Vergelijk Site

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

.Net Ontwikkelaar

Dit ga je doen Het ontwerpen en ontwikkelen van software voor klanten; Het bijdragen van kennis en ervaring; Het integreren van van de software en afstemmen met klanten; Het functioneel testen van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij momenteel op zoek naar een .Net Developer die wilt werken aan software die draait op machines wereldwijd. De organisatie produceert software voor applicaties die gebruikt worden in verschillende branches. De software wordt geleverd aan fabrikanten van verschillende robotica en machines. Als .Net ontwikkelaar ben je intern onderdeel van het team wat de applicatie omgevingen ontwikkeld en

Bekijk vacature »

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

03/05/2011 18:59:50
Quote Anchor link
Beste Leden van PHPHulp,

Graag wil ik beroep doen op jullie kritische blik.
Vorige week heb ik een nieuwe website gelanceerd sim only aanbiedingen.

Nou heb ik al heel wat uren werk in het maken van de website zitten maar ik ben bang dat ik bedrijfsblindheid heb opgelopen :).
Dus mijn vraag is zijn er dingen die jullie zouden aanpassen?

Ik zie de feedback erg graag tegemoet!

Gr

Roy
Gewijzigd op 03/05/2011 19:03:36 door RvW Of toch niet
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 12:12:05
 
Jaron T

Jaron T

03/05/2011 19:36:58
Quote Anchor link
m.u.v. de typefouten best netjes.
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

03/05/2011 19:37:50
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

03/05/2011 19:44:11
Quote Anchor link
@Jaron T
Tnx

@Jordi Kroon
Bedankt voor de tip, gaan we naar kijken!
 
Wouter J

Wouter J

03/05/2011 20:01:21
Quote Anchor link
RvW Of toch niet op 03/05/2011 19:44:11:
Bedankt voor de tip, gaan we naar kijken!

Dit zijn eigenlijk maar 4 fouten:
- checked="true" klopt niet, dit zou namelijk aantonen dat checked ook false kan zijn. Maar dat is niet mogelijk, alleen checked is goed. (dus <input type="checkbox" checked />)
- <option name="iets" />Iets</option klopt niet. Die /> geeft aan dat er geen sluit tag is, maar die is er wel degelijk.
- target="_blank" is geen attribute meer in XHTML. Hiervoor moet je javascript gebruiken.
- <p><h1>iets</h1></p> is geen goede constructie. Een kopje(heading) mag namelijk nooit in een alinea (paragraph). Een heading staat namelijk altijd erboven.
 
Aad B

Aad B

03/05/2011 20:13:09
Quote Anchor link
Zoek snel een goede reviewer/editor voor je teksten.
"....een hoop mensen die..." staat wel heel erg dom en kost je klandizie. Komt erg knullig over. Verder een mooie site en tevens een goed initiatief!!
Gewijzigd op 03/05/2011 20:14:05 door Aad B
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

03/05/2011 21:34:51
Quote Anchor link
Wouter J op 03/05/2011 20:01:21:
RvW Of toch niet op 03/05/2011 19:44:11:
Bedankt voor de tip, gaan we naar kijken!

Dit zijn eigenlijk maar 4 fouten:
- checked="true" klopt niet, dit zou namelijk aantonen dat checked ook false kan zijn. Maar dat is niet mogelijk, alleen checked is goed. (dus <input type="checkbox" checked />)
- <option name="iets" />Iets</option klopt niet. Die /> geeft aan dat er geen sluit tag is, maar die is er wel degelijk.
- target="_blank" is geen attribute meer in XHTML. Hiervoor moet je javascript gebruiken.
- <p><h1>iets</h1></p> is geen goede constructie. Een kopje(heading) mag namelijk nooit in een alinea (paragraph). Een heading staat namelijk altijd erboven.

Top bedankt!
 
P-ter AA

P-ter AA

03/05/2011 23:49:15
Quote Anchor link
Wouter J op 03/05/2011 20:01:21:
RvW Of toch niet op 03/05/2011 19:44:11:
Bedankt voor de tip, gaan we naar kijken!

Dit zijn eigenlijk maar 4 fouten:
- checked="true" klopt niet, dit zou namelijk aantonen dat checked ook false kan zijn. Maar dat is niet mogelijk, alleen checked is goed. (dus <input type="checkbox" checked />)
- <option name="iets" />Iets</option klopt niet. Die /> geeft aan dat er geen sluit tag is, maar die is er wel degelijk.
- target="_blank" is geen attribute meer in XHTML. Hiervoor moet je javascript gebruiken.
- <p><h1>iets</h1></p> is geen goede constructie. Een kopje(heading) mag namelijk nooit in een alinea (paragraph). Een heading staat namelijk altijd erboven.


Kijk, dit zijn nou dingen die ik interessant vind. Dit lees je niet overal op internet. Waar haal je deze informatie vandaan? (Ik doel vooral op ' target="_blank" is geen attribute meer in XHTML' en 'checked="true"')

Hoe zit het overigens met checked="checked"? Want dat geeft Dreamweaver wel eens aan?
Gewijzigd op 03/05/2011 23:51:29 door P-ter AA
 
Joey Drieling

Joey Drieling

04/05/2011 00:21:52
Quote Anchor link
Wouter J op 03/05/2011 20:01:21:
- target="_blank" is geen attribute meer in XHTML. Hiervoor moet je javascript gebruiken.


En target="_blank" is weer valid in HTML5 ;p
http://www.websiteadministrator.com.au/articles/target-blank.html
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.