Voetbal opstelling

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »
Robert Deiman

Robert Deiman

22/03/2008 12:56:00
Quote Anchor link
Ik ben bezig een opstelling systeem te maken voor een voetbalteam. Natuurlijk mogen hierbij geen spelers op meerdere posities komen te staan. Nu heb ik een paar kleine aanpassingen gedaan, maar nu werkt het script van Jan Koehoorn niet meer.
Iemand een idee waar het aan kan liggen?

Het script van Jan is hier te vinden: KLIK

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
<?php
    ini_set ('display_errors', 1);
    error_reporting (E_ALL);
    //require 'stats.php';
    $title = 'Robert Deiman | Voetbalmanager';
    $form_action = $_SERVER['REQUEST_URI'];
    
    $sOpstelling = '4-4-2';

    $aOpstelling = explode('-',$sOpstelling);
    
    $aSpelers = array(1 => 'Robert Deiman', 'Alex Venema', 'Albert Venema', 'Bernd Spengler', 'Bob Hudepohl', 'William de Roos', 'Pieter Nijland', 'Johan Haverslag', 'Jeroen Doorgeest', 'Freek Hogeboom', 'Tonnie Tuten', 'Bulent Köse', 'Nico in \'t Veld');
    
    function
set_selectbox ($id, $options) {
        echo PHP_EOL . '<select id="' . $id . '" name="' . $id . '">';
        echo PHP_EOL . '<option value="0"> - leeg - </option>';
        foreach ($options as $key => $value) {
            echo PHP_EOL . '<option value="' . $key . '">' . $value . '</option>';
        }

        echo PHP_EOL . '</select>';
    }

?>


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title>Jan Koehoorn | <?php echo $title; ?></title>
    
    <link rel="stylesheet" type="text/css" media="screen" href="reset.css" />
    <link rel="stylesheet" type="text/css" media="screen" href="oop.css" />
    <style type="text/css">
    p{
        text-align:center;
        }
    </style>
    
    <script type="text/javascript" src="mootools/mootools.js"></script>
    <script type="text/javascript">
        window.addEvent ('domready', function () {
            $$('form#opstelling select').each (function (item) {
                item.addEvent ('change', function () {
                    check_other_players (this);
                });
            });
        });
        function check_other_players (select_to_check) {
            $$('form#opstelling select').each (function (item) {
                if (item.id != select_to_check.id && item.value == select_to_check.value) {
                    item.value = 0;
                }
            });
        }
    </script>
</head>

<body>
    <div id="container">
        <h1><?php echo $title; ?></h1>
        <h2>In een voetbalopstelling zorgen dat 1 speler niet op 2 plaatsen kan staan</h2>
        <form id="opstelling" method="post" action="#">
        <?php
            echo '<p>';
            set_selectbox('keeper', $aSpelers);
            echo '</p>';
            echo '<p>';
            for($i = 1; $i <= $aOpstelling[0]; $i++){
                set_selectbox('verdediger'.$i,$aSpelers);
                }

            echo '</p>';
            echo '<p>';
            for($i = 1; $i <= $aOpstelling[1]; $i++){
                set_selectbox('middenvelder'.$i,$aSpelers);
                }

            echo '</p>';
            echo '<p>';
            for($i = 1; $i <= $aOpstelling[2]; $i++){
                set_selectbox('aanvaller'.$i,$aSpelers);
                }

            echo '</p>';
        ?>

        </form>
        <?php //require 'show_source.php'; ?>
    </div>
</body>
</html>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert Deiman
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 01:42:15
 
Joren de Wit

Joren de Wit

22/03/2008 13:03:00
Quote Anchor link
Wat werkt er niet dan? Wat gaat er niet zoals je verwacht had?

Ik heb het hier lokaal even geprobeerd en kan niets vreemds ontdekken...
 
Robert Deiman

Robert Deiman

22/03/2008 13:18:00
Quote Anchor link
Ik kan in Firefox in elk geval wel 2 keer dezelfde speler selecteren in een ander veld. En dat mag niet.. Ik kan niet als keeper en als aanvaller opgesteld worden. Bij mij werkt dat niet goed.. :S
 
Joren de Wit

Joren de Wit

22/03/2008 13:27:00
Quote Anchor link
Firefox -> Firebug? Geeft deze nog een foutmelding?

ps. Zou het zomaar kunnen zijn dat mootools.js niet geladen wordt? Dat was bij namelijk in eerste instantie ook het geval totdat ik het pad goed zette...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
Robert Deiman

Robert Deiman

22/03/2008 13:49:00
Quote Anchor link
Goeie tip Blanche ;) Dat was het enige.
Het voordeel van deze ten opzichte van die van Jan is dat je een opstelling kan weergeven. (4-3-3, 4-4-2, 3-5-2) en dat die deze opstelling dan ook in je opmaak terug laat zien. Daarnaast is het ook een stukje minder code ;)
 
Joren de Wit

Joren de Wit

22/03/2008 13:53:00
Quote Anchor link
Ziet er netjes uit hoor, mooi dat het weer werkt ;-)
 
Robert Deiman

Robert Deiman

22/03/2008 14:02:00
Quote Anchor link
@Blanche

Het is slechts een aanpassing van het script van Jan he.. 'k wou er een database aan koppelen maar zo kan ik even testen of het idee wel werkt.

De echte complimenten gaan naar Jan, die voor de gelegenheid ook nog even zijn script heeft bewerkt naar een Mootools versie.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.