Vacature | PHP programmeur

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bram Sluiter

Bram Sluiter

04/10/2007 13:58:00
Quote Anchor link
RegioProviders is voor het Midden- en Kleinbedrijf dè oplosser voor alle vraagstukken op het gebied van internet. Als zelfstandig internet-provider beschikt RegioProviders over een deskundige project-afdeling met internet-programmeurs, een hightech datacenter en een klantgerichte support-afdeling. RegioProviders hanteert hierbij het motto “uw internet-professional op de hoek”.

RegioProviders is een jonge, succesvolle en snel groeiende onderneming. Momenteel wordt het netwerk van regionale vestigingen uitgebreid om de relaties van dichtbij te kunnen adviseren. Daarnaast neemt het aantal klanten in de bestaande vestigingen in snel tempo toe. We komen daarom handen tekort, en zoeken voor onze afdeling WebProjecten per direct een PHP Programmeur.

Als programmeur werk je samen met webdesigners, webdevelopers en projectleiders aan het realiseren van interactieve webapplicaties als websites, webshops, intranetsystemen, extranetsystemen, emailapplicaties en registratiesystemen.

Profiel:
- HBO werk- en denkniveau;
- Minimaal 2 jaar werkervaring met PHP, MySQL, (X)HTML, CSS;
- Kennis van XML, XSLT, Flash en Open Source software is een pré;
- Ervaring met objectgeoriënteerde ontwikkeling in PHP is een pré;
- Je werkt accuraat en hebt een zorgvuldige programmeerstijl;
- Goed gevoel voor trends en ontwikkelingen op het vakgebied;
- Sociaal, integer, nieuwsgierig;
- Geen 9 tot 5 mentaliteit;
- Kwaliteitsbewust;
- Sterk analytisch vermogen;
- Zelfstandig en in een team kunnen werken;
- Goede contactuele eigenschappen.

Belangstelling?
Heb je affiniteit met het medium, een innovatieve inslag, een flexibele instelling en wil je werken in een prettige, informele omgeving? Stuur dan je sollicitatiebrief met motivatie en curriculum vitae naar

RegioProviders BV
T.a.v. Personeelszaken
Postbus 7
6690 AA Gendt

Natuurlijk mag je ook mailen: [email protected]
Bel voor meer informatie met Tom Tijssen, manager Webprojecten. (0481) 427 300.

Over RegioProviders
RegioProviders is ontstaan op het eiland Goeree Overflakkee. Daar werd gestart met het bedrijf FlakkeeNet. FlakkeeNet bracht het internet dichter bij de consument. Het internet stond in de kinderschoenen en de mensen vonden een aanbieder dicht in de buurt prettig. Kennis van zaken en korte communicatielijnen zorgde voor een succesvolle start. Het duurde niet lang voordat FlakkeeNet ook bedrijven ging voorzien van internetdiensten. Hoewel de vraagstukken bij het bedrijfsleven natuurlijk complexer waren, bleek al snel dat ook de ondernemer het aspect “dichtbij” belangrijk vond. Een jaar later werd met dezelfde formule gestart met BetuweNet, inmiddels een begrip in de regio Arnhem-Nijmegen. Er werd flink geïnvesteerd in kennis en techniek en FlakkeeNet en BetuweNet werden onder een holding geplaatst: RegioProviders. Onder de slogan “Uw internetprofessional op de hoek” ontwikkelde RegioProviders zich verder.

Het doel: voor elke ondernemer in de regio optreden als enige toeleverancier van internetdiensten. Dat is gelukt. Op dit moment kan RegioProviders geheel zelfstandig invulling geven aan elk denkbaar internet vraagstuk. We beschikken over een eigen afdeling webprojecten, een afdeling voor ISP diensten en een eigen datacenter. We zijn inmiddels een franchise organisatie geworden. Hierdoor beschikken onze klanten over een internetprofessional bij in de buurt, die vanaf het eerste gesprek tot en met de concrete oplossing helpt het internet resultaatgericht in te zetten.

Meer informatie: www.regioproviders.nl
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.