Validatie probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Als developer bouw je in DevOps teams aan enterprise applicaties, nieuwe IOT, Chatbots of AI oplossingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij vorig jaar Microsoft Partner of the year geworden.

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Senior PHP developer met ambities tot Software Arc

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »
J C

J C

15/01/2014 18:20:52
Quote Anchor link
Ik ben bezig mijn website helemaal netjes te maken en door een validatie heen te halen. Maar ik kom er bij 1 fout melding niet uit, hopelijk kunnen jullie mij helpen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<div class="grid_8 padtop3">
                    <h4 class="padtop">Nieuwsberichten</h4>
                    <p class="padbot35">Hier komen nieuwsberichten.</p>
                    <p class="padbot36">
                        <ul class="icons">
                        <li><a href="https://www.facebook.com/pages/Rigging-Experts/1454326911455393"><img src="http://www.jcsl.nl/rigging/icons/facebook.jpg" alt="" /></a></li>
                        </ul>
                    </p>
                </div>


De </p> geeft hierbij de volgende melding:

line 100 column 9 - Fout: No p element in scope but a p end tag seen.

[code]-tags geplaatst ipv <?php. Zou je in het vervolg alleen PHP code tussen PHP code tags willen zetten?[/modedit]
Gewijzigd op 15/01/2014 18:46:47 door Wouter J
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 18:53:11
 
Willem vp

Willem vp

15/01/2014 18:54:52
Quote Anchor link
<ul> is een block level element. Een <p>-element mag geen block level elementen bevatten.
Gewijzigd op 15/01/2014 18:55:13 door Willem vp
 
J C

J C

15/01/2014 18:57:10
Quote Anchor link
ok dus hoe zou ik dit dan moeten oplossen? Want die p is onderdeel van het skeletonlayout.

is div dan een goede oplossing?
Gewijzigd op 15/01/2014 18:58:20 door J C
 
Willem vp

Willem vp

15/01/2014 19:02:53
Quote Anchor link
Als het geen optie is om de <ul> buiten de <p> te plaatsen, zou je nog kunnen proberen om de <ul>-tags te verwijderen en de <li>-tags om te zetten in een <span> of zo. Maar misschien heeft iemand een betere oplossing.
 
Wouter J

Wouter J

15/01/2014 19:08:31
Quote Anchor link
>> zou je nog kunnen proberen om de <ul>-tags te verwijderen en de <li>-tags om te zetten in een <span> of zo. Maar misschien heeft iemand een betere oplossing.

Dat is nog fouter dan de huidige situatie.

JC, je hebt 2 oplossingen. 1tje is semantisch veel beter. Een p staat voor paragraph (alinea). Een lijst die onderdeel van een alinea is ziet er ongeveer zo uit: item een; twee; drie; en vier. Dat wil jij hier niet. Jij hebt een lijst die er zo uitziet:
  • item een
  • twee
  • drie
  • en vier

Zoals je ziet staat deze tussen 2 alinea's in: tussen 2 <p> elementen dus. Niet in een alinea. Dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<p>Een alinea</p>
<ul>
  <li>item een</li>
  <li>twee</li>
  <li>drie</li>
  <li>en vier</li>
</ul>


Als we dan naar jouw huidige lay-out kijken lijkt die <p class="padbot36"> helemaal niet te kloppen. Dat is namelijk geen alinea, maar een blokje met een willekeurige content (lijst, plaatje, tekst, etc.). Een <div> (een block element zonder betekenis) zou dus het beste weer staan in dit geval.

En als je dat niet wilt aanpassen. Gewoon zo laten en je geen zorgen maken over die validator. Browsers supporten het en wat maakt het dan uit dat het tegen de regels is? Het is een beetje miepen over de te kleine details. Maar goed, semantiek (wat ik hierboven uitlegde) is wel goed om op orde te hebben.
 
J C

J C

15/01/2014 19:12:54
Quote Anchor link
Nou wat ik heel graag wil leren is zo'n website bouwen die ook op een mobiel goed te zien is, vandaar deze structuur. Dus waarom in het begin al zulke fouten laten zitten

Ik zou dan zoiets krijgen denk ik:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<div class="grid_8 padtop3">
                    <h4 class="padtop">Nieuwsberichten</h4>
                    <div class="padbot35">Hier komen nieuwsberichten.</div>
                    <div class="padbot36">
                        <ul class="icons">
                        <li><a href="https://www.facebook.com/pages/Rigging-Experts/1454326911455393"><img src="http://www.jcsl.nl/rigging/icons/facebook.jpg" alt="" /></a></li>
                        </ul>
                    </div>
                </div>
 
Wouter J

Wouter J

15/01/2014 19:18:44
Quote Anchor link
>> Dus waarom in het begin al zulke fouten laten zitten
Naja, je moet niet altijd de drang hebben om alles valid te krijgen. Heeft trouwens niks te maken met mobiel enzo. W3C is het team dat de regels heeft bedacht en browsers implementeren deze regels. Hoe browsers er mee omgaan is wat uitmaakt, of W3C het dan misschien niet leuk vind dat je een spatie daar hebt een een & teken daar is allemaal een beetje teveel gemiep.

>> Ik zou dan zoiets krijgen denk ik
Dat ligt aan wat je doel is en of je HTML5 gebruikt.
Zomaar iets dat me bijv. al opvalt: <div class="padbot35">Hier komen nieuwsberichten.</div>
Nieuwsberichten zijn een opsomming van berichten, een lijst dus, geen div.
 
J C

J C

15/01/2014 19:21:31
Quote Anchor link
Helemaal gelijk op beide punten.

Het laatste moet inderdaad later nog een lijst worden, maar ben er nog niet uit hoe ik dat ga voorgeven of indelen, dus heb er even tijdelijk een blok van gemaakt.
 
Willem vp

Willem vp

15/01/2014 19:54:36
Quote Anchor link
Wouter J op 15/01/2014 19:18:44:
W3C is het team dat de regels heeft bedacht en browsers implementeren deze regels. Hoe browsers er mee omgaan is wat uitmaakt, of W3C het dan misschien niet leuk vind dat je een spatie daar hebt een een & teken daar is allemaal een beetje teveel gemiep.

Dat is absoluut geen gemiep. Wat jij beschrijft is juist de bron van alle ellende.
Weg met alle quirks- en compatibility modes. Wat je nu ziet, is dat de ene browser zich niet aan de standaard houdt, waar vervolgens een webdesigner weer gebruik van maakt, zodat andere browsers kunstgrepen uit moeten halen om de betreffende website te kunnen tonen. Maar omdat elke browser weer een andere rendering engine heeft, zal het resultaat voor elke browser weer net iets anders zijn. En doordat iedere browser zal proberen een site die zich niet aan de standaards houdt zo goed mogelijk te tonen, worden ontwerpers ook niet geprikkeld goed werk af te leveren, waardoor het probleem alleen maar groter wordt.

Op dit moment is het gewoon onmogelijk om een site te maken die op alle browsers goed werkt, en dat schrijf ik voor het grootste deel toe aan de vergevingsgezindheid van de browsers betreffende de bagger die ze aangeleverd krijgen. Hoe was dat spreekwoord ook weer van die zachte heelmeesters die stinkende wonden maken? Het huidige wereldwijde web is een grote stinkende wond van kansloze HTML-rommel.

Het probleem is dat wanneer je nu een stricte compliancy zou afdwingen, zo'n 98% van de web"designers" gaat blaten omdat hun site niet meer werkt. Toch denk ik dat het de enige manier is om van de stank af te komen.
Gewijzigd op 15/01/2014 19:55:13 door Willem vp
 
J C

J C

15/01/2014 23:14:06
Quote Anchor link
Ik verwacht niet dat ik daar met die ene website die ik per jaar bouw nou echt verschil in ga maken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.