User profile

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Remco van Akker

Remco van Akker

16/10/2011 13:51:49
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben bezig met een klein social netwerk maar ik zit met 1 ding.
Ik ben de hele tijd bezig met het profile script maar het lukt steeds niet.
Als iemand een account aangemaakt heeft dat die dan ook gelijk ze eigen profile pagina heeft. Dat moet ik hebben maar dat lukt dus steeds niet.
Kan iemand mij hier bij helpen? Of mij verwijzen naar een goede tutorial hier van?

Dit is mijn script:
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
session_start();
include 'config.php';
echo '<title>'.$naam.' | Profiel van MyBuddies</title>';

$naam = $_SESSION['naam'];

$profiel_result = mysql_query ("SELECT * FROM leden WHERE naam= ".$naam.""); // Query uitvoeren
if (!$profiel_result) {
die('Sorry, maar de Query kan niet uitgevoerd worden.');
}


$rows = mysql_fetch_assoc($profiel_result);


if(isset($_SESSION['naam']))
{

?>

<!-- Pagetitle -->
<h1>Profiel van
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $rows['naam']; ?>
</h1>

<!-- Content unit - One column -->
<div class="column1-unit">
<p>&nbsp;</p>
<table width="500px" align="left">
<tr align="left">
<th>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
                    $naam
= $_SESSION['naam'];
                    $query = mysql_query("SELECT * FROM leden WHERE naam= ".$naam."");
                    if (mysql_num_rows($query)==0)
                    die ("Gebruiker is niet gevonden!");
                    else
                    {
                    $row = mysql_fetch_assoc($query);
                    $location = $row['imagelocation'];

                    echo "Profiel foto:
                    <img src='$location' width='100' heigth='100'></a>"
;
                    }

                    
                    ?>

<br> Gebruikersnaam:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $rows['naam']; ?>
<br />
Achternaam:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $rows['achternaam']; ?>
<br />
Uitloggen: <a href="loguit.php">Log uit!</a> </th>
</table>



</div>
<hr class="clear-contentunit" />
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
}
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

21/05/2024 09:41:28
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/10/2011 14:04:08
Quote Anchor link
En wat lukt er niet aan? Waar loop je op vast?
 
Remco van Akker

Remco van Akker

16/10/2011 14:04:43
Quote Anchor link
Hij geeft de error aan van de Query.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/10/2011 14:05:51
Quote Anchor link
En wat zegt mysql_error().
 
Remco van Akker

Remco van Akker

16/10/2011 14:13:26
Quote Anchor link
Sorry, maar de Query kan niet uitgevoerd worden.

Die melding staat in dit stukje:

if (!$profiel_result) {
die('Sorry, maar de Query kan niet uitgevoerd worden.');
}
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/10/2011 14:14:29
Quote Anchor link
En waarom? Dat kan je achterhalen met mysql_error()...

pas die toe, en gebruik liever geen die() techniek, maar gewoon if-else, of je query gelukt is.
Je bent al voor 50% op de goede weg.
 
Remco van Akker

Remco van Akker

16/10/2011 14:20:33
Quote Anchor link
Oke ik heb hem aangepast:

if (!$profiel_result) {
mysql_error('Sorry, maar de Query kan niet uitgevoerd worden.');
}

Maar nu zegt die : Gebruiker is niet gevonden!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/10/2011 14:23:20
Quote Anchor link
gooi eens gewoon geen string in mysql_error().

Pas eens deze structuur toe

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if (!$profiel_result) {
    echo "Er is een fout opgetreden: ".mysql_error();
}
else {
     // plaats hier als het gelukt is.
}
?>
Gewijzigd op 16/10/2011 14:23:43 door - Ariën -
 
Remco van Akker

Remco van Akker

16/10/2011 14:28:48
Quote Anchor link
Hoe bedoel je bij: plaats hier als het gelukt is??

EDIT:

Hij zegt nu dit:
Sorry, maar de Query kan niet uitgevoerd worden.Unknown column 'Admin' in 'where clause'
Profiel van



Gebruiker is niet gevonden!




en dit stukje code heb ik nu:

if (!$profiel_result) {
echo 'Sorry, maar de Query kan niet uitgevoerd worden.'.mysql_error();
} else {
echo 'Het is gelukt!';
}
Gewijzigd op 16/10/2011 14:47:56 door Remco van Akker
 
Jacco Brandt

Jacco Brandt

16/10/2011 14:51:13
Quote Anchor link
Daar moet de rest v.d. code.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/10/2011 14:52:59
Quote Anchor link
Lijkt me duidelijk:
Unknown column 'Admin' in 'where clause
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

16/10/2011 14:59:02
Quote Anchor link
kijk eens goed naar:
$query = mysql_query("SELECT * FROM leden WHERE naam= ".$naam."");
je bent daar een paar ' vergeten
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

16/10/2011 15:07:19
Quote Anchor link
Denk ook aan SQL injection gebruik bij je QUERY mysql_real_escape_string :)
 
Remco van Akker

Remco van Akker

16/10/2011 15:14:03
Quote Anchor link
Nu zegt die nog alleen dit:

Profiel van

Gebruiker is niet gevonden!

En dit is mijn code:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
session_start();
include 'config.php';
echo '<title>'.$naam.' | Profiel van MyBuddies</title>';

$profiel_result = mysql_query ("SELECT * FROM leden WHERE naam= '".$_SESSION['naam']."'"); // Query uitvoeren

if(isset($_SESSION['naam']))
{


if (!$profiel_result) {
 echo 'Sorry, maar de Query kan niet uitgevoerd worden.'.mysql_error();
}
else { ?>

<!-- Pagetitle -->
<h1>Profiel van
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $rows['naam']; ?>
</h1>

<!-- Content unit - One column -->
<div class="column1-unit">
<p>&nbsp;</p>
<table width="500px" align="left">
<tr align="left">
<th>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
                    $naam
= $_SESSION['naam'];
                    $query = mysql_query("SELECT * FROM leden WHERE naam= ".$_SESSION['naam']."");
                    if (mysql_num_rows($query)==0)
                    die ("Gebruiker is niet gevonden!");
                    else
                    {
                    $row = mysql_fetch_assoc($query);
                    $location = $row['imagelocation'];

                    echo "Profiel foto:
                    <img src='$location' width='100' heigth='100'></a>"
;
                    }

                    
                    ?>

<br> Gebruikersnaam:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $rows['naam']; ?>
<br />
Achternaam:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $rows['achternaam']; ?>
<br />
Uitloggen: <a href="loguit.php">Log uit!</a> </th>
</table>



</div>
<hr class="clear-contentunit" />
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?
}


$rows = mysql_fetch_assoc($profiel_result);


}

?>
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

16/10/2011 15:18:01
Quote Anchor link
klopt je query is verkeerd vandaar dat hij zegt gebruiker niet gevonden
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
$naam = $_SESSION['naam'];
                    $query = mysql_query("SELECT * FROM leden WHERE naam= ".$_SESSION['naam']."");
                    if (mysql_num_rows($query)==0)
                    die ("Gebruiker is niet gevonden!");
                    else
                    {

je vergeet ''
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/10/2011 15:18:06
Quote Anchor link
Waarom gebruik je die()?
En gebruik in je query wederom single-quotes.
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

16/10/2011 15:20:15
Quote Anchor link
probeer is zo $query=mysql_query("SELECT naam FROM leden WHERE naam='".mysql_real_escape_string($_POST['naam'])."'");
 
Remco van Akker

Remco van Akker

16/10/2011 15:32:19
Quote Anchor link
Hij doet het nu alleen er staat geen ID of naam in de url.
Dit bijvoorbeeld: http://www.mybuddies.byethost2.com/profile.php?id=24
Zo iets.

EDIT:
Hier de code:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
session_start();
include 'config.php';
echo '<title>'.$_SESSION['naam'].' | Profiel van MyBuddies</title>';

$profiel_result = mysql_query("SELECT * FROM leden WHERE naam= '".$_SESSION['naam']."'"); // Query uitvoeren

if(isset($_SESSION['naam']))
{


if (!$profiel_result) {
 echo 'Sorry, maar de Query kan niet uitgevoerd worden.'.mysql_error();
}
else { ?>

<!-- Pagetitle -->
<h1>Profiel van
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $rows['naam']; ?>
</h1>

<!-- Content unit - One column -->
<div class="column1-unit">
<p>&nbsp;</p>
<table width="500px" align="left">
<tr align="left">
<th>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
                    $naam
= $_SESSION['naam'];
                    $query = mysql_query("SELECT * FROM leden WHERE naam= '".$_SESSION['naam']."'");
                    if (mysql_num_rows($query)==0)
                    die ("Gebruiker is niet gevonden!");
                    else
                    {
                    $row = mysql_fetch_assoc($query);
                    $location = $row['imagelocation'];

                    echo "Profiel foto: <br />
                    <img src='$location' width='100' heigth='100'></a>"
;
                    }

                    
                    ?>

<br> Gebruikersnaam:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $_SESSION['naam']; ?>
<br />
Achternaam:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $rows['achternaam']; ?>
<br />
Uitloggen: <a href="loguit.php">Log uit!</a> </th>
</table>



</div>
<hr class="clear-contentunit" />
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?
}


$rows = mysql_fetch_assoc($profiel_result);


}

?>
Gewijzigd op 16/10/2011 15:33:35 door Remco van Akker
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/10/2011 15:39:04
Quote Anchor link
Luister je niet eens naar mijn tips?
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

16/10/2011 15:44:25
Quote Anchor link
waaorm hij het niet doet je geeft je sessions niet door aan je url:)
denk aan sql injection het is dat je website.byethost2.com is anders word het gehackt;)
 
Remco van Akker

Remco van Akker

16/10/2011 18:32:29
Quote Anchor link
@Aar

Ik luister wel maar wat zijn single quotes? Deze dingen: ' ?

@nick

Ja maar hoe doe ik dat dan?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.