[VERZAMEL] Handige Links

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »

Wouter J

Wouter J

06/04/2012 12:44:43
Quote Anchor link
Unversed, dat is de slechste link die je kan geven: http://w3fools.com/

Beter is:

Mozilla Developer Network - De grootste en beste wiki documentatie over HTML, CSS en JS
https://developer.mozilla.org/nl/
Gewijzigd op 06/04/2012 12:45:39 door Wouter J
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 22:58:13
 
Frank WD

Frank WD

07/04/2012 00:40:41
Quote Anchor link
How to Simulate CSS3 box-shadow in IE6-8 Without JavaScript.

Klik hier
 
Maikel Doeze

Maikel Doeze

08/04/2012 22:41:03
Quote Anchor link
Misschien al wel bekend bij sommige maar als nog:
http://www.html5test.com
 

09/04/2012 00:20:35
 
Wouter J

Wouter J

09/04/2012 10:41:40
Quote Anchor link
Site met een font-face generator (voor custom fonts) en standaard font-face pakketten van diverse fonts
http://fontsquirrel.com

Site met heel heel heel veel fonts die je gratis mag downloaden in truetype format
Stop dit ttf bestand in de font-face generator hierboven en het werkt in elk browser overal.
http://dafont.com/

Nog een site met heel veel fonts
http://myfonts.com/

WhatTheFont? Upload een plaatje en kijk welk font er in de afbeelding gebruikt is
http://new.myfonts.com/WhatTheFont/
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

09/04/2012 11:05:05
Quote Anchor link
Even een klein berichtje tussendoor (niet op reageren aub!!) want ik wil jullie echt even mijn complimenten geven voor jullie bijdrages. Toen ik dit topic begon, hoopte ik dat er wat leuke links geplaatst zouden worden, maar tot nu toe overtreft het al mijn verwachtingen. Complimenten dus voor al diegenen die (een) link(s) geplaatst hebben. En hopelijk zullen er nog vele nuttige links volgen.
 
Wouter J

Wouter J

10/04/2012 12:29:25
Quote Anchor link
Een zeer uitgebreide lijst van frameworks, libary's en dingen die je kan gebruiken op het web
http://stackoverflow.com/questions/8670378/what-are-the-modern-web-technologies-to-learn-for-a-freelancer/8670497#8670497

Gezien de titel vermoedde ik het al, helaas bevestigd. De lijst is verwijderd omdat Stack Overflow niet de juiste plek is voor zoiets (hun eigen regels).[/modedit]
Gewijzigd op 13/04/2012 02:19:41 door Chris -
 
B a s
Beheerder

B a s

13/04/2012 07:46:54
Quote Anchor link
Indirect handig als je aan het werk bent op een Windows laptop:

Two Finger Scroll
http://code.google.com/p/two-finger-scroll/downloads/list
 
Reshad F

Reshad F

20/04/2012 14:52:29
Quote Anchor link
html5 boilerplate

voor degenen die een html5 website willen hebben maar ook IE6 willen supporten is dit de ideale oplossing!
 
Jeroen VD

Jeroen VD

30/04/2012 14:13:07
Quote Anchor link
misschien een mooie toevoeging aan dit topic (en omdat ik zelf ernaar aan het zoeken ben), een site met veel achtergrondafbeeldingen, zowel herhalende als fullscreens? als er links aanwezig zijn mag deze reactie verwijderd worden hoor.

Offtopic:

als er mensen op deze manier reageren (dus met requests) en daarna die requests verwijderen, kan dit topic dan niet veel meer opleveren?
 
Crispijn -

Crispijn -

30/04/2012 15:39:35
Quote Anchor link
Een handige familie met allerlei soorten icoontjes:
http://www.famfamfam.com/lab/icons/

Een handige website die veel over Zend duidelijk uitlegt:
http://www.zendcasts.com/

Een blog van David Walsh waar voor mij vroeger veel leuke nieuwe dingen werden geplaatst, nu gaat hij soms wat te ver mijns inziens:
http://davidwalsh.name/
 
Jelmer -

Jelmer -

30/04/2012 15:52:05
Quote Anchor link
The Noun Project: allemaal symbooltjes (vector-plaatjes) die je vrij mag gebruiken
http://thenounproject.com/

CSS3 tools van Lea Verou
http://lea.verou.me/css3-tools/
 
Wouter J

Wouter J

08/05/2012 20:39:05
Quote Anchor link
Een tool om makkelijk en snel je regexen te testen
(let op! Het gebruikt de JavaScript PREG engine, deze verschilt minimaal van die van PHP)
http://gskinner.com/RegExr/
Shortlink: http://bit.ly/regexTest
 
 - Diov  -

- Diov -

13/05/2012 14:17:35
Quote Anchor link
http://www.webresourcesdepot.com/how-to-use-strftime-to-format-date-time/

Strftime, zeer makelijk om mee te beginnen
Daar leer je de basis!
 
Jeroen VD

Jeroen VD

13/05/2012 14:52:29
Quote Anchor link
een aantal blogs, leuk en leerzaam om bij te houden:

Wouter J
de blog van Wouter J, zeer leerzaam, van backend tot frontend. echt een aanrader. wouter is zelf te bescheiden denk ik (btw wouter, ik zou een aantal artikelen ook als tutorial hier op phphulp plaatsen)

Jeffrey Way
je kunt je beter afvragen wat hij niet weet over webdesign. voor de gevorderde programmeur vind je er van alles.

Niels Kieviet
blog van Niels. vooral backend tutorials te vinden. zend framework & active directory hebben momenteel de nadruk

nog meer leuke blogs?
Gewijzigd op 13/05/2012 14:52:42 door Jeroen VD
 
Jelmer -

Jelmer -

13/05/2012 15:26:42
Quote Anchor link
Oja, blogs!
The Daily Nerd
Vooral meer front-end gericht, maar wel iedere dag een lading links. Ik heb geen idee hoe 'ie het volhoudt…

Fronteers topic over front-end sites & blogs. Daar staan ook nog wel een paar goeie links. Wel weer alleen front-end.

CreativeJS
Website met demo's en tutorials over creatieve dingen met Javascript... waarom typ ik deze beschrijvingen eigenlijk nog, de URL zegt het toch wel?
 
Wouter J

Wouter J

13/05/2012 18:27:44
Quote Anchor link
Blogs:

Paul irish
De man van dit moment op gebied van jQuery, Chrome, HTML5 en JS. Gewoon geweldig om te naar te luisteren
http://paulirish.com/
(video kanaal ook een aanrader om te volgen: www.youtube.com/user/paulirish )

James Padolsey
Een expert in JavaScript.
http://james.padolsey.com/

CSS-tricks
http://css-tricks.com/

Site optimo
De nederlandse SEO blog
http://siteoptimo.com/blog/

HTML5 doctor
http://html5doctor.com/

Fabien Potencier
De man achter Symfony en alle andere apps van Sensiolabs.
http://fabien.potencier.org/

Offtopic:
Jelmer, beschrijving hoeft ook helemaal niet. Kijk maar eens bij het eerste postje, alleen titel + link is nodig.

Jeroen, ik ga ze niet kopiëren, dat is namelijk duplicated content. Ik ga wel eens een tutorialtje hier voor schrijven.
Gewijzigd op 13/05/2012 18:28:32 door Wouter J
 
G P

G P

03/06/2012 02:51:20
Quote Anchor link
Zeer knappe menu's maken, enkel met CSS en HTML
http://css3menu.com/

- Geen javascriptjes nodig
- SEO !
- Compatible met alle webbrowsers (Internet Explorer, Google Chrome, Firefox, Safari, Opera, ...)
- Geen ingewikkelde scripts
 
Koen Hollander

Koen Hollander

03/06/2012 10:55:27
Quote Anchor link
Leejo.nl

Handige tools voor je website
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

03/06/2012 11:15:49
Quote Anchor link
Ik zie alleen maar reclame op leejo.nl.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.