variabele doorgeven met form

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

An del

An del

21/02/2006 22:38:00
Quote Anchor link
Hoi,

Kan iemand mij uitlegge wat er gebeurt?
ik hen een form waar ik mijn naam doorgeef.
<FORM METHOD ="POST" ACTION="probeer.php">
<p>Geef uw naam :&nbsp;&nbsp; <input type="text" name="naam" size="55"><br>

<p><input type="submit" value="Indienen" name="doorgeefknop">&nbsp; <input type="reset" value="Invoer wissen" name="doorgeefknop"></p>
</form>

Dit komt toe op een pagina zoals ik wil. Indien ik de waarde uitprint is er geen probleem.
Als ik nu die waarde nogmaals wil doorgeven naar een volgende pagina doe ik dit:

<form name="form1" method="post" action="test2.php">
<input type="hidden" name="naam" value=
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $naam ?>
>
</form>

Dit komt ook toe op de volgende pagina MAAR,
Als dit 1 woord is komt dit woord toe Maar als dit 2 woorden zijn komt enkel het eerste woord toe?????????????????????????

waarom?

ps: ik ben beginner :-(
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 07:41:00
 
- wes  -

- wes -

21/02/2006 22:39:00
Quote Anchor link
value='
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $bla;?>
'


quotejes
 
An del

An del

21/02/2006 22:41:00
Quote Anchor link
Wis, hoe is het mogelijk om zo snel het juiste antwoord te krijgen, pfff, ik ben onder de indruk
proficiat !!!!!

Thx
 
- wes  -

- wes -

21/02/2006 22:43:00
Quote Anchor link
tis net als wortels in je oren stoppen, nadat je het 1x fout doet gaat het prima!
 
Kees de braak

Kees de braak

21/02/2006 22:44:00
Quote Anchor link
wel jammer dat er dan veel wortels nodig zijn om alle mogelijke manieren om die wortels in je oren te stoppen uit te vinden.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.