URL redirect

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Traineeship Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij start via ons bij deze opdrachtgever als Trainee Java ontwikkelaar, tijdens het traineeship ga je in 1 jaar van de basis naar professioneel Java ontwikkelaar. Je start samen met een groep trainees, volgt de aangeboden cursussen en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Na een aantal maanden volgt de volgende opdracht. Door de groei in jouw rol kom je op steeds complexere opdrachten terecht. Veel afwisseling dus. Collega’s met ervaring helpen je bij deze groei en samen met jouw coach ga je een persoonlijke leerplan opzetten om jou

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »
Yorick17

yorick17

15/01/2009 13:33:00
Quote Anchor link
Ik wil graag een url omzetten, dus http://mijnalbum.nl/fotos/jan/12345/in/set-6789/ moet naar http://mijnalbum.nl/photos.php?user=jan&photoid=12345&setid=6789. dit snap ik wel maar waar moet ik dit htaccess bestand neer zetten, in de root of in de map van het bestand zelf (photos.php). Dit is niet het echte voorbeeld maar het gaat om waar ik het bestand moet neerzetten dus dat zou niet uit moten maken.
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 12:59:30
 
Tamara

Tamara

15/01/2009 13:40:00
Quote Anchor link
in de root
 
Erik Rijk

Erik Rijk

15/01/2009 13:40:00
Quote Anchor link
in de root :)
 
Joren de Wit

Joren de Wit

15/01/2009 13:41:00
Quote Anchor link
Zet de .htaccess in de root neer, dan heeft het betrekking op alle urls en niet enkel de urls waarin naar die betreffende map verwezen wordt.
 
Yorick17

yorick17

15/01/2009 13:41:00
Quote Anchor link
Oke ik ga het proberen.
 
Yorick17

yorick17

15/01/2009 13:45:00
Quote Anchor link
Maar nu krijg ik error 404. hij kan de pagina niet vinden

sorry bump
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door yorick17
 
Joren de Wit

Joren de Wit

15/01/2009 13:46:00
Quote Anchor link
Dan heb je waarschijnlijk een foutje gemaakt in je RewriteRules. Laat eens zien wat je nu hebt?
 
Yorick17

yorick17

15/01/2009 13:49:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
RewriteEngine on
RewriteRule ^newsreaction/(.*)/([0-9]+)/([0-9]+)/$ http://coastergame.nl/news/newstopic.php?user=$1&newsid=$2&logon=$3 [L]

dit heb ik nu
 
Joren de Wit

Joren de Wit

15/01/2009 13:56:00
Quote Anchor link
Mod rewrite handleiding

Lees deze handleiding eens door en kijk dan met name even naar de instellingen die ingeschakeld moeten zijn om mod rewrite te gebruiken (FollowSymLinks, AllowOverride).

Kijk verder ook even goed naar de voorbeelden, het is bijvoorbeeld niet nodig om de gehele url in het tweede gedeelte van je RewriteRule op te nemen. Enkel het stuk vanaf de RewriteBase hoef je daar op te geven...
 
Yorick17

yorick17

15/01/2009 15:13:00
Quote Anchor link
Het lukt me niet om de AllowOverride te configureren. Ik krijg de melding: Internal Server Error. wat doe ik fout? Dit is nu mijn bestand:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
AddType application/x-httpd-php .dll
<Directory />
AllowOverride All
Options +FollowSymLinks
</Directory>
RewriteEngine on
RewriteRule ^newsreaction/(.*)/([0-9]+)/([0-9]+)/$ http://coastergame.nl/news/newstopic.php?user=$1&newsid=$2&logon=$3 [L]
 
Joren de Wit

Joren de Wit

15/01/2009 15:19:00
Quote Anchor link
De <Directory> tag hoort thuis in je httpd.conf, niet in je .htaccess. Plaats eens enkel dit in je .htaccess:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
Options +FollowSymLinks

RewriteEngine On
RewriteBase /

# En nu je rewrite rules...
 
Yorick17

yorick17

15/01/2009 15:23:00
Quote Anchor link
maar met het volgende script krijg ik nog steeds een 404'tje.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
Options +FollowSymLinks

RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^newsreaction/(.*)/([0-9]+)/([0-9]+)/$ http://coastergame.nl/news/newstopic.php?user=$1&newsid=$2&logon=$3 [L]
 
Joren de Wit

Joren de Wit

15/01/2009 15:25:00
Quote Anchor link
En welke url roep je aan?
 
Yorick17

yorick17

15/01/2009 15:28:00
Quote Anchor link
Dom dom dom dom dom dom dom dom dom dom dom en nog eens dom. Ik vergat de backslash achteraan. Bedankt allemaal het werkt.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

15/01/2009 15:31:00
Quote Anchor link
Kijk aan, opgelost. Nu mag je alleen die gehele url nog vervangen in enkel het gedeelte achter de rewritebase. Dan voorkom je een overbodig externe aanroep van je website die alleen maar vertragend kan werken...

Dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
ewriteRule ^newsreaction/(.*)/([0-9]+)/([0-9]+)/$ news/newstopic.php?user=$1&newsid=$2&logon=$3 [L]
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.