veldnaam wordt niet aanvaard

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »
Berta Pappens

Berta Pappens

22/04/2023 11:23:10
Quote Anchor link
Hallo ,

Kan iemand mij zeggen waarom de volgende veldnaam "Land code"in de sql niet aanvaard wordt.
Ik weet nu dat het niet de juiste veldnaam is normaal is Land_code beter.
Maar er moet toch een oplossing zijn omdat je dit kunt aanmaken in phpadmin

Quote:

$sql = "SELECT * FROM geo_bel WHERE Land code LIKE '%" . mysqli_real_escape_string($con,$_POST['znaam']) . "%'";
$res = mysqli_query($con,$sql);


de foutmelding is op Land code , want als ik dit probeer op Land alleen is er geen foutcode en alles is dan goed.

Kan iemand helpen AUB
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 10:15:41
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

22/04/2023 11:29:25
Quote Anchor link
`land code`
 
Berta Pappens

Berta Pappens

22/04/2023 11:30:51
Quote Anchor link
Bedankt ga het uitproberen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/04/2023 11:38:28
Quote Anchor link
Of gewoon geen spaties gebruiken in veldnamen. En grammaticaal is het altijd nog landcode, of countrycode in het Engels.
Gewijzigd op 22/04/2023 11:39:03 door - Ariën -
 
Berta Pappens

Berta Pappens

22/04/2023 11:40:47
Quote Anchor link
Inderdaad een grote fout van mij maar is nu zo.

Toch bedankt


Toevoeging op 22/04/2023 11:48:18:

Adoptive Solution

Ik krijg geen foutmelding meer , maar toch wordt er niks gevonden.
Als ik gewoon land gebruik gaat dit goed ... Waarom???
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/04/2023 11:52:07
Quote Anchor link
Misschien vanwege de spatie, zoals ik al opperde?
Ik gebruik nooit spaties, en bij naamgevingen is dat ook niet gewoonlijk.
 
Arno van Zanten

Arno van Zanten

22/04/2023 12:05:13
Quote Anchor link
Ergens op internet kun je vinden welke veldnamen je wel en niet kunt gebruiken, sommige zijn hardcore in de mysql ingebakken. Hoop dat ik het goed uitleg, maar bepaalde veldnamen mag je niet gebruiken.
ook let erop als je een veldnaam veranderd in je PHP code of in de Mysql, dat je je PHP code ook aanpast of de Mysql.
 
Berta Pappens

Berta Pappens

22/04/2023 12:13:37
Quote Anchor link
Bedankt maar het is nu zo en ik ga het veld niet wijzigen omdat het te veel werk is, ik weet dat het moet kunnen maar ik weet niet hoe, dus vraag ik het hier aan de mensen met kennis.

Wie weet de oplossing AUB ??
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

22/04/2023 12:39:51
Quote Anchor link
Hiero

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$sql = "SELECT * FROM geo_bel WHERE `Land code` LIKE '%" . mysqli_real_escape_string($con,$_POST['znaam']) . "%'";


Toevoeging op 22/04/2023 12:42:23:

En het antwoord heb ik eerder gegeven. Zal het effe tussen code zetten.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
`land code`


Toevoeging op 22/04/2023 12:43:05:

Excuses, land moet met een L
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/04/2023 12:48:44
Quote Anchor link
Berta Pappens op 22/04/2023 12:13:37:
Bedankt maar het is nu zo en ik ga het veld niet wijzigen omdat het te veel werk is, ik weet dat het moet kunnen maar ik weet niet hoe, dus vraag ik het hier aan de mensen met kennis.

Wie weet de oplossing AUB ??


Valt mee hoor:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
ALTER TABLE table_name
RENAME COLUMN old_column_name TO new_column_name;
 
Berta Pappens

Berta Pappens

22/04/2023 13:44:47
Quote Anchor link
Adoptive Solution

Zoals ik al gezegd had "Dit werkt niet "...????


Toevoeging op 22/04/2023 13:57:29:

Hallo,

Iedereen hartelijk bedankt, ik heb de oplossing gevonden .
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

22/04/2023 14:15:51
Quote Anchor link
Als mijn oplossing niet werkt (wat het wel doet) mag ik dan weten welke oplossing dan wel werkt?
 
Berta Pappens

Berta Pappens

22/04/2023 14:18:39
Quote Anchor link
De oplossing was ipv ' moest het ` dit zijn , ik gebruikte '
heb nadien gezien dat jij ` deze gebruikte.
Dus uw oplossing was de juiste

Hartelijk dank daarvoor .
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.