Waardes verdelen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »
Jacco Engel

Jacco Engel

22/01/2019 09:24:57
Quote Anchor link
Allereerst, sorry voor de wazige titel, maar kon niets beters bedenken.


Ik heb een string met een variabele lengte tussen de 1 en de 9, die ik split in een losse array (per teken). so far so good.

Vervolgens moeten deze gesplits worden in maximaal 3 groepen waarbij elke groep tenminste 1 waarde bevat. als er maar 2 tekens in de string staan worden het maximaal 2 groepen.

Nu ben ik op zoek naar een manier om alle mogelijke verdeel combinaties te krijgen.

Voorbeeld
string : 1234

Opties :
[123,4]
[12,34]
[1,234]

Voorbeeld 2
string : 123456

Opties :
[123,456]
[12,345,6]
[1,234,56]
[12,34,56]
[12,3,456]
enz. het idee lijkt me duidelijk (nee bovenstaand zijn niet alle mogelijke combinaties, ben ik me van bewust.

De volgorde hoeft niet te veranderen, en in de daadwerkelijke code zijn het binaire getallen, maar heb nu even 1 t/m 9 gebruikt voor de duidelijkheid.

Hopelijk heeft iemand een suggestie want kan even niets bedenken

Mvg,
Jacco
Gewijzigd op 22/01/2019 09:25:16 door Jacco Engel
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 12:02:38
 
Johan M

Johan M

22/01/2019 10:22:25
Quote Anchor link
Heb je hier misschien iets aan?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php

$string
= "654321";

for ($i = 1; $i < strlen($string); $i++) {
    $restult[] = substr($string, 0, $i) . ',' . substr($string, $i);
}


echo '<pre>';
var_dump($restult);

/*

array(5) {
  [0]=>
  string(7) "6,54321"
  [1]=>
  string(7) "65,4321"
  [2]=>
  string(7) "654,321"
  [3]=>
  string(7) "6543,21"
  [4]=>
  string(7) "65432,1"
}

*/


?>
 
Jacco Engel

Jacco Engel

22/01/2019 10:25:07
Quote Anchor link
Sorry, was 1 specificatie vergeten, een groep mag niet meer dan 3 waarden bevatten. Excuus :)

En ja dat is mogelijk wel een begin, maar verder dan dat ben ik niet gekomen :). Ik ga er nog verder over nadenken, verdere input zou gewardeerd worden :),

Maar dank je wel voor het meedenken
Gewijzigd op 23/01/2019 12:42:31 door Jacco Engel
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

22/01/2019 17:30:27
Quote Anchor link
Waarrrrrrrrrrrrrr heb je dit voor nodig.
 
Jacco Engel

Jacco Engel

23/01/2019 08:38:12
Quote Anchor link
Mn werk, meer kan ik er niet over roepen helaas :)
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

23/01/2019 10:09:21
Quote Anchor link
Nu ja, je hebt zelf al min of meer een spec he. Die kun je gebruiken om randvoorwaarden te programmeren.

Je hebt een lengte: minimaal 1, maximaal 9.
Je hebt het maximaal aantal groepen, afhankelijk van lengte: 1 (lengte 1), 2 (lengte 2), 3 (lengte 3-9).
Je hebt de maximale lengte van een groep, mogelijk beperkt door de lengte van de invoer: 1 (lengte 1), 2 (lengte 2), 3 (lengte 3-9).

De laatste twee zaken impliceren elkaar min of meer.

Waar je eigenlijk naar op zoek bent zijn "lengtecombinaties". Invoer ter lengte 1 heeft maar één combinatie: 1. Invoer ter lengte 2 heeft meerdere combinaties:
11
2

Invoer ter lengte 3 heeft meerdere combinaties:
111
12
21
3

Invoer ter lengte 4 heeft meerdere combinaties:
112 (max 3 groepen restrictie)
121
13
211
22
31

Deze kun je lexicografish ordenen.

Aangezien je invoer maximum lengte 9 heeft en groepen niet groter dan 3 zijn zullen de combinaties dus altijd tussen 1 en 333 liggen. De cijfersom dient dan hetzelfde te zijn als de lengte van de invoer. Deze combinaties zou je dus eenmalig kunnen berekenen op deze manier.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
for ($i=1; $i < 10; $i++) {
    ?>
<h2>combinations for length <?php echo $i; ?></h2><?php
    $combinations
= array(); // to filter out doubles
    for ($j=1; $j < 334; $j++) {
        // note: 0 is allowed, the 0 just needs to be filtered out afterwards
        // note: second part is expensive, but is only executed if first part is true due to lazy evaluation

        if (array_sum(str_split($j)) == $i && preg_match('#^[0-3]*$#', $j) === 1) {
            // strip zeroes
            $match = str_replace('0', '', $j);
            // store as key so duplicates are removed
            $combinations[$match] = true;
        }
    }

    ?>
<ul><?php
        foreach (array_keys($combinations) as $v) {
            ?>
<li><?php echo $v; ?></li><?php
        }
    ?>
</ul><?php
}
?>

De rest lijkt mij makkelijk als je deze combinaties hebt?

En sinds het je werk betreft - had je hier niet zelf uit kunnen/moeten komen? :p
 
Jacco Engel

Jacco Engel

23/01/2019 10:14:23
Quote Anchor link
Thomas, jij loopt op je werk/opleiding nooit tegen iets aan waar je even geen oplossing voor ziet ;)?
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

23/01/2019 10:22:27
Quote Anchor link
Continu, maar ik start meestal met een soort van strategie en/of probeer iets abstracts concreet te maken en gaandeweg door gewoon eerst wat testjes in klad uit te voeren kom je vaak al een heel eind.
 
Jacco Engel

Jacco Engel

23/01/2019 10:33:49
Quote Anchor link
Thomas van den Heuvel op 23/01/2019 10:22:27:
Continu, maar ik start meestal met een soort van strategie en/of probeer iets abstracts concreet te maken en gaandeweg door gewoon eerst wat testjes in klad uit te voeren kom je vaak al een heel eind.


En je denkt dat ik dat niet gedaan heb :)? Verder intressante dicussie maar niet voor dit topic
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

23/01/2019 11:58:52
Quote Anchor link
Is hiermee je vraag beantwoord dan?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

23/01/2019 11:59:54
Quote Anchor link
Thomas van den Heuvel op 23/01/2019 10:09:21:
En sinds het je werk betreft - had je hier niet zelf uit kunnen/moeten komen? :p

Als de vraag was geweest "hoe include ik een bestand" dan had ik je zowaar gelijk gegeven, maar ook jij ziet toch dat dit een wat complexer gevalletje is?

Misschien is het voor jou gesneden koek, maar dat wil niet zeggen dat het dat voor iemand anders ook is. Iedereen heeft zijn/haar eigen kwaliteiten en interessegebieden. Van de zijlijn roepen dat iemand 'iets had moeten weten' omdat het z'n werk is (hoe onschuldig wellicht bedoeld ook) komt een beetje betweterig over en bovendien doe je daarmee iemands kwaliteiten tekort. Het voegt mijns inziens weinig toe. Ik ken je inmiddels langer en daardoor weet ik dat je het niet verkeerd bedoelt, maar zeggen dat iemand z'n werk niet goed doet (zo komt het nu een beetje over) is niet echt heel tof ;)
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

23/01/2019 12:30:56
Quote Anchor link
"Het is voor mijn werk" en het vervolgens op een forum gooien. Ik krijg niet betaald voor mijn denkwerk, hij waarschijnlijk wel?

Ik kan natuurlijk niet zien hoeveel tijd hier tussen zat (moment van bedenken/realisatie dilemma/plaatsen topic), maar er zijn waarschijnlijk toch ook wel wat collega's? Weet ook niet voor wat voor bureau hij werkt, in welke capaciteit, en voor hoe lang.

Maar weet niet hoe dit verder staat naar anderen toe.

TS geeft hier ook verder niets over aan. Vandaar mijn vraag. Niet neerbuigend bedoeld, maar meer met enige verwondering. Als je ergens op kantoor zit dan gooi je het meestal eerst intern in de groep voordat je een openbare bron gaat bevragen/raadplegen lijkt mij zo?
Gewijzigd op 23/01/2019 12:32:35 door Thomas van den Heuvel
 
Jacco Engel

Jacco Engel

23/01/2019 12:32:29
Quote Anchor link
Thomas van den Heuvel op 23/01/2019 11:58:52:
Is hiermee je vraag beantwoord dan?


Genoeg om voor nu mee door te kunnen, dank je wel
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

23/01/2019 12:39:58
Quote Anchor link
@Thomas

Dat kan dat je het intern bespreekt, maar misschien werkt ie wel in z'n eentje. Wie zal het zeggen. Verder ook niet echt relevant lijkt me. Iedereen staat vrij om een openbare bron te raadplegen. Niemand weet alles.

>> Ik krijg niet betaald voor mijn denkwerk, hij waarschijnlijk wel?

Niemand op het forum krijgt betaald voor z'n denkwerk. Dat is ook niet de insteek van dit forum :)

Anyhow ... genoeg geluld. Jacco kan weer vooruit.
 
Jacco Engel

Jacco Engel

23/01/2019 12:41:13
Quote Anchor link
Quote:
"Het is voor mijn werk" en het vervolgens op een forum gooien. Ik krijg niet betaald voor mijn denkwerk, hij waarschijnlijk wel?

Dus hieruit mag ik concluderen dat jij van mening bent dat hier alleen vragen thuis horen van mensen die in een hobby project ergens tegenaan lopen?
(even recent voorbeeld)
https://www.phphulp.nl/php/forum/topic/wat-is-slim/102700/last/

Deze persoon wil uiteindelijk een site voor haar bedrijf opzetten? Moeten we die dan ook niet meer helpen? Die gaat er per slot van rekening uiteindelijk (hoop ik iig :P) ook geld mee verdienen

Quote:
Ik kan natuurlijk niet zien hoeveel tijd hier tussen zat (moment van bedenken/realisatie dilemma/plaatsen topic), maar er zijn waarschijnlijk toch ook wel wat collega's? Weet ook niet voor wat voor bureau hij werkt, in welke capaciteit, en voor hoe lang.


Correct, dus vraag dat in plaats van er aannames over te doen.

Quote:
Maar weet niet hoe dit verder staat naar anderen toe.


Niet veel beroerder dan de "Maak mn schoolwerk voor me" topics die ik af en toe voorbij zie komen. (imho)

Quote:
TS geeft hier ook verder niets over aan. Vandaar mijn vraag. Niet neerbuigend bedoeld, maar meer met enige verwondering. Als je ergens op kantoor zit dan gooi je het meestal eerst intern in de groep voordat je een openbare bron gaat bevragen/raadplegen lijkt mij zo?


En wat in mijn hele verhaal heeft je de indruk gegeven dat dit niet het geval is?

Jou hele manier van antwoorden is gebaseerd op verschrikkelijk veel aannames, en ik hoop alleen maar dat je er iets minder doet als je daadwerkelijk een project moet ontwikkelen.

Verder vind ik het wel intressant om deze discussie te voeren, maar mn probleem is verholpen, dus mik hem dan even naar de koffiehoek :)
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

23/01/2019 12:53:04
Quote Anchor link
Jacco Engel op 23/01/2019 12:41:13:
Dus hieruit mag ik concluderen dat jij van mening bent dat hier alleen vragen thuis horen van mensen die in een hobby project ergens tegenaan lopen?

Nee, maar als je ergens in een professionele capaciteit zit, dan zijn er waarschijnlijk wel enige verwachtingen.

Jacco Engel op 23/01/2019 12:41:13:
(even recent voorbeeld)
https://www.phphulp.nl/php/forum/topic/wat-is-slim/102700/last/

Deze persoon wil uiteindelijk een site voor haar bedrijf opzetten? Moeten we die dan ook niet meer helpen? Die gaat er per slot van rekening uiteindelijk (hoop ik iig :P) ook geld mee verdienen

Deze site heeft vaak de gewoonte om vragenstellers te "bedienen" en ze op die manier ter wille te zijn. Terwijl dat lang niet altijd het "beste" advies is wat gegeven kan worden. Soms is de conclusie gewoon dat men ergens externe expertise moet zoeken/inhuren in plaats van dat men zelf allerlei dingen gaat kleien.

Jacco Engel op 23/01/2019 12:41:13:
Correct, dus vraag dat in plaats van er aannames over te doen.

Daar heb ik al min of meer op gezinspeeld, maar je laat er nog steeds niets over los.

Jacco Engel op 23/01/2019 12:41:13:
Niet veel beroerder dan de "Maak mn schoolwerk voor me" topics die ik af en toe voorbij zie komen. (imho)

Het feit dat jij het blijkbaar geen probleem vindt om je tot dit zelfde niveau te verlagen zegt een hoop.

Jacco Engel op 23/01/2019 12:41:13:
En wat in mijn hele verhaal heeft je de indruk gegeven dat dit niet het geval is?

Dit is mij eigenlijk nog steeds niet duidelijk. En je lijkt ook haast onwillig om hier informatie over te geven.

Jacco Engel op 23/01/2019 12:41:13:
Jou hele manier van antwoorden is gebaseerd op verschrikkelijk veel aannames, en ik hoop alleen maar dat je er iets minder doet als je daadwerkelijk een project moet ontwikkelen.

Als je deze hele discussie had willen vermijden had je natuurlijk ook wat meer context kunnen verschaffen.
Gewijzigd op 23/01/2019 12:55:04 door Thomas van den Heuvel
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.