and is_string($p_sWhere))) {
                $l_sMsg = sprintf('Geen WHERE-clausule in %s. (param=%s:"%s")'
                    ,__METHOD__
                    ,gettype($p_sWhere)
                    ,
$p_sWhere);
                throw new PDOException($l_sMsg);
            }

            
            // alle parameters in orde
            $this->m_sWhere    = $p_sWhere;
            $this->m_sSql      = sprintf('UPDATE %s SET ', $p_sTable);
            foreach ($p_aFieldList as $sKey => $xVal) {
                $this->m_sSql .= sprintf('%s = %s,', $sKey, $this->quote($xVal));
            }

            // haal de laatste komma weg uit de sql, voeg de WHERE clausule toe en sluit de sql af met een ;
            $this->_sqlTrim();
            $this->_sqlWhere();
            $this->_sqlClose();
            
            $l_oStmt = parent::prepare($this->m_sSql);
            echo $this->m_sSql;  
            $l_oStmt->execute(); // DIT IS REGEL 260
            $this->m_iAffectedRecs    = $l_oStmt->rowCount();
            return $this->m_iAffectedRecs;
        }

        catch(PDOException $e) {
            $this->_dbError($e);
        }
    }

?>

' en " gaan allemaal goed.

maar als hij en query maak als deze
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
UPDATE content_items SET contenttitel = '1 \'_',contentintro = '

venslog Mal jo: - Con vorte om&#345;ejn ml prne? que baf  an Gwe &#351;i quor opzi&#263; wem srgk ekn yle&#269;n tan eano affus. Chal rim&#283; jnln immdi&#287;i de&#287;i&#351;i  que pa es z&#322;o&#347;&#263; o lin demermo z suc&#355;ius mer miln slan xum a slj sg m&#367;et ectu gnr ling n que Drjone no, car&#259;suur mo  a remote n venda di&#287;i&#351;i &#351;i No pyyhl &#287;rup&#259; &#351;eye erest&#281;&#380;a kwlizl&#287; alle&#287;i&#351; s&#259; sesam &#269;tu masof a vinkn &#287; kowa&#263; w hebez  patqu\\\' co  mus La kunt nacart n&#283;vem berfou byklg vo&#345;n &#269;i aixa-se.) &#351;yll h rk apo&#328; sul vie&#324;st&#345; h) 21 Ate o re. Ama&#322;&#380; tol. 5.2. Cul  &#345;et&#283; to quistra, sr i&#351;i n zk&#281; w pare mas pl&#259; a  ques fumy&#347; prncjal e&#351; v gr&#380; j
',contentvolledig = '

1 \'_
' WHERE itemID = 43;


krijg ik deze error

Regel: 260
Bestand: DbBeheer.class.php
Fout: SQLSTATE[HY093]: Invalid parameter number: no parameters were bound

iemand enig idee ?! :(
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door RvW Of toch niet
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 11:13:19
 
Frank -

Frank -

05/12/2008 16:20:00
Quote Anchor link
Exact hetzelfde probleem als met jouw INSERT-queries, je gaat een query preparen (voorbereiden), zonder dat je de parameters een waarde opgeeft.

Overal waar een ? in de SQL staat, verwacht PHP dat er een parameter gaat komen, alleen schittert die door afwezigheid. Logisch gevolg, een dikke error.

Pas je werkwijze aan, het is zinloos om prepare() te gebruiken wanneer je geen prepare wilt gebruiken, dat kan je zelfs bugs opleveren. Gooi prepare dus weg, of ga hem gebruiken om een query te preparen. En dan uiteraard wel de benodigde parameters opgeven, anders slaat het weer helemaal nergens op.
 

05/12/2008 16:32:00
Quote Anchor link
Zo, en overzichtelijk programmeren?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.