uurloon

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »
Bart de kinkelaar

bart de kinkelaar

23/02/2015 18:59:26
Quote Anchor link
Ik ben webdeveloper, 17 jaar en kan prima met oa PHP, HTML en deels JS om (&CSS).
Nu wil ik steeds meer gaan werken (hobby`en) voor anderen.
Maar ik zou totaal niet weten wat ik als uurloon bijv. moet vragen als iemand met die vraag komt.
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 23:14:20
 
Eddy E

Eddy E

23/02/2015 19:33:06
Quote Anchor link
Als starter kan je rond de 20 euro gaan zitten.
Een gemiddeld werknemer (rond de 25 tot 40) 'kost' ongeveer 22 tot 25 euro per uur.
Jij hebt nog niet alle kosten (denk wel aan verzekering, pensioen), dus kan je best iets lager gaan zitten.

Zelf werk ik ook als technisch tekenaar (achter de pc) en dat gaat per 22,50 per uur.
Voor de gemeente doe ik (indirect) ook wel eens iets, en dat gaat per 36,60 per uur.
 
Bart de kinkelaar

bart de kinkelaar

23/02/2015 19:35:07
Quote Anchor link
Ik doe het gewoon thuis, in mijn vrije tijd, naast school & prive etc. Ik doe het voor de hobby, heb geen eigen bedrijf en ben geen werknemer van een bedrijf. Is 20 dan niet veel of is dat echt normaal?
 
Joakim Broden

Joakim Broden

23/02/2015 23:03:15
Quote Anchor link
20 vind ik te veel, dit zie ik zelf bij mij op school ook (HBO -> Communicatie en Multi Media Design) en daar start de ene na de andere een bedrijf. En als ik zie wat voor prijzen ze rekenen schaam ik me echt kapot. 20 euro vind ik veel, vooral voor een 17 jarige. Je zit op school, je hebt een prive leven en kan niet dag en nacht klaar staan voor een klant dan vind ik persoonlijk niet dat je zulke bedragen kunt vragen.

En als je 20 euro vraagt moet je ook kwaliteit leveren, doe je dat of is het veel knip en plak werk (wat ik dus ook op school zie). Ik zou zeggen begin lager met je uurloon, het is een hobby dus waarom de volle pond vragen. Begin klein en werk je dan omhoog. Klanten krijg opbouwen etc.

PS als je geen eigen bedrijf hebt of je bent geen werknemer kun je volgens mij geen geld vragen aangezien je dan geen belasting betaald en dat is dus illigaal (kun je hoop gezeik mee krijgen mocht de belastingdienst je pakken)
 
Bart de kinkelaar

bart de kinkelaar

24/02/2015 00:06:47
Quote Anchor link
wat zou een beter bedrag zijn?
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

24/02/2015 07:57:15
Quote Anchor link
Sabaton Joakim op 23/02/2015 23:03:15:
PS als je geen eigen bedrijf hebt of je bent geen werknemer kun je volgens mij geen geld vragen aangezien je dan geen belasting betaald en dat is dus illigaal (kun je hoop gezeik mee krijgen mocht de belastingdienst je pakken)

Kun je toch opvoeren onder de post "inkomsten uit nevenarbeid" bij de aangifte inkomstenbelasting?
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

24/02/2015 10:29:23
Quote Anchor link
Bart de kinkelaar op 23/02/2015 18:59:26:
Nu wil ik steeds meer gaan werken (hobby`en) voor anderen.

Hobbyen op kosten van een ander is niet meer waard dan 5 à 6 euro per uur. Commerciële tarieven voor standaardwerk in webdevelopment liggen tussen 15 en 45 euro per uur. Een (platform)specialist kan om en nabij 80 tot 85 euro per uur rekenen.

Een tarief van 20 euro per uur (exclusief btw) is dus echt niet onredelijk, zolang je maar fatsoenlijk werk aflevert.
 
Ivo P

Ivo P

24/02/2015 11:20:52
Quote Anchor link
Quote:
, zolang je maar fatsoenlijk werk aflevert.


probleem daarbij is, dat iedereen wel vindt dat hij fatsoenlijk werk aflevert.
 
John D

John D

24/02/2015 12:12:24
Quote Anchor link
Sabaton Joakim op 23/02/2015 23:03:15:
PS als je geen eigen bedrijf hebt of je bent geen werknemer kun je volgens mij geen geld vragen aangezien je dan geen belasting betaald en dat is dus illigaal (kun je hoop gezeik mee krijgen mocht de belastingdienst je pakken)
Flauwekul en de keuze is aan jezelf of je het bij de belasting opgeeft als inkomsten of niet. Verder heb je ook (nog) geen KvK nummer of BTW nummer nodig. Je kan gewoon starten zonder al deze rompslomp zolang je inspanning nog kleinschalig is. Ten eerste blijf je dan toch onder de belastingvrijesom en kan je rustig starten en later, wanneer je groeit, de administratie goed regelen. Ik zou beginnen met pakweg €15.
Gewijzigd op 24/02/2015 12:13:26 door John D
 
CNEPHP -

CNEPHP -

24/02/2015 12:12:53
Quote Anchor link
Dat kun je weer testen door een tevredenheidsonderzoek of een vragenlijst achteraf, wat de klant bijvoorbeeld vond van de samenwerking/communicatie en het resultaat. Heeft de ontwikkelaar genoeg overlegd met de klant en is hij zijn beloftes nagekomen?
 
John D

John D

24/02/2015 12:15:28
Quote Anchor link
Ivo P op 24/02/2015 11:20:52:
Quote:
, zolang je maar fatsoenlijk werk aflevert.
probleem daarbij is, dat iedereen wel vindt dat hij fatsoenlijk werk aflevert.
Er wordt ongetwijfeld bedoeld dat de klant moet vinden dat je fatsoenlijk werk aflevert.
Gewijzigd op 24/02/2015 12:15:53 door John D
 
Ivo P

Ivo P

24/02/2015 13:00:20
Quote Anchor link
en ook dat is geen garantie:

Ik neem aan dat justeat.nl ook heel content was met zijn website.

http://www.ans-online.nl/blog/studenten-eten-maandenlang-gratis

probleem blijft dat iets wat er mooi uit ziet, en onder de juiste omstandigheden prima werkt, toch broddelwerk kan zijn.
En het is moeilijk om dat van jezelf te erkennen.
 
Aad B

Aad B

24/02/2015 13:28:26
Quote Anchor link
Ivo P op 24/02/2015 13:00:20:
en ook dat is geen garantie:

Ik neem aan dat justeat.nl ook heel content was met zijn website.

http://www.ans-online.nl/blog/studenten-eten-maandenlang-gratis

probleem blijft dat iets wat er mooi uit ziet, en onder de juiste omstandigheden prima werkt, toch broddelwerk kan zijn.
En het is moeilijk om dat van jezelf te erkennen.
Nee, zo werkt het niet. Er ligt ook een aanzienlijke verantwoordelijkheid bij de klant. Testen heet dat. Niet alleen "goed" testen maar alles testen. Tester is tegenwoordig in ICT al een specialisme aan het worden. Je kan niet alles afwentelen op de ontwikkelaar of jezelf voordoen als de zaligmakende ontwikkelaar omdat je het al jaren doet. Het is interactie met de klant en die is verantwoordelijk voor functioneel testen en ook monkey-proof testen. De klant moet dus ook testers inhuren met kennis van zaken, ook van bijvoorbeeld SQL injectie zaken. Zeer zeker op een project waar je als ondernemer veel geld zoals € 30.000 kan verliezen.
Gewijzigd op 24/02/2015 14:34:59 door Aad B
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.