vraag variabelen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »
Arno

arno

06/03/2008 12:52:00
Quote Anchor link
hallo,
Ik ben op dit moment met een boek bezig om de basis van php te gaan leren. Ben een beginner en wil graag php gaan leren.
Nu heb ik een formulier gemaakt en een script om het formulier af te handelen.
De code van het formulier is
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<HTML>
<HEAD>
<TITLE>HTML-formulier</TITLE>
</HEAD>

<BODY>
<FORM ACTION="HandleForm.php"  METHOD=POST>
Voornaam <INPUT TYPE=TEXT NAME="Voornaam" SIZE=20><BR>
Achternaam <INPUT TYPE=TEXT NAME="Achternaam" SIZE=40><BR>
E-mailadres<INPUT TYPE=TEXT NAME="Email" SIZE=60><BR>
Commentaar<TEXTAREA NAME="Commentaar" ROWS=5 COLS=40> </TEXTAREA><br>
<INPUT TYPE=HIDDEN NAME="DezePagina" VALUE="formulier.html">
<INPUT TYPE=SUBMIT NAME= "SUBMIT" VALUE="Verzenden!">
</FORM>
</BODY>
</HTML>


en de afhandeling is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<html>
<head>
<title>formulierresultaten</title>
</head>
<body>
<?php
/* Deze pagina ontvangt en verwerkt de door "formulier.html" gegenereerde gegevens */
print ("Uw voornaam is $Voornaam. <BR> \n");
print ("Uw achternaam is $Achternaam. <BR> \n");
print ("Uw emailadres is $Email. <BR> \n");
print ("U had dit te zeggen:<br>\n $Commentaar<BR> \n");
?>

</body>
</html>


Nu krijg ik de de melding:
Notice: Undefined variable: Voornaam in c:\program files\easyphp1-8\www\oefenen_php\handleform.php on line 8
Uw voornaam is .

Notice: Undefined variable: Achternaam in c:\program files\easyphp1-8\www\oefenen_php\handleform.php on line 9
Uw achternaam is .

Notice: Undefined variable: Email in c:\program files\easyphp1-8\www\oefenen_php\handleform.php on line 10
Uw emailadres is .

Notice: Undefined variable: Commentaar in c:\program files\easyphp1-8\www\oefenen_php\handleform.php on line 11
U had dit te zeggen:


Hoe komt dit?
Ik gebruik easy php 1.8.0.1.

Wordt dit door deze versie niet ondersteund.

gebruik het boek php voor het world wide web van Larry Ullman
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Arno
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 12:00:20
 
Frank -

Frank -

06/03/2008 12:55:00
Quote Anchor link
$Voornaam bestaat niet, je zult in dit geval $_POST['Voornaam'] moeten gebruiken. Zie de POST-methode in je formulier.

Dat boek van Larry Ullman komt me bekend voor, maar de versie die ik had (4 jaar geleden) behandelde toch echt $_POST en $_GET. Welke druk uit welk jaar heb jij voor je liggen?

Edit: Ik zou toch zweren dat je eerst GET had staan... Maar goed, maakt niet zo heel veel uit.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Frank -
 
Arno

arno

06/03/2008 12:58:00
Quote Anchor link
Hoi Ik had inderdaad er eerst GET staan maar dat moest volgens het boek POST zijn,
Het boek is de 3de druk September 2003
 
- SanThe -

- SanThe -

06/03/2008 13:01:00
Quote Anchor link
Het is vast een oud boek.
Lees over superglobals en ga $_GET en $_POST gebruiken voor het afhandelen van formulieren.

$Voornaam bestaat niet, maar in jouw geval bestaat na het versturen van het formulier $_GET['Voornaam'] wel.
 
Frank -

Frank -

06/03/2008 13:06:00
Quote Anchor link
Helaas, dat is dan een verouderde versie. Ik heb hier de Tweede Editie liggen, die stamt uit 2004 en bespreekt PHP versie 4 én 5.

Tip: Zoek een beter/recenter boek, anders blijf je tegen problemen aanlopen.

easy php zou ik vervangen door WAMP, dan is dat ook weer helemaal up-to-date.
 
Arno

arno

06/03/2008 13:10:00
Quote Anchor link
Oke welk boek zou ik dan het beste kunnen gaan bestellen om stap voor stap php te kunnen gaan leren.
Ik had van een docent een tip om het volgende boek te kopen: Werken met PHP 5 & MySQL, A. Burger. Van Duuren Media (2006).

is dit een goed boek om vanaf de basis php te gaan leren.
kan ik zo namelijk even naar de boekhandel een goed en up to dater boek kopen!!
 
Arno

arno

06/03/2008 13:13:00
Quote Anchor link
en het liefst een nederlands of nederlands vertaal boek
 
Frank -

Frank -

06/03/2008 13:15:00
Quote Anchor link
Hmmm, ik zweer bij het boek van Larry Ullman (dus de 2e editie!) voor beginners. Dankzij dit boek heb ik de basis geleerd van PHP en een goede structuur in al mijn scripts gekregen. Ik heb hier nog veel meer boeken liggen, maar dat zijn eigenlijk alleen maar uitbreidingen op de basis of een andere manier van leren.

Het Handboek PHP5 en MySQL (ja, ik heb en gebruik ook MySQL...) is handig als naslagwerk, maar heb ik toch minder gebruikt. Het PHP 5 Superboek is handig wanneer je het stadium van Beginner wilt ontstijgen en met OOP aan de slag wilt gaan.
 
- SanThe -

- SanThe -

06/03/2008 13:16:00
Quote Anchor link
Niet Bumpen.
Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
 
Arno

arno

06/03/2008 13:25:00
Quote Anchor link
laat maar heb het al gevonden :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door arno
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.