Waar aanpassen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »
Davy janssens

davy janssens

30/01/2019 10:59:30
Quote Anchor link
Beste,

Aangezien mijn minieme kennis van php hier mijn vraag.
Op de pagina http://www.lvc-containerbouw.be/2018/containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=81
Zie je allemaal afbeeldingen staan. Deze zouden in het groot moeten komen staan.
Als ik via Firefox het bekijk zie ik onderstaande regel:
<img src="http://www.lvc-containerbouw.be/systeem/app/web/upload/small/43_fc56f2fd1ed56a9aa0ddeb8b0f845e28.jpg" alt="">
Als ik hier de 'small' verander in 'large' vult hij het volledig.
Maar de vraag is waar ik dit kan vinden en dus waar ik het ook kan aanpassen?

Alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 18:14:48
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/01/2019 12:54:14
Quote Anchor link
Kijk eens in 2018/containers.php?
 
Davy janssens

davy janssens

30/01/2019 13:01:01
Quote Anchor link
Mijn excuses voor het onoverzichtelijk maken, maar hieronder het bestand container.php.
Maar zie niks wat hiermee te maken kan hebben:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
ob_start();
?>

<!DOCTYPE html>
<html class="boxed" lang="nl-BE">
<head>

<!-- Basic -->
<meta charset="utf-8">
<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge">

<title>LVC - Containerbouw</title>

{YP_META}
<meta name="keywords" content="lvc,containers,maatwerk,nieuw,lommel,perscontainer,kartoncontainer,trappen,voetgangertunnels,plateau,gesloten,chassis,maiscontainer,portaalcontainer,onderdelen" />
<meta name="description" content="LVC-containerbouw - Alle types van containers, ook maatwerk!">
<meta name="author" content="publistep.be">

<!-- Favicon -->
<link rel="shortcut icon" href="img/favicon.ico" type="image/x-icon" />
<link rel="apple-touch-icon" href="img/apple-touch-icon.png">

<!-- Mobile Metas -->
<meta name="viewport" content="width=device-width, minimum-scale=1.0, maximum-scale=1.0, user-scalable=no">

<!-- Web Fonts -->
<link href="https://fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans:300,400,600,700,800%7CShadows+Into+Light" rel="stylesheet" type="text/css">

<!-- Vendor CSS -->
<link rel="stylesheet" href="vendor/bootstrap/css/bootstrap.min.css">
<link rel="stylesheet" href="vendor/font-awesome/css/font-awesome.min.css">
<link rel="stylesheet" href="vendor/animate/animate.min.css">
<link rel="stylesheet" href="vendor/simple-line-icons/css/simple-line-icons.min.css">
<link rel="stylesheet" href="vendor/owl.carousel/assets/owl.carousel.min.css">
<link rel="stylesheet" href="vendor/owl.carousel/assets/owl.theme.default.min.css">
<link rel="stylesheet" href="vendor/magnific-popup/magnific-popup.min.css">

<!-- Theme CSS -->
<link rel="stylesheet" href="css/theme.css">
<link rel="stylesheet" href="css/theme-elements.css">

<!-- Current Page CSS -->
<link rel="stylesheet" href="vendor/rs-plugin/css/settings.css">
<link rel="stylesheet" href="vendor/rs-plugin/css/layers.css">
<link rel="stylesheet" href="vendor/rs-plugin/css/navigation.css">
<link rel="stylesheet" href="vendor/circle-flip-slideshow/css/component.css">

<!-- Skin CSS -->
<link rel="stylesheet" href="css/skins/lvc.css">

<!-- Theme Custom CSS -->
<link rel="stylesheet" href="css/custom.css">

<!-- Head Libs -->
<script src="vendor/modernizr/modernizr.min.js"></script>

</head>
<body>
<!--FACEBOOK-->
<div id="fb-root"></div>
<script>(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = 'https://connect.facebook.net/nl_NL/sdk.js#xfbml=1&version=v2.11&appId=1503121049943105';
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script>
<!--EINDE FACEBOOK-->
<div class="body">
<header id="header" data-plugin-options="{'stickyEnabled': true, 'stickyEnableOnBoxed': true, 'stickyEnableOnMobile': true, 'stickyChangeLogoWrapper': false, 'stickyStartAt': 1, 'stickySetTop': '0', 'stickyChangeLogo': true}">
<div class="header-body">
<div class="header-container container">
<div class="header-row">
<div class="header-column">
<div class="header-logo">
<a href="index.html">
<img alt="LVC Containerbouw" width="222" height="108" data-sticky-width="133" data-sticky-height="65" data-sticky-top="-10" src="img/logo.png">
</a>
</div>
</div>
<div class="header-column">
<div class="header-row hidden-xs hidden-sm">
<nav class="header-nav-top">
<ul class="nav nav-pills">
<li>
<span class="ws-nowrap"><i class="fa fa-phone"></i> <b>+32(0)11 55.28.17</b> of <b>+32(0)11 54.40.47</b></span>
</li>
</ul>
</nav>
</div>
<div class="header-row">
<div class="header-nav">
<button class="btn header-btn-collapse-nav" data-toggle="collapse" data-target=".header-nav-main">
<i class="fa fa-bars"></i>
</button>
<ul class="header-social-icons social-icons hidden-xs">
<li class="social-icons-facebook"><a href="https://www.facebook.com/LVCcontainerbouw/" target="_blank" title="Facebook"><i class="fa fa-facebook"></i></a></li>
<li class="social-icons-linkedin"><a href="https://www.linkedin.com/company/lvc-containerbouw?trk=hb_tab_compy_id_2862844" target="_blank" title="Linkedin"><i class="fa fa-linkedin"></i></a></li>
</ul>
<div class="header-nav-main header-nav-main-effect-1 header-nav-main-sub-effect-1 collapse">
<nav>
<ul class="nav nav-pills" id="mainNav">
<li class="">
<a href="index.html">
<i class="fa fa-home"></i> Home
</a>
</li>
<li class="dropdown active">
<a class="dropdown-toggle" href="#">
Producten
</a>
<ul class="dropdown-menu">
<li>
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=76">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Specials op maat
</a>
</li>
<li>
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=79">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Perscontainers
</a>
</li>
<li>
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=80">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Karren
</a>
</li>
<li>
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=81">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Opvang- en steenbakken
</a>
</li>
<li>
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=82">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Trappen
</a>
</li>
<li>
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=83">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Voetgangertunnels
</a>
</li>
<li>
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=84">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Onderdelen containers
</a>
</li>
<li>
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=75">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Open containers
</a>
</li>
<li>
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=85">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Plateau containers
</a>
</li>
<li>
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=86">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Gesloten containers
</a>
</li>
<li>
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=87">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Gesloten containers met beweegbaar dak
</a>
</li>
<li>
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=88">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Hardox containers
</a>
</li>
<li>
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=89">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Chassis en containertafels
</a>
</li>
<li>
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=90">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Keuring van containers
</a>
</li>
<li>
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=91">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Ontwaterings / Slibcontainers
</a>
</li>
<li>
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=92">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Maïscontainers
</a>
</li>
<li>
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=93">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Portaalcontainers
</a>
</li>
</ul>
</li>
<li class="">
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=78">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Stock
</a>
</li>
<li class="">
<a href="containers.php?controller=pjListings&action&sortby=created&direction=desc&category_id=77">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Tweedehands
</a>
</li>
<li class="">
<a href="verhuur-containers.html">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Verhuur
</a>
</li>
<!--<li class="">
<a href="herstellingen.html">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Herstellingen
</a>
</li>-->
<li class="">
<a href="contact.html">
<i class="fa fa-caret-right"></i> Contact
</a>
</li>
</ul>
</nav>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
</header>

<div role="main" class="main">

<div class="container_fluid">
<img class="img-responsive" src="./img/slides/header-containers.jpg" width="100%">
</div>

<section class="section section-secondary mt-none">
<div class="container">

<div class="row">
<div class="col-md-8">
<h2><span class="zwart">Onze <strong>containers</strong></span></h2>
<div class="row">
<div class="col-sm-12">
{YP_LISTINGS}
</div>
</div>
</div>

</div>
</div>

</section>
</div>

<footer id="footer">
<div class="container">
<div class="row">
<div class="footer-bg">
<img src="img/gegevens.png">
</div>
<div class="col-md-3">
<div class="newsletter">
<h4>LVC Containerbouw</h4>
<p class="footer">Heeft u vragen?<br>...of u wenst een offerte?<br><a href="contact.html"><b><u>Contacteer</u></b></a> ons vrijblijvend.</p>
</div>
</div>
<div class="col-md-3">
<div class="contact-details">
<h4>Openingsuren</h4>
<ul class="contact">
<li><p class="footer"><i class="fa fa-clock-o"></i> <strong>Maandag t/m vrijdag:</strong><br>8u00 tot 12u00 en 12u30 tot 17u00</p></li>
<li><p class="footer"><i class="fa fa-clock-o"></i> <strong>Afspraak:</strong> mogelijk op zaterdagvoorm. en na de kantooruren</p></li>
</ul>
</div>
</div>
<div class="col-md-4">
<div class="contact-details">
<h4>Contactgegevens</h4>
<ul class="contact">
<li><p class="footer"><i class="fa fa-map-marker"></i> <strong>Adres:</strong> Joris Helleputtestraat 9 - 3920 Lommel</p></li>
<li><p class="footer"><i class="fa fa-phone"></i> <strong>Tel:</strong> +32(0)11-55.28.17 of +32(0)11-54.40.47</p></li>
<li><p class="footer"><i class="fa fa-envelope"></i> <strong>Email:</strong> <a href="mailto:[email protected]">[email protected]</a></p></li>
</ul>
</div>
</div>
<div class="col-md-2">
<h4>Volg ons</h4>
<ul class="social-icons">
<li class="social-icons-facebook"><a href="https://www.facebook.com/LVCcontainerbouw/" target="_blank" title="Facebook"><i class="fa fa-facebook"></i></a></li>
<li class="social-icons-linkedin"><a href="https://www.linkedin.com/company/lvc-containerbouw?trk=hb_tab_compy_id_2862844" target="_blank" title="Linkedin"><i class="fa fa-linkedin"></i></a></li>
</ul>
</div>
</div>
</div>
<div class="footer-copyright">
<div class="container">
<div class="row">
<div class="col-md-2">
<a href="index.html" class="logo">
<img alt="LVC Containerbouw" class="img-responsive" src="img/logo-footer.png">
</a>
</div>
<div class="col-md-8 center">
<h2 class="pslogan"><span class="slogan">Hart</span> <span class="zwart">voor de klant,</span> <span class="slogan">hard</span> <span class="zwart">met metaal</span></h2>
</div>
<div class="col-md-2">
<nav id="sub-menu">
<ul>
<li><a href="https://www.publistep.be" target="_blank"><span class="footerkleur">Publistep bvba</span></a> | 2018</li>
</ul>
</nav>
</div>
</div>
</div>
</div>
</footer>
</div>

<!-- Vendor -->
<script src="vendor/jquery/jquery.min.js"></script>
<script src="vendor/jquery.appear/jquery.appear.min.js"></script>
<script src="vendor/jquery.easing/jquery.easing.min.js"></script>
<script src="vendor/jquery-cookie/jquery-cookie.min.js"></script>
<script src="vendor/bootstrap/js/bootstrap.min.js"></script>
<script src="vendor/common/common.min.js"></script>
<script src="vendor/jquery.validation/jquery.validation.min.js"></script>
<script src="vendor/jquery.easy-pie-chart/jquery.easy-pie-chart.min.js"></script>
<script src="vendor/jquery.gmap/jquery.gmap.min.js"></script>
<script src="vendor/jquery.lazyload/jquery.lazyload.min.js"></script>
<script src="vendor/isotope/jquery.isotope.min.js"></script>
<script src="vendor/owl.carousel/owl.carousel.min.js"></script>
<script src="vendor/magnific-popup/jquery.magnific-popup.min.js"></script>
<script src="vendor/vide/vide.min.js"></script>

<!-- Theme Base, Components and Settings -->
<script src="js/theme.js"></script>

<!-- Current Page Vendor and Views -->
<script src="vendor/rs-plugin/js/jquery.themepunch.tools.min.js"></script>
<script src="vendor/rs-plugin/js/jquery.themepunch.revolution.min.js"></script>
<script src="vendor/circle-flip-slideshow/js/jquery.flipshow.min.js"></script>
<script src="js/views/view.home.js"></script>

<!-- Theme Custom -->
<script src="js/custom.js"></script>

<!-- Theme Initialization Files -->
<script src="js/theme.init.js"></script>

</body>
</html>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include '/home/lvc731/public_html/systeem/app/views/pjLayouts/pjActionListings.php'; ?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/01/2019 13:06:53
Quote Anchor link
Zou je de code tussen [code] en [/code]-tags willen plaatsen? Zie ook de Veelgestelde Vragen.


Het beste is om je site in een goede editor (bijv. Netbeans IDE) in te laden zodat je eenvoudig kan zoeken in alle bijbehorende bestanden. Hopende dat de gezochte inhoud niet in de database staat.
Gewijzigd op 30/01/2019 13:08:56 door - Ariën -
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

30/01/2019 16:48:37
Quote Anchor link
Waar je deze bestanden upload en hoe deze verder ingedeeld en van een naam voorzien worden en hoe je deze vervolgens weergeeft gebeurt waarschijnlijk sowieso op twee verschillende plaatsen.

Vergelijk de broncode met de HTML-source, mogelijk zitten de afbeeldingen in het {YP_LISTINGS} gedeelte. Mogelijk gaat hier een template-engine nog mee aan de slag die dat onderdeel vult.

Maar je bent nu je eigen code aan het reverse engineeren. Het zou gewoon handiger zijn als je iemand sprak die dit systeem heeft gebouwd of dat er ergens (wishful thinking) documentatie is die je kunt raadplegen...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.