Video verplicht bekijken.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Voor een opdrachtgever, met een prachtig kantoor in omgeving Wateringen zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind jij het leuk om in een Agile/Scrum omgeving te werken? Wil jij

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »
Tim Klein

Tim Klein

17/11/2013 19:21:13
Quote Anchor link
Hallo lieve PHPHulp vrienden,

Ik heb een vraagje.

Ik wil mensen verplicht een video helemaal laten kijken, voordat ze door kunnen gaan naar de pagina. Ik werk met een "levelsysteem", waar bij ieder level een andere film moet worden gekenen.
Ik heb het volgende idee:
1. Met een ifje controleren of er een 1 in de database staat
2. Ik zet een filmpje van YouTube op mijn website.
*3. Na het volledig bekijken van een filmpje wordt er een button zichtbaar, die je doorleidt naar de volgende pagina.
4. Deze pagina insert in de colom van de gebruiker een 1 bij "video level ...".
5. De gebruiker kan verder naar de volgende pagina van het desbetreffende level.

Nu weet ik niet of puntje 3 mogelijk is, en zoja, hoe ik dit moet doen.
Weet iemand dit, of een veel "makkelijkere" oplossing.

Tim
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 08:15:18
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/11/2013 20:14:58
Quote Anchor link
En wat als ze het filmpje doorskippen met de seek-balk?
 
Tim Klein

Tim Klein

17/11/2013 21:24:34
Quote Anchor link
Dan wordt de button ook niet zichtbaar.
Is hier eigenlijk wel een oplossing voor, of niet.
 
Reshad F

Reshad F

17/11/2013 21:32:47
Quote Anchor link
Je hebt hier als het goed is alternative ways voor namelijk een custom videospeler weergeven waar geen tijdbalk in zit en/of deze disablen zodat men niet kan doorspoelen.
 
Tim Klein

Tim Klein

17/11/2013 21:46:39
Quote Anchor link
Dankje Reshad. Dit had ik van een vriend van me:
[17-11-13 21:29:16] Frank: Je moet de tijd van het filmpje in de database zetten
[17-11-13 21:29:23] Frank: dus bij. 361 seconden
[17-11-13 21:29:33] Frank: En dan na 361 seconden komt de knop.. :)

Weet alleen niet hoe ik de laatste regel moet doen, maar dat zoek ik wel uit.

Bedank alle
 
Michael -

Michael -

18/11/2013 08:09:29
Quote Anchor link
Tim kijk even naar de Youtube API. Deze kan de 'current time' weergeven
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Math.floor(Video.YTPlayer.getCurrentTime());

en heeft ook een 'hide/disable controls' optie.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
playerVars: { 'autoplay': 1, 'controls': 0 },

Je kunt ook de totale tijd ophalen van het filmpje, deze sla je dan op in de database, en zou je dan met ajax elke seconde kunnen controleren of de 'current time' het zelfde is als de tijd in de database.
 
Kris Peeters

Kris Peeters

18/11/2013 16:13:36
Quote Anchor link
Een simpel voorbeeld in actie.

Als je de trailer van "Jurassic Park 1" niet uitkijkt, krijg je de meest memorabele animated gif van de 90's te zien.

Als je de video volledig ziet, verschijnt een link.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
<!DOCTYPE HTML>
<html>
<body>
<div id="player"></div>
<div id="message"></div>
<div id="controls">
  <a href="javascript: stopVideo()">Stop</a>
  <a href="javascript: startVideo()">Start</a>
</div>
<script>
  // globals
  var videoId;
  var player;
  var done;
  var timer = null;
  var video_completely_seen = false;
  var video_skipped = false;

  function youtube(id, controls) {
    videoId = id;
    //Load player api asynchronously.
    var tag = document.createElement('script');
    tag.src = "https://www.youtube.com/iframe_api";
    var firstScriptTag = document.getElementsByTagName('script')[0];
    firstScriptTag.parentNode.insertBefore(tag, firstScriptTag);
    done = false;
    
  }
  function onYouTubeIframeAPIReady() {
      player = new YT.Player('player', {
        height: '390',
        width: '640',
        videoId: videoId,
        playerVars: { 'autoplay': 1, 'controls': 1 },
        events: {
          'onReady': onPlayerReady,
          'onStateChange': onPlayerStateChange
        }
      });
      
  }
/**
* event callbacks. reageren op commando van Google.
*/
  function onPlayerReady(evt) {
      evt.target.playVideo();
  }
  function onPlayerStateChange(evt) {
      if (timer == null && evt.data == YT.PlayerState.PLAYING && !done) {
        // we gaan de timer aanzeten.  We verwachten dat var done nog op false staat na x aantal seconden, zijnde de duur van de video
        timer = setTimeout(function() {
              video_completely_seen = true;
              // knop tonen, tenzij men al heeft proberen vals spelen
              if (video_skipped == false) {
                document.getElementById('message').innerHTML = '<a href="#">KLIK om verder te gaan</a>';
              }
          },
          Math.floor(1000 * player.getDuration())
        );
        return;
      }
      if (timer != null && video_completely_seen == false) {
        video_skipped = true;
        // een error message mee sturen
        document.getElementById('message').innerHTML = '<img src="http://stream1.gifsoup.com/view2/1349477/ah-ah-ah-o.gif">';
      }
  }
/**
* simpele controls
*/
  function stopVideo() {
      player.stopVideo();
  }

  function startVideo() {
      player.playVideo();
  }

  window.onload = function() {
    youtube('lc0UehYemQA', null);
  }
</script>
</body>
</html>



Er mist ongetwijfeld nog logica.
Maar je ziet wel op welke plek je kan ingrijpen
Gewijzigd op 18/11/2013 17:02:06 door Kris Peeters
 
Tim Klein

Tim Klein

18/11/2013 17:14:47
Quote Anchor link
Kris,
Enorm bedankt.
Aleen misschien een klein, lullig vraagje hoor: Waar weizig ik de video?

Tim
 
Wouter Van Marrum

Wouter Van Marrum

18/11/2013 17:20:22
Quote Anchor link
Tim Klein op 18/11/2013 17:14:47:
Kris,
Enorm bedankt.
Aleen misschien een klein, lullig vraagje hoor: Waar weizig ik de video?

Tim


Hier als het goed is :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
  window.onload = function() {
    youtube('lc0UehYemQA', null); # lc0UehYemQA is youtube id
  }
 
Kris Peeters

Kris Peeters

18/11/2013 17:22:33
Quote Anchor link
You tell me.

Nee, ik bedoel ...
toon eens de HTML die jij op je pagina zou willen zien.
Als je ergens een search <input> zet, kan ik die doen reageren.

Ondertussen staat de id van de video op lijn 80. Als het een video is die jij als webmaster (vast) bepaalt, kan je simpelweg lijn 80 aanpassen.
 
Tim Klein

Tim Klein

18/11/2013 17:24:35
Quote Anchor link
Kris,
Helaas had ik nog geen code geschreven, omdat ik niet wist wat nu helemaal precies de beste oplossing was.

IK WEL JE ENORM BEDNAKEN!

Groetjes, Tim
Gewijzigd op 18/11/2013 17:36:15 door Tim Klein
 

18/11/2013 17:35:38
Quote Anchor link
Slotjes doen we niet aan, Tim.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.