url werkt niet (arjans nieuwsysteem)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »
---- ----

---- ----

10/12/2009 20:48:00
Quote Anchor link
beste .... ,
ik gebruik arjansnieuwsysteem en het werkt best goed
er zit een {url = }{/url} systeem in maar als ik dat invul bijv:

{url= www.google.nl{Klik voor google!{/url}

(DE {} MOETEN [] ZIJN )

dat doet die het niet en dan komt er op home een andere code te staan
resultaat kun je zien op www.HipHopMusic.NL
2e nieuws item

ik plaat ook wel even een code mischien dat jullie die fout kunnen ondekken

index.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
<?php

// Verbinding
$server ="localhost";
$database = "deb25073_content";
$gebruikersnaam = "deb25073_content";
$wachtwoord = "LALALALA PRIVEE";

mysql_connect($server,$gebruikersnaam,$wachtwoord) or die
("Sorry, we konden geen verbinding maken met de databaseserver! Controlleer je instellingen.");
mysql_select_db($database) or die
("We konden wel verbinding maken met de databaseserver, alleen konden we de juiste database niet vinden!");

// Gets ophalen
if (isset($_GET['actie'])) {
    
    if (isset($_GET['nieuwsid'])) {
        
        if(is_numeric($_GET['nieuwsid'])){
            $nieuwsid = mysql_real_escape_string(htmlspecialchars($_GET['nieuwsid']));
            }
else{
            exit ("De door u opgegeven waarden word niet geaccepteerd!");
        }

        $actie = mysql_real_escape_string(htmlspecialchars($_GET['actie']));

// Actie - Reacties
        if ($actie === "reacties"){
            $query4 = "SELECT NieuwsTitel, NieuwsDatum FROM nieuws WHERE NieuwsID = '$nieuwsid'";
            $result4 = mysql_query($query4) or die(mysql_error());
            while ($row4 = mysql_fetch_array($result4))
            {

                $NieuwsTitel = $row4['NieuwsTitel'];
                $NieuwsDatum = $row4['NieuwsDatum'];
            }

            $NieuwsDatum = datumomzetten($NieuwsDatum);
            Echo "<h3>$NieuwsTitel - $NieuwsDatum</h3>";
            reageren($nieuwsid);
            $query3 = "SELECT * FROM reacties WHERE NieuwsID = '$nieuwsid' ORDER BY ReactieID DESC";
            $result3 = mysql_query($query3) or die(mysql_error());
            while ($row3 = mysql_fetch_array($result3))
            {

                $ReactieNaam = $row3['ReactieNaam'];
                $ReactieTijd = $row3['ReactieTijd'];
                $ReactieDatum = $row3['ReactieDatum'];
                $ReactieBericht = $Row['ReactieBericht'];
                $ReactieID = $row3['ReactieID'];
                $ReactieDatum = datumomzetten($ReactieDatum);
                $uren = substr($ReactieTijd,0,2);
                $minuten = substr($ReactieTijd,3,2);
                $ReactieTijd = "$uren:$minuten";
                echo "<hr>[$ReactieID] Reactie geplaats door <b>$ReactieNaam</b> op $ReactieDatum om $ReactieTijd<br>$ReactieBericht";
            }
        }


// Acties - Reactie toevoegen
        if ($actie === "reactietoevoegen"){
            $ReactieNaam = mysql_real_escape_string(nl2br(htmlspecialchars(eregi_replace('[^ ]{255,}', '...', trim($_POST['Naam'])))));
            $ReactieBericht = mysql_real_escape_string(nl2br(htmlspecialchars(eregi_replace('[^ ]{255,}', '...', trim($_POST['Bericht'])))));
            $ReactieDatum = date("y-m-d");
            $ReactieTijd = date("H:i:s");
            $ReactieIp = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
                    $ReactieBericht = preg_replace("/\[b\](.+?)\[\/b\]/is",'<b>\1</b>', $ReactieBericht);
                    $ReactieBericht = preg_replace("/\[i\](.+?)\[\/i\]/is",'<i>\1</i>', $ReactieBericht);
                    $ReactieBericht = preg_replace("/\[u\](.+?)\[\/u\]/is",'<u>\1</u>', $ReactieBericht);
                    $ReactieBericht = eregi_replace("\\[markeer=([^\\[]*)\\]([^\\[]*)\\[/markeer\\]","<font style=\"background-color:\\1 \">\\2</font>",$ReactieBericht);
                    $ReactieBericht = eregi_replace("\\[img]([^\\[]*)\\[/img\\]","<img src=\"\\1\">",$ReactieBericht);
                    $ReactieBericht = eregi_replace("\\[kleur=([^\\[]*)\\]([^\\[]*)\\[/kleur\\]","<font color=\"\\1\">\\2</font>",$ReactieBericht);
                    $ReactieBericht = eregi_replace("\\[url=([^\\[]*)\\]([^\\[]*)\\[/url\\]","<a href=\"\\1\" target=_blank>\\2</a>",$ReactieBericht);
            
            if (empty($ReactieNaam)) {
                echo "U heeft geen naam ingevuld, ga <a href=\"javascript:history.back()\">terug</a> en probeer het opnieuw!";
                exit;
            }

            
            if (empty($ReactieBericht)) {
                echo "U heeft geen bericht ingevuld, ga <a href=\"javascript:history.back()\">terug</a> en probeer het opnieuw!";
                exit;
            }

            mysql_query("INSERT INTO reacties (NieuwsID,ReactieNaam,ReactieTijd,ReactieDatum,ReactieBericht,ReactieIp) VALUES('$nieuwsid','$ReactieNaam','$ReactieTijd','$ReactieDatum','$ReactieBericht','$ReactieIp')") or die(mysql_error());
            header("Location: nieuws.php?actie=reacties&nieuwsid=$nieuwsid");
            exit;
        }
    }
}


// Functie - Datum omzetten
function datumomzetten($datum){
    $jaar = substr($datum,0,4);
    $maand = substr($datum,5,2);
    $dag = substr($datum,8,2);
    $maand_array = array("januari", "februari", "maart", "april","mei", "juni", "juli", "augustus", "september","oktober", "november", "december");
    $maand = $maand_array[$maand - 1];
    $datum = "$dag $maand $jaar";
    return $datum;
}


// Functie - Reageren invulvenster
function reageren($nieuwsid)
{

    ?>

    <script language='Javascript'>
    function tekstvak(tekst) {
        document.form.Bericht.value = document.form.Bericht.value + tekst
    }
    </script>
    <form name="form" method="post" action="<?php echo "nieuws.php?actie=reactietoevoegen&amp;nieuwsid=$nieuwsid"; ?>">
    <table border="0" cellspacing="0" cellpadding="5">
    <tr>
    <td valign="top" width="150">Uw naam:</td>
    <td><input type="text" name="Naam"></td>
    </tr>
    <tr>
    <td valign="top">Uw bericht:</td>
    <td><textarea name="Bericht" rows="6" cols="45"></textarea></td>
    </tr>
    <tr>
    <td align=left><input type="submit" value="versturen"></td>
    <td align=right>
    <a href='javascript:tekstvak("[b][/b]")'><img src="afbeeldingen/post_button_bold.gif" width="25" height="24" border="0" alt="Dikgedrukt"></a>
    <a href='javascript:tekstvak("[i][/i]")'><img src="afbeeldingen/post_button_italic.gif" width="25" height="24" border="0" alt="Schuingedrukt"></a>
    <a href='javascript:tekstvak("[u][/u]")'><img src="afbeeldingen/post_button_underline.gif" width="25" height="24" border="0" alt="Onderstreept"></a>
    <a href='javascript:tekstvak("[kleur=red][/kleur]")'><img src="afbeeldingen/post_button_textcolor.gif" width="25" height="24" border="0" alt="Tekstkleur"></a>
    <a href='javascript:tekstvak("[markeer=red][/markeer]")'><img src="afbeeldingen/post_button_bgcolor.gif" width="25" height="24" border="0" alt="Achtergrondkleur"></a>
    <a href='javascript:tekstvak("[url= ][/url]")'><img src="afbeeldingen/post_button_hyperlink.gif" width="25" height="24" border="0" alt="Hyperlink"></a>
    <a href='javascript:tekstvak("[img][/img]")'><img src="afbeeldingen/post_button_image.gif" width="25" height="24" border="0" alt="Afbeelding"></a>
    </td>
    </tr>
    </table>
    </form>
    <?php
}

// Functie - Nieuws
function nieuws($aantal, $categorie)
{

    $query = "SELECT * FROM nieuws LEFT JOIN gebruikers ON nieuws.NieuwsPosterID = gebruikers.GebruikersID WHERE NieuwsCAT = '$categorie' ORDER BY NieuwsID ASC limit $aantal";
    $result = mysql_query($query) or die(mysql_error());
    
    if (mysql_num_rows($result)>0)
    {

        while ($row = mysql_fetch_array($result))
        {

            $NieuwsID = $row['NieuwsID'];
            $NieuwsDatum = $row['NieuwsDatum'];
            $NieuwsTitel = stripslashes($row['NieuwsTitel']);
            $NieuwsBericht = $row['NieuwsBericht'];
            $NieuwsBronNaam = $row['NieuwsBronNaam'];
                if(empty($NieuwsBronNaam)){
                    $NieuwsBronNaam = "Bronisleeg";
                    }

            $NieuwsBronUrl =$row['NieuwsBronUrl'];
                    if(empty($NieuwsBronUrl)){
                    $NieuwsBronUrl = "http://bron.nl";
                    }

            $GebruikersNaam = $row['GebruikersNaam'];
            $GebruikersEmail = $row['GebruikersEmail'];
            $GebruikersEmail = str_replace("@", "$", $GebruikersEmail);
            $GebruikersNaam = "<a href=\"afbeeldingen/txtnaarafbeelding.php?txt=$GebruikersEmail\" onclick=\"window.open('afbeeldingen/txtnaarafbeelding.php?txt=$GebruikersEmail','popup','width=300,height=25,scrollbars=no,resizable=yes,toolbar=no,directories=no,location=no,menubar=no,status=no,left=50,top=0'); return false\">$GebruikersNaam</a>";
            $NieuwsDatum = datumomzetten($NieuwsDatum);
            $query3 = "SELECT * FROM reacties WHERE NieuwsID = '$NieuwsID'";
            $result3 = mysql_query($query3) or die(mysql_error());
            $AantalReacties = mysql_num_rows($result3);
            switch ($AantalReacties) {
                case
0:
                $AantalReacties = "Er zijn geen reacties! Klik <a href=\"nieuws.php?actie=reacties&amp;nieuwsid=$NieuwsID\" onclick=\"window.open('nieuws.php?actie=reacties&amp;nieuwsid=$NieuwsID','popup','width=550,height=600,scrollbars=yes,resizable=yes,toolbar=no,directories=no,location=no,menubar=no,status=no,left=50,top=0'); return false\">hier</a> om als eerste een reactie toe te voegen!";
                break;                case 1:

                $AantalReacties = "Er is één reactie! Klik <a href=\"nieuws.php?actie=reacties&amp;nieuwsid=$NieuwsID\" onclick=\"window.open('nieuws.php?actie=reacties&amp;nieuwsid=$NieuwsID','popup','width=550,height=600,scrollbars=yes,resizable=yes,toolbar=no,directories=no,location=no,menubar=no,status=no,left=50,top=0'); return false\">hier</a> om deze te lezen of een reactie toe te voegen.";
                break;
                case (
$AantalReacties >= 2):
                $AantalReacties = "Er zijn $AantalReacties reacties! Klik <a href=\"nieuws.php?actie=reacties&amp;nieuwsid=$NieuwsID\" onclick=\"window.open('nieuws.php?actie=reacties&amp;nieuwsid=$NieuwsID','popup','width=550,height=600,scrollbars=yes,resizable=yes,toolbar=no,directories=no,location=no,menubar=no,status=no,left=50,top=0'); return false\">hier</a> om ze te lezen en een reactie toe te voegen.";
                break;
            }

            ?>



            
            <?php echo "<h1><b>$NieuwsTitel</b></h1>"; ?><p>
            
            
            <?php echo "$NieuwsBericht"; ?><P>
            
            Gepost door: <?php echo "$GebruikersNaam"; ?> op <?php echo "$NieuwsDatum"; ?>.<br> <?php echo "$AantalReacties"; ?></td>
            
            <br>
            <?php
        }
        }
else{
        echo "Er zijn geen nieuwsberichten gevonden";
    }
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ---- ----
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 12:41:44
 
Milo

Milo

10/12/2009 20:53:00
Quote Anchor link
Sorry, ik begrijp je niet helemaal zou je het eens nader kunnen verklaren?
Gr,
 
---- ----

---- ----

10/12/2009 20:57:00
Quote Anchor link
tuurlijk ik leg het wel even beter uit (als het me lukt)

op arjans nieuws systeem is er een fuctie gemaakt zodat je Hyperlinks kan toevoegen
als ik een hyperlink wil toevoegen doe ik dan met klik hier

maar als ik dat doe dan staad er op mijn pagina wat anders
als ik bijv Check het hier

Dan staad er op mijn pagina

<a href=\"http://www.youtube.com/watch?v=EX8sjbsJj-I \">Check het hier</a>

snapp je??
 
---- ----

---- ----

10/12/2009 21:00:00
Quote Anchor link
tuurlijk ik leg het wel even beter uit (als het me lukt)

op arjans nieuws systeem is er een fuctie gemaakt zodat je Hyperlinks kan toevoegen
als ik een hyperlink wil toevoegen doe ik dan met {url= www.link.nl}klik hier{/url}

maar als ik dat doe dan staad er op mijn pagina wat anders
als ik bijv {url= http://www.youtube.com/watch?v=EX8sjbsJj-I}Check het hier{/url}

Dan staad er op mijn pagina

<a href=\"http://www.youtube.com/watch?v=EX8sjbsJj-I \">Check het hier</a>

snapp je?? de {} moeten [] zijn (want de code werkt hier wel)

Sorry voor de dubbel post ik drukte op quote inplaats van Edit
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ---- ----
 
Milo

Milo

10/12/2009 21:12:00
Quote Anchor link
Aha, ik ben niet goed in dat parse systeem maar ik heb toevallig een code liggen die het doet, en die ik wel even uit me parser kan halen moment...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$tekst
= preg_replace('/\[url\](.*?)\[\/url\]/si', '<a href="\\1">\\1</a>', $tekst);    
$tekst = eregi_replace('\\[url=([^\\[]*)\\]([^\\[]*)\\[/url\\]', '<a href="\\1">\\2</a>', $tekst);
?>


Dan moet je jou ubb van url even weghalen en dit er neerzetten, kijk dan of het wel werkt...

natuurlijk wel even de vars $tekst aanpassen naar dat van jou ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Milo
 
---- ----

---- ----

10/12/2009 21:26:00
Quote Anchor link
Milo schreef op 10.12.2009 21:12:
Aha, ik ben niet goed in dat parse systeem maar ik heb toevallig een code liggen die het doet, en die ik wel even uit me parser kan halen moment...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$tekst
= preg_replace('/\[url\](.*?)\[\/url\]/si', '<a href="\\1">\\1</a>', $tekst);    
$tekst = eregi_replace('\\[url=([^\\[]*)\\]([^\\[]*)\\[/url\\]', '<a href="\\1">\\2</a>', $tekst);
?>


Dan moet je jou ubb van url even weghalen en dit er neerzetten, kijk dan of het wel werkt...

natuurlijk wel even de vars $tekst aanpassen naar dat van jou ;)


thx t werkt:D
Egt bedankt nu doet die het helemaal goed:D:D
 
Milo

Milo

10/12/2009 21:34:00
Quote Anchor link
Mooi ;)

Heb hem niet zelf geschreven maar toen der tijd ergens van internet af getrokken :$ (Schandalig ik weet het :P)

Gr,
 
---- ----

---- ----

10/12/2009 21:51:00
Quote Anchor link
Milo schreef op 10.12.2009 21:34:
Mooi ;)

Heb hem niet zelf geschreven maar toen der tijd ergens van internet af getrokken :$ (Schandalig ik weet het :P)

Gr,


haha maakt mij niet veel uit hoor:p
als t maar werkt
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.